Сок който може да съживи и мъртвите се приготвя за нула време!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Този сок е познат от десетилетия в целия свят, трябват ви само няколко минути да го приготвите

Натуралният сок, който ви предлагаме днес се използва през годините като фантастичен начин за стимулиране на имунната система, осигуряване на енергия и подсилване на кръвта. Но, популярността му нарастна неимоверно след като бе съобщено, че той може да лекува и рак!

juice-beets-carrots

Най-добрата част от всичко това е, че той се приготвя изключително лесно, ще ви трябват не повече от 3 минути! На някои хора този сок може да не им се стори най-вкусното нещо, което са опитвали, но ако вземете предвид забележителните ефекти от консумацията му, заслужава си да го опитате!

И така, ако сте непрекъснато уморени, депресирани или ви трябва повече енергия, този сок несъмнено ще се превърне във вашият чудодеен еликсир!

Чудодейният натурален лек-еликсир, който всеки трябва да опита

Съставки:

  • 1 кг (35 унции) червено цвекло
  • 1 кг (35 унции) мед
  • 3 портокала
  • 500 г (17 унции) моркови
  • 3 ябълки
  • 1 лимон

Метод на приготвяне:

Измийте съставките добре, обелете портокалите и лимона и смелете всичко в блендер. Налейте червеникавия сок в бутилка или буркан и го дръжте в хладилника.

Употреба:

Консумирайте по половин чаша от този чудодеен натурален сок на гладно всяка сутрин.

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази статия. Ако намирате информацията за полезна, молим ви да я споделите с приятелите и семейството си. Подкрепата на усилията ни да споделяме безплатно информация ще бъде високо оценена.

Източник:

http://healthycures.org/a-juice-which-will-raise-you-from-the-dead-it-has-been-famous-for-decades-in-the-world-and-it-takes-only-2-minutes-for-preparation

Снимка: www.medicinas-naturales.org

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

1 thought on “Сок който може да съживи и мъртвите се приготвя за нула време!

  1. Как сок , като никъде не се казва цедене , а смилаш в блендер ? Това за колко време ? Половин чаша …каква -водна , чаена , кафяна ….?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *