Природната химиотерапия при рак на белите дробове

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

milkthistle

Когато говорим за рак, няма по-страшен от рака на белите дробове.

Но сега една билка показва, че не само спира растежа на раковите клетки, но също така предотвратява и формирането на още тумори.

Изследването идва от Колорадо, където учените експериментират с билката върху мишки. Те инжектират 90 мишки с химикал, причиняващ рак на белите дробове. Две седмици по-късно те разделят мишките и им дават редовно различни количества от билката.

След четири и половина месеца учените изследват мишките за възпаление, растеж на ракови клетки и смърт. Консумиралите билката мишки се справяли значително по-добре. Колко значително? С удивителните 93 процента по-малко големи тумори на белите дробове.

Но действието на билката не спряло дотук.

Към 27та седмица процентът на раковия растеж се запазил, но мишките, които яли билката също така имали по-малко нови кръвоносни съдове в белодробните си тумори и по-ниски нива на химикалите, подсилващи рака. Билката всъщност спряла рака на белия дроб! И то без странични ефекти. Такива резултати не се наблюдават при използването нан химиотерапия и лекарства.

Коя е тази предотвратяваща рака билка?

Бял трън.

Белият трън се използва от повече от 2000 години. Може да сте чували за нея във връзка със заболявания на черния дроб. Тя съдържа флаваноид в семената си, наречен силимарин. Силимаринът е активно съединение, което спомага за прочистването на черния дроб от токсини. А сега откриваме, че той може да помогне и за предпазване от рак на белите дробове.

Изследователите от Колорадо продължиха да изследват въздействието на белия трън върху белодробните ракови клетки при мишки и публикуваха още едно изследване в списанието Molecular Carcinogenesis. И отново билката спира разпространението на рака на белия дроб.

Те откиват, че белият трън спира възпалението, което ускорява растежа на туморите. И го прави като прекъсва връзка във веригата от сигнали, водеща до възпалителните ензими, които подсилват увреждането на тъканите.

Така чрез прекъсване на клетъчните сигнали билката спира растежа на туморите

Изследователите продължават да изследват белия трън като химиопревантивно лечение.

И за момента изследванията показват обещаващи резултати. Билката е безопасна. Така че човек няма какво да губи. Добавете естествен бял трън към ежедневните хранителни добавки, които взимате, за да отблъснете най-смъртоносните видове рак. Това може просто да ви спаси живота.

Източник:

The Institute for Natural Healing, Nature’s Chemo for Lung Cancer, 1 January 2013

Снимка: www.mylestaryseeds.com.my

Прочетете също: Светият граал за предпазване от рак на кожата

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

6 thoughts on “Природната химиотерапия при рак на белите дробове

  1. Здравейте, Галина. Моля прочетете статията Светият граал за предпазване от рак на кожата – в новини на сайта Здрави всеки ден, там са дадени подробности за използването на хранителни добавки с бял трън. Хубав ден.

  2. Българското се казва Карцил-30капсули-около 9лева-силимарин в него около 58 единици;
    немското се казва Легалон-20капсули-около 20 лева-силимарин в него около 72единици; и двете се пият три пъти на ден по една капсула след храна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *