Италианското еспресо намалява риска ви от рак на простатата наполовина и това не е платена реклама!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Хвърлили сте око на шикозна нова машина за еспресо?

drinking-italian-style-coffee-may-cut-prostate-cancer-risk-in-half

Е, приятел, ето ти извинение да оправдаеш високата цена – защото да се изхвърлиш малко, за да си доставяш висококачествено кафе може да направи повече от това само да те зарежда с чудесна енергия.

Това кафе е в състояние са СПРЕ рака на простатата в крачка!

Сигурен съм, че вече знаете как кафето като цяло може да намали риска от това заболяване. Но последни изследвания от страната на латетата показват как можете да се сдобиете с още по-голяма полза, ако обичате кафето си чисто и по-силно от акумулаторна киселина.

А ако пиете италианското еспресо по няколко пъти на ден, вие бихте могли напълно да избегнете това заболяване УБИЕЦ, понеже колкото повече пиете от него, толкова по-нисък е рискът ви!

По чаша кафе на ден пази от увреждане на ретината

Осигурявайте си по три чаши еспресо на ден и рискът ви от рак на простатата ще бъде снижен НАПОЛОВИНА, според изследване с участието на около 7000 мъже, проследявани в продължение на четири години.

espresso-prostate

Ключът е да си правите кафе по италиански маниер или еспресо.

Както посочва ново изследване от Италия, човек се нуждае от само две неща, за да си прави истинско еспресо като италианците: много високо налягане и много гореща вода.

Всъщност, филтър дори не ви е нужен, не ТРЯБВА да използвате филтър, ако искате истинско еспресо едно към едно.

Феновете на кафето обират печалбите

Резултатът е направо горивна смес, тъмен и вкусен бленд с максимално количество кофеин – и ключът е точно в това.

В новото изследване изследователите не само наблюдавали мъжете заради навиците им да пият кафе. Те също така правели лабораторни експерименти с нанасянето на екстракт от кафе върху ракови клетки.

Безкофеиновото кафе не вършело никаква работа, което е обичайно за него.

Но истинското еспресо? Там била истината – свръхзареденият екстракт, извличан от кафето снижавал способността на раковите клетки да растат и да метастазират.

Ето в ТОВА е силата на еспресото за вас!

Не си въобразявайте разни неща за кафето от Starbucks, обаче. Италианците не пълнят кафето си със захарен сироп и със сигурност не го покриват с бита сметана, карамел и какви ли не други чудати добавки.

И вие също не трябва да го правите.

Когато имате ХУБАВО еспресо, не са ви НУЖНИ никакви вредни добавки така или иначе.

4 елемента превръщат кафето в лечебна храна

Ако еспресото ви идва малко по-силно, можете да омекотявате силата му с мъничко прясна сметана.

Разбира се, това не е всичко, което кафето прави за вас. То предпазва сърцето ви, стимулира ума ви и ви предпазва от болестта на Алцхаймер.

Ако все още не сте така убедени вътрешно, че да се изръсите за италианска кафе машина, не се тревожете. Можете да извличате много от същите ползи – включително предпазването от рак – в доброто старо кафене, в което и досега си купувате еспресото.

Само избягвайте поничките.

Джак Харисън

Източник:

http://samadiroboticsfoundation.org/drinking-italian-style-coffee-may-cut-prostate-cancer-risk-in-half/

Снимки: Samadi Robotics Foundation; il Salvagente

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *