Рецепта премахва секрета от белите дробове и незабавно лекува бронхит и кашлица

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

bronchitis-remedy

Бронхитът е заболяване което, причинява възпаление в дихателните пътища на белите дробове. Има много фактори, причиняващи това заболяване като най-често срещаният и сериозен е тютюнопушенето.
Обичайни симптоми на бронхита са запушен нос и хрема, които дразнят бронхиалните тръби.

Други симптоми включват:

  • Умора
  • Силна кашлица
  • Натрупване на секрет
  • Леко повишена температура и ледени тръпки
  • Дискомфорт в гърдите
  • Задух

Днес предлагаме напълно естествен начин за облекчаване на симптомите на това заболяване и дори пълното му излекуване!

Домашен лек за бронхит

Лекът се прави много лесно и ви трябват само черна ряпа и натурален мед! Намерете голяма ряпа (400-500 грама) и висококачествен мед.

Като заместител на меда можете да използвате захар, но по-здравословно е да използвате мед заради изключителните му ползи за здравето и особено в лечението на бронхит.

Приготвяне:

Измийте ряпата добре и я оставете да изсъхне на въздуха. Отрежете долната част, така че ряпата да може да стои изправена.

Отрежете горната част – тя ще ви трябва по-късно.

След това издълбайте ряпата като оставяте стени с дебелина от 2 см отвсяка страна.

Напълнете 3/4 от ряпата с мед (или ако сте алергични към мед, сложете 4 с.л. захар).

Поставете обратно „капачето” на ряпата и я оставете да престои 24 часа или за през нощта.

Така ще получите сироп за само един ден, така че всяка вечер трябва да повтаряте същата операция, за да имате пресен сироп на следващия ден. Можете да използвате една и същя ряпа максимум три пъти!

Препоръчителната доза за деца е 1 ч.л. преди всяко ядене (3-4 пъти на ден), а за възрастни по 1 с.л. по 4-5 пъти на ден.

Този лек ще ви помогне да се отървете от неприятна настинка и ще облекчи симптомите на бронхит като силно улесни процеса на оздравяване. Този лек ще ви избави от сухата и упорита кашлица само след няколко дни като освен това премахне секрета от белите дробове.

Децата много ще харесат този вкусен сироп! Хората, страдащи от диабет трябва да внимават поради големите количества захар в него.

Още по темата:

БРОНХИАЛНА МУДРА

12 домашни лека за кашлица, рецепти

Домашно приготвен сироп: Елиминирайте кашлицата за 24 часа

Източник:

http://www.secretlyhealthy.com/bronchitis-recipe-removes-phlegm-lungs-cures-bronchitis-immediately/

Снимка: Healthy Life

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *