Масло от канабис излекува 3-годишно дете от левкемия след мизерен провал на фармацевтичните лекарства

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

(NaturalNews) През 2012 година тригодишно момченце от щата Юта с диагноза остра лимфобластна левкемия, за което лекарите казали, че му остават някакви си дни живот или по-точно 10% да живее още 24-48 часа, днес е живо и здраво не защото продължило химиотерапията, а защото вместо нея му е осигурено лечение с масло от канабис.

cannabis-landon-2015
Семейството, на което му писнало от факта, че единственото лечение, което лекарите могли да препоръчат било химиотерапия – дори и след като след два месеца на химиотерапия малкият Ландън Ридъл продължавал да повръща десетки пъти на ден, почти не спял, бил на между три и пет лекарства за болката и накрая отказал да яде – проучили лечението с масло от канабис. След като прочели за този лек онлайн и проучили подробностите, те отишли до Колорадо, където това лечение е законно, за да помогнат на Ландън.

„Целите му гърди бяха изпълнени с тумори от левкемията, поради което той не можеше да диша”, казва майката на детето, Сиера. „Лекарите го поставиха на химиотерапия, но ни казаха, че вероятно няма да оцелее. Обсъждахме всичките си притеснения с медицинския екип в Юта и гледахме как Ландън продължава да страда и да линее след всяко вливане на лекарствата”. Но вместо да се предаде на смъртната присъда и да следва единствената препоръка на Биг фарма, Ландън започва лечение с масло от канабис. Резултатите са невероятни.

Само след няколко дни лечение, Ландън показва признаци на подобрение. Вместо да продължава да гасне, апетитът му се възвръща и повръщането намалява. Оказва се, че канабисът не само премахва вредите нанасяни от химиотерапията, но лекува и рака. Той е излекуван и както се обяснява във видео, показано по CNN, продължава да няма рак дори месеци по-късно.

„Сърцата ни бяха изпълнени с радост от това че канабисът върна усмивката на лицето на Ландън. Ландън се чувстваше все по-добре и по-добре! Сякаш се беше случило чудо! Той отново се усмихваше и започна отново да се храни”! пише Сиера в блога си по време на лечението на сина си.

Сериозната заплаха от отнемане на дете от семейството му

Въпреки това, над семейството са надвиснали тежки проблеми, включително безпокойството им, че Ландън може да им бъде отнет. Видеото, което може да се гледа в тази статия , обяснява, че на семейството първо е даден ултиматум: да продължи години на химиотерапия и стероидни лечения или да откаже и потенциално да бъдат лишени от правото си да се грижат за Ландън. Адвокат, готов да поеме случая се намесва, изразявайки становището си, че няма нищо пагубно в намеренията на семейството.

landon-ss„Ужасно е който и да било човек на планетата да бъде обвиняван, че избира канабиса пред фармацевтичните лекарства. Дълбоко съчуваствам на Адам Кьослер и дъщеричката му Румър Роуз (бащата е заплашен със затвор, затова че е лекувал – и излекувал – дъщеря си с комбинация от масло от канабис и кокосово масло когато детето е умирало от невробластома), както и на всички други семейства, засегнати от забраната на канабиса. Пригответе се за битката на живота си. Грижите за болно дете сами по себе си са битка, но правейки този избор, вие попадате в съвсем друг свят. Трябва да имате дебела кожа, интуиция и сериозни поддръжници. Не губете време да се уверявате в това, че всички фармацевтични лекарства нанасят повече вреда от полза. Ако в стомаха си усещате, че лечението е погрешно, то вероятно е”, добавя Сиера.

Прочетете още по темата: Медицинско чудо срещу рака в капсула кокосово масло и канабис

И така лечението с канабис продължило, макар че трябва да отбележим, че химиотерапията не била спряна напълно. Той все още има вливания, но само веднъж месечно за разлика от предишните по-чести дози. Сиера отчаяно се опитва да намери онколог, който ще позволи лечение само с канабис, но още не е намерила такъв, който да се реши да го направи.

Всички знаем защо. Ако медицинската професия приеме леченията с масло от канабис и други естествени методи на лечение на болните, Биг фарма ще се лиши от милиарди долари. Това неимоверно ще разтърси индустрията с намаляването на работни места, загубата на пари и поставянето под въпрос на препоръките, давани от нея. Така че медицинските експерти в по-голямата си част заобикалят проблема, казвайки – в най-добрия случай – че това лечение трябва да се използва като съпътстващ подход на по-утвърдените традиционни методи на лечение като химиотерапията.

Последната статия за лечебните свойства на маслото от канабис: Поредната история на успеха: мъж се излекува от терминален рак с масло от канабис

Големи организации застават срещу леченията с канабис въпреки растящите доказателства, че той лекува хора

В изявление на Американското раково общество, дадено пред CNN относно случая с Ландън Ридъл, нагласата за избягване на канабиса с цел подобряване на здравето е крещящо очевидна. Те заявяват в гореспоменатото видео, че „няма налични научни доказателства от контролирани изследвания с хора, че канабиноидите могат да лекуват или излекуват рак”. И то въпреки факта, че д-р Джули Холанд, редактор на книгата The Pot Book, казва, „Оказва се, че той (канабисът) всъщност се бори със самия рак”. И въпреки, че вече се появиха редица открития, които показват, че съединенията в канабиса убиват раковите клетки в мишки и в хора. И въпреки невероятното възстановяване на здравето на Ландън, който и днес е в ремисия.

kanabis-300x159Случаят с Ландън не е първият път когато маслото от канабис привлича вниманието с това, че помага на хора със сериозни заболявания да се излекуват. Например, Natural News наскоро писа за историята на 33-годишния Дейвид Хибит, гражданин на Великобритания, който бе диагнозиран с рак на червата и му бяха дали 18 месеца живот. Обаче, той започна да пие терапевтични дози масло от канабис в рамките на много поносимите 75 щ.д. на месец и знаете ли? Той излекува рака си.

Прочетете още: Медицинската марихуана спира епилептичните припадъци на дете

Какво ще е необходимо та светът на традиционната медицина да се бори повече за човешкото здраве, вместо за алчността на Биг фарма? Време е да се махнат наочниците и да се сложи край на апетита за пари.

Дженифър Лий Ренълдс

 

Източници:

http://www.naturalnews.com/051881_cannabis_oil_cancer_treatment_Big_Pharma.html

http://www.blacklistednews.com/Cannabis_Oil_Cures_3_Year_Old_Boy_Of_Cancer_After_Doctors_Gave_Him_48_Hours_To_Live/47004/0/38/38/Y/M.html

Снимки: www.facebook.com; www.resistancerising.com; healthylifeandbeauty.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *