Какво да пием за да свалим излишните килограми за 8 седмици

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Свалянето на килограми не е най-лесното нещо на света понеже предполага промяна на начина на живот. Трябва да си осигурите време за физическа активност и да промените навиците си на хранене. Дори обичайният ви сън въздейства върху това колко отчита кантара когато се мерите.

smoothy-8-weeks-slim

Време е да превърнете блендера в най-добър приятел

Смутитата са много примамливи за търсещия здраве човек. Те са вероятно най-добрият начин за отслабване, защото се правят наистина лесно, вкусни са и могат всеки ден да ви набавят необходимите хранителни вещества от плодовете и зеленчуците, които използвате в тях. Те са също така много лесни за приготвяне, просто слагате съставките и натискате копчето!

Смутитата притъпяват апетита, като едновременно предоставят малко калории и голямо количество хранителни вещества под формата на вкусна напитка.

Основни съставки за отслабване

Всички съставки в смутитата по-долу спомагат отслабването под една или друга форма, но нека по-подробно споменем ползите от някои от тях:

Смляно ленено семе

Лененото семе е с високо съдържание на фибри, които ви помагат да се отървете от токсичното натрупване в червата. Лененото семе ви засища и вие не чувствате нужда да ядете толкова много!

Джинджифил

Джинджифилът естествено потиска глада и така контролира количествата, които ядете. Тази чудесна подправка повишава температурата на тялото и по този начин ускорява метаболизма, помагайки ви да се отървете от излишните килограми!

Лешници

Лешниците са ядките с най-високо съдържание на фибри, а храните с високо съдържание на фибри са много полезни за отслабването.

Грейпфрут

Този плод със силен вкус снижава инсулина, хормонът, спомагащ складирането на тлъстините. Ако ядете по само половин грейпфрут на ден преди хранене това може да ви помогне да сваляте по половин килограм всяка седмица!

Сега, след като знаете ползите, време е да се възползвате от тях! В горещите дни можете да добавяте лед към тези рецепти и да си доставяте удоволствие от чудесното ледено лакомство! Но с лед или без лед, редовното пиене на тези смутита ще ви вкара в така желаната форма.

1. Смути от круша и банан

Съставки: 2 банана, 2 круши, 2 ч.ч. берита, 360 г (12 унции) натурално кисело мляко, 1/2 ч.ч. лешници, щипка канела и 4 с.л. смляно ленено семе.

2. Смути от краставица и ябълка

Съставки: 1/2 ч.ч. лешници, 10 листа мента, 2 краставици, 2 ябълки, щипка джинджифил, 4 стръка селъри, 2 чаши вода и 2-3 с.л. сок от лайм.

3. Смути от ябълка и банан

Съставки: 1 чаши вода, 2 банана, 2 лимона, щипка джинджифил, 2 портокала 1/2 ч.ч. бадеми и щипка канела.

4. Смути от грейпфрут и портокал

Съставки: 2 плода манго, 2 портокала, 2 грейпфрута, 2 банана, 1/2 ч.ч. бадеми и 2 чаши вода.

5. Зелено смути

Съставки: щипка джинджифил, 2 зелени ябълки, 2 чаши вода, 4 стръка селъри, 4 ч.л. ленено семе.

6. Смути от сини боровинки

Съставки: 1 ч.ч. ананас, 2 ч.ч. сини боровинки, 360 г (12 унции) натурално кисело мляко, 2 портокала, 2 банана и 1/2 ч.ч. бадеми.

7. Смути от праскови

Съставки: 2 ч.ч. прясно мляко, 2 ч.ч. праскови (може и замразени) неподсладени и 4 ч.л. масло от ленено семе.

 

Източник:

http://healthycures.org/drink-away-excess-weight-away-8-weeks

Снимка: pappabuzz.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *