Прочистете белите си дробове, върнете ги към живота за някакви си три дни! Задължително за пушачите!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Ако сте препушили по време на празниците, следните съвети за провеждане на три дневна детоксикация и полезни храни за прочистване на белите дробове и снижаване риска от рак на белите дробове ще ви се отразят добре. Тези съвети всъсщност са насочени към всички, понеже стимулират здравето и прочистват организма:

Освен че влияят зле на пушачите, проблемите с белите дробове могат да засегнат и непушачите и децата. Въпреки че пушачите са най-уязвимата група, тази рецепта е насочена за всеки. Тя ще прочисти белите ви дробове от токсини, включително от никотин и катран, само за три дни.

lungs-before-after

Още по темата: Евтино лекарство при рак на белите дробове?

Важно е да помним да не консумираме млечни продукти два дни преди да използваме тази техника за прочистване на белите дробове, защото те могат да забавят процеса на детоксикация.

Вечерта преди първия ден от детоксикацията на белите дробове, изпийте чаша от любимия си билков чай преди да си легнете.

Започнете детоксикацията на белите си дробове

  1. Изстискайте сока на два лимона в 300 мл вода и го изпийте сутринта преди да закусите.
  2. През деня изпийте 300 мл сок от ананас или сок от грейпфрут (който предпочитате). Можете да използвате минерална вода за подобряване на вкуса. Ананасът и грейпфрутът са богати на антиоксиданти, които ще спомогнат за прочистването на белите ви дробове.
  3. Изпийте 300 мл прясно изстискан сок от моркови между закуската и обяда. Морковите допринасят за алкализирането на кръвта, което също стимулира детоксикацията.
  4. По време на обяда изпийте 400 мл богат на калий сок. Богати на калий храни са червеното цвекло, магданозът, доматите, смокините, бадемите и т.н.
  5. Изпийте 400 мл сок от червени боровинки преди да си легнете. Червените боровинки ще помогнат на тялото ви да се справи с бактериите в белите дробове.
  6. Правете си 20 минутни горещи вани всеки ден по време на периода на детоксикация, защото изпотяването ще помогне на тялото ви изхвърля токсините с потта през кожата.
  7. Маслото от евкалипт също може да помогне. Загрейте вода в съд, добавете 5-10 капки етерично масло от евкалипт. Надвесете лицето си над съда и покрийте главата си с хавлиена кърпа, вдишайте парата, докато водата се охлади.
  8. Спазвайте този режим поне три дни за най-добри резултати.

Прочетете също по темата: Природната химиотерапия при рак на белите дробове

Още за естественото прочистване на белите дробове

Известно е че пушачите са в по-висок риск от рак от непушачите. Следователно, лекарите съветват всички пушачи да спрат този вреден навик. Но ако смятате, че не можете да спрете, най-малкото което можете да направите е да намалите рисковете.

Има продукти, които могат наистина да ви помогнат да отворите дихателните си пътища.

Белите дробове не могат наистина да се пречистят като просто ядете тези продуктим но поне яденето им ще елиминира токсините и ще снижи вероятността от рак.

Царевица

Царевицата съдържа бета-криптоксантин, който предпазва от рак на белите дробове поради силните си антиоксидантни свойства. Но не забравяйте, че повечето пакетирана царевица в магазините е генно модифицирана, затова търсете натурална царевица от био-производители.

Вижте и следната мудра: БАН ЧЖИ ФА 

Селен

Селенът е много мощен антиоксидант, който се съдържа в различни видове риба като сьомга, треска и риба тон, както и в яйцата, зърнените закуски и агнешкото. За предпочитане е да си го набавяте главно от зърнените храни и яйцата и да избягвате месото.

Чесън

Както чесъна, така и различните видове лук съдържат съединения с противоракови свойства. Чесънът е полезен в спирането на много инфекции и заболявания, както и рак на белите дробове. За хората с рак, консумирането на чесън спира разпространението на болестта в тялото.

Джинджифил

Джинджифилът е много силно оръжие за елиминирането на токсините от белите дробове. Можете да си правите чай с корен от джинджифил, като изяждате корена накрая което ще направи дишането ви по-лесно.

Вижте още по темата: За пушачите: Храни и съвети за естественото изхвърляне на никотина от тялото

Източници:

http://www.healthylifetricks.com/clean-your-lungs-back-to-life-in-only-three-days-a-must-do-for-smokers/

http://www.jewsnews.co.il/2015/09/13/here-is-how-to-clean-your-lungs-back-to-life-in-just-three-days-a-must-do-for-all-smokers/

Снимка: www.alassr.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Написаното в статията не замества назначеното ви лечение. Не се самолекувайте на база на дадената по-горе информация, тя е информативна.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *