Сокът на професор Караджов побеждава рака и ви поддържа млади и здрави

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Представяме ви рецептата на българския професор Янаки Караджов от чуждестанен сайт – http://honeypedia.info/, посветен на силата на меда!

Yanaki-Karadzhov-zelev-sok

Пътищата на лечението са въпрос на лично предпочитание. Обаче, когато става дума за напреднал рак, малцина ще се откажат от утвърдените методи като химиотерапия и лъчетерапия и ще прибегнат към алтернативни лечения на рака. Професор Янаки Караджов от България е сред тези малцина. Когато преди 22 години му препоръчват химиотерапевтично лечение след като е диагнозиран с рак на дебелото черво, той категорично изключва такава възможност и прибягва към лечение с помощта на своя собствена рецепта.

Днес вече е на 82 години, българският микробиолог, еколог и апитерапевт продължава да работи активно и да търси начини за удължаване на човешкия живот и за укрепване на човешката имунна система. Зелевият сок, приготвен според неговата рецепта помага не само на пациенти с рак, но и на здравите хора като подсилва имунитета им и ги предпазва от редица други заболявания.

Докато описваме творческото „трио” на професор Караджов – прополис, мед и кисело зеле, в умът ни изниква спонтанно споменът за английския мореплавател Джеймс Кук (172801779), който карал моряците от екипажа на кораба си да ядат кисело зеле за да поддържат здравето си. В онези времена коварната болест скорбут била лекувана с кисело зеле заради високото съдържание на витамин С в него. Днес благодарение на киселото зеле вероятно е на път да бъде спечена още една битка с най-коварното заболяване.

Този път обаче това е битка на сока от кисело зеле в комбинация с прополис и мед като мощни имуномодулатори. За хората които имат куража да изберат естествените лекове пред агресивните и вредни химиотерапия и лъчетерапия, предлагаме рецептата на професор Караджов, която е помогнала на стотици хора в България да се излекуват от рак или просто да подобрят здравето си.

Лечебния сок от кисело зеле се приготвя по следния начин:

Необходими съставки

100 литров бидон се пълни с:

– 50 кг зеле

– 50 л вода (не от чешмата, защото хлорът в нея пречи на ферментациония процес)

– 900 г морска сол

– 3 ябълки

– 3 дюли

– 3 лимона (нарязани на едри парчета)

– 1 кочан царевица или шепа царевични зърна

– 1 кг мед (той НЯМА да направи сока сладък. Медът ще бъде охотно погълнат от бактериите по време на процеса на ферментиране).

– сока от около 500 г корен от хрян. Диаметърът на корена трябва да е поне 6 см, за да може да се изстрисква сок от него.

– една червена зелка

– 370 г прополис на прах

Метод на приготвяне

Измитите зелки се редят с кочана нагоре, който е срязан на кръст и в разреза е сипана по една супена лъжица морска сол. Всички съставки се добавят, без прополиса и хряна. Водата трябва да се налее отгоре и след това да се осигури необходимото време за зелето да втаса добре.

Когато зелето е приятно хрупкаво и кисело на вкус, прополисът (прополис на прах) се добавя, за да спре ферментацията и след това се сипва сока от хряна.

Сокът може да се пие през цялата година като лечебна домашно приготвена напитка без вредни консерванти, богата на витамини и лечебни съставки. Няма фиксирани максимални дневни дози. Затворен в буркани, сокът може да издържи повече от 10 години без да загуби лечебните си свойства благодарение на лактобацилите, прополиса и летливите съединения в хряна.

„Летливите субстанции убиват вирусите, причиняващи рак. Насърчавам хората да не се страхуват да ядат колкото се може повече пикантни храни. Те ги пазят от вирусите. Не съм изгубил и един пациент от седемнайсет години”.

Янаки Караджов

Като говори за лечебния си сок от кисело зеле професорът добавя, че в момента в лечението на много заболявания са популятни ухапванията от пчели в гръбначния стълб или в лумбалната област. „Това е лек за всички заболявания”. Българският професор помага на стотици хора не само да се борят с коварния рак, но и да поддържат телата си здрави и да отблъскват вирусните инфекции.

 

Източник:

http://honeypedia.info/cancer-defeated-by-propolis-honey-and-sauerkraut-juice

Снимка: Марица

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *