Том Ханкс се вини за диагнозата си диабет тип 2, знае, че може да се излекува естествено

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

tom-hanks-diabetes-2

(NaturalNews) Повечето хора с диагноза диабет тип 2 смятат, че това е заболяване от което ще страдат до края на живота си. Убедени, че има малко неща, които могат да направят, за да го спрат, те приемат диагнозата си и позволяват на фармачевтичната система да лекува заболяването им през останалата част от живота им. При тази нагласа нищо не може да се направи, мисловния им процес е дамгосан от невежа медицинска култура, която се затруднява да види и приеме основните причинтели на метаболитните проблеми, свързвани с диабет тип 2.

Том Ханкс знае, че може да излекува заболяването си по естествен начин

Диабет тип 2 може всъщност да се излекува само като се предприемат промени към воденето на естествен начин на живот. Прочутият акрьор Том Ханкс знае това и говори за проблемите си публично. „Аз съм от мързеливото американско поколение, което сляпо продължава да танцува през цялото парти и днес откриваме, че сме болни”, каза той, както бе съобщено от сайта Womanista. „Тежах много. Виждали сте ме във филмите. Знаете как изглеждах. Бях пълен идиот”.

„Мислех, че мога да го избегна като махам хлебчетата от чийзбургерите”, обяснява той. „Е, нужно е малко повече от това, за да се получи”.

Ханкс публично отбелязва, че е израстнал, знаейки много малко за храненето като дете и незнанието му е повлияло като възрастен. В шоуто на Дейвид Летърман (The Late Show with David Letterman) през 2013 година, той открито говори за получаването на диагнозата и как се чувства като в капан в нея. „Лекарката ми каза, ‘Виж, ако можеш да тежиш колкото си тежал в гимназията, в основни линии ще си напълно здрав. Няма да се разболееш от диабет тип 2’. На което аз отговорих, ‘Ами значи ще се разболея от диабет тип 2, защото няма начин да тежа колкото тежах в гимназията’”.

Том Ханкс знае, че диагнозата може да бъде напълно елиминирана от живота му, давайки пут на напълно нов и здравословен начин на живот. Той наскоро реши да спре да прави компромиси със здравето си заради ролите си във филми.

„Говорих с редица актьори, които са напълнявали заради роли и за невероятното физическо натоварване от напълняването върху коленете и раменете—никой не иска да го прави отново”, каза Ханкс на BFI London Film Festival през 2013 година. „На 57 години съм и не мисля, че ще поема друга роля, заради която да отида на почивка и пак да се постарая да кача 15 килограма”.

Добрата новина е, че Том Ханкс знае, че диабет тип 2 е нещо, с което той може да се справи. Той просто трябва да промени някои основни неща в начина си на живот, за да се излекува естествено от болестта.

Важни промени в начина на живот за излекуване на диабет тип 2

  • Елиминирайте вредящите на ендокринната ви система химикали от живота си. Най-доброто място, откъдето да започнете е като филтрирате водата си с научно одобрена система за премахване на пестицидите, хербицидите, тежките метали, лекарствените средства, бисфенол А и другите химикали в пластмасите. Общинската вода, бутилираната вода и дори кладенчовата вода често представляват съмнителна супа от химикали, която пречи на усвояването на хранителните вещества и на нормалната хормонална дейсност в тялото.
  • Елиминирайте обработените меса, съдържащи натриев нитрит – консервант за месо, който причинява проблеми с панкреаса, водещи до инсулинова резистентност.
  • Спрете да консумирате рафинирани захари и хлебни изделия от рафинирано бяло брашно. Този процес отнема време, но е важен. Високо фруктозният царевичен сироп агресивно уврежда панкреаса и метаболизма, позволявайки на диабет тип 2 да упорства в тялото ви.
  • Добавете люти чушки в храната си от сортовете кайен, джалапено и хабанерос, както и всички други люти чушки. Тези вкусотиии показват надежда за „задействане” на панкреасните островни клетки, които произвеждат инсулин.
  • Добавете семе на тилчец в храната си. Тези твърди горчиви семена по-лесно се приемат под формата на хранителна добвка на прах, но въпреки това са известни с това, че помагат на тялото да регулира нивата на инсулина по естествен начин.
  • Резките спадове и покачвания на кръвната захар също така могат да бъдат контролирани с включването на повече полифеноли в храната. Полифенолите в основни линии са растителни лекове, които са навсякъде в природата. Един от най-изобилните класове полифеноли са танините, съдържащи се главно в различни билки, листни тъкани, кора, цветове и плодове.
  • Ежедневните физически упражнения също са жизненоважни за лечението на диабета, особено когато са съчетани със здравословно излагане на слънце. Произвежданият от кожата витамин D, след излагане на слънце е необходим за поддържане здравето на имунната и ендокринна систами.
  • Консумирайте по-големи количества суперхрани и богати на антиоксиданти  дребни безкостилкови плодове (берита) – това също помага за излекуването ви от диабет. Важно е също така да включите спирулина, хлорела, астазантин и сини боровинки в начина си на живот.

Прочетете още по темата:

Ето какво да ядем за да преодолеем диабета без лекарства!

Храната, която помогна на мъж да победи диабета без лекарства!

7 стъпки побеждават затлъстяването и диабета

Не трябва да се заблуждавате от рекламите на фармацевтичните компании и да вярвате, че са ви необходими лекарства, за да се справите с диабет тип 2. Жалкото е, че популярният телевизионен психолог д-р Фил се е съюзил с AstraZeneca, за да рекламира седмичните инжекции на лекарство, което вероятно причинява тумори на щитовидната жлеза, включително рак

Изводът е следният: Диабетът не би следвало да е доживотно заболяване за вас и не трябва да позволявате на рекламите за фармацевтични лекарства да ви заблуждават с идеята, че са ви нужни лекарства, за да се излекувате диабет тип 2. Помнете, че да сте зависими от фармацевтичните лекарства е все едно да подпишете собствената си смъртна присъда.

Л.Джей. Девън

Източник:

http://www.naturalnews.com/054214_Tom_Hanks_type_2_diabetes_natural_cures.html

Снимка: healthyviperson.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *