Хром срещу диабет, битката продължава

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Имам важна новина за хората, които се борят с диабета.

Учените от десетилетия знаят, че един единствен минерал може да нанесе нокаутиращ удар на високите, неконтролируеми нива на кръвната захар.

Така че, кога по-точно и лекарят ви ще прозре истината?

red onion

Минералът е хром и не ви трябва в големи количества. Но ако сте диабетик или в пред диабетно състояние, почти сигурно е че имате сериозен недостиг на хром.

Съвсем просто е, нали? Да вървим да купим хром!

Е, не бързайте толкова… защото Американската асоциация за диабета (ААД), разбирай традиционната медицина, отказва да признае, че диабетиците се нуждаят от хром.

Следователно, лекарят ви следва стриктно и повтаря като папагал очертаната линия на партията.

Но ето една мръсна малка тайна за нашите приятели от ААД: Освен че насаждат ужасно погрешен режим на хранене, който включва много въглехидрати и обрича диабетиците на страдания и неуспешно лечение, тази организация взема милиони долари от Биг фарма.

Така че когато ААД каже нещо… познайте кой всъщност говори.

Тези фармацевтични компании не искат вие да се излекувате – те искат да сте болни и да пиете лекарствата им докато сте живи.

И естествено, те не искат да знаете за хрома – и ето едно изследване, резултатите от което те се надяват вие никога да не видите:

Преди няколко години бяха анализирани 15 изследвания на действието на хрома и бе открито, че резултатите в 13 от тях показват значително подобрение в контрола на кръвната захар.

Четирите от анализираните изследвания, които изследват нивата на инсулин на гладно, посочват подобрение с 30 процента, а шест от 10те изследвания, в които се измерват нивата на глюкоза на гладно, посочват снижаване от 15 процента.

И всяко едно от тези 15 изследвания откри поне някаква полза без каквито и да било странични ефекти.

Никакви странични ефекти – не е за чудене, че обичащата лекарствата ААД се опитва да запази всичко това в тайна!

А този минерал може да направи още много за вас.

Хромът е показал, че може да помага, както на диабетиците, така и на недиабетиците да отслабнат, че подобрява нивата на HDL („добрия“) холестерол, и че предпазва сърцето.

Сега е момента да проверите какво пише на етикета на хранителната добавка, на която разчитате да контролира нивото на кръвната ви захар – и ако хромът не е в списъка на съставките, изхвърлете я.

След това намерете такава, в която има онова, от което НАИСТИНА се нуждаете.

д-р Уилям Дъглас

Източник: Daily Dose, WC Douglass, M.D., Chromium for Diabetes Control, 16 March 2011

Снимка: mascarillasparaelpelo.es

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те на са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчват да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Бъдете здрави.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

1 thought on “Хром срещу диабет, битката продължава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *