Лечение на различни видове рак на хранопровода със сода за хляб и витамин С

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Въведение

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Това е съпътстващ протокол при рак на дебелото черво или при който и да било друг вид рак на храносмилателния тракт. Но той може да се използва за всякакъв вид рак, стига пациентът да използва сода за хляб като основен протокол за алкализиране на тялото. Това е лечение за различни видове рак на храносмилателния тракт, включително всеки вид рак между гърлото и аналната област.

Това лечение всъщност е комбинация от две независими лечения за различни видове рак на храносмилателния тракт: витамин С и сода за хляб.

В това лечение се използват, както сода за хляб, така и витамин С, но двете субстанции НЕ се смесват; по-скоро, те се пият последователно в различно време. Те се използват и двете, защото и двете субстанции са ефикасни в убиването на раковите клетки, с които влизат в директен контакт. Помнете, содата за хляб и витамин С не се смесват и не се пият по едно и също време!!!

Това е шест седмичен протокол за лечение на различни видове рак на храносмилателния тракт.

orange and soda

Този шест-седмичен протокол може да се повтаря безкрайно, с двуседмична почивка между леченията т.е. на всеки шест седмици.

Точният протокол е даден по-долу.

Още по темата: Мед и сода за хляб – невероятен лек за най-смъртоносното заболяване!

Витамин C

Минералните аскорбати (разновидности на витамин С) като натриев аскорбат, калиев аскорбат и т.н. са много по-ефикасни в това, че по-лесно се усвояват от клетките от чистата лимонова киселина. Клетките използват по-добре както минералите, така и съдържащия се в минералния аскорбат витамин С.

Повечето видове минерални аскорбати включват лимонова киселина. Вие можете също така да използвате чисти минерални аскорбати ако искате.

Прочетете още Протоколът с висока доза витамин С орално при рак (и при почти всяко друго заболяване)

Именно минералните аскорбати лекуваха полиомиелит през 40-те години на миналия век. Минерални аскорбати се използват за лечението на много различни заболявания.

Дозите минерални аскорбати не са ограничени като дозите сода за хляб, защото витамин С в кръвотока е напълно безопасен.

На този линк ще намерите голям продавач на витамин С:
Excellent Buffered Vitamin C Product (high in mineral ascorbates)

Дози витамин C

Първо, слагайте качествен витамин С на прах или на кристали в чаша пречистена вода. Започнете с около 1 грам, но увеличавайте до 5 грама по два пъти на ден, веднъж сутрин и веднъж вечер. Ако получите диария, това показва, че увеличавате дозата твърде бързо.

В рамките на няколко дни след започването на лечението, би следвало да пиете по 5 грама витамин С (най-вече от минерални аскорбати).

Клетките не могат да откриват разликата между витамин С и глюкозата, защото тези субстанции са почти идентични за тях. Ето защо раковите клетки бързо се нахвърлят на минералните аскорбати.

След като витамин С попадне в раковите клетки се счита, че той се използва за производството на водороден прекис. Именно водородният прекис, произведен по този начин всъщност убива раковите клетки или което е още по-добре, може да убие микробите вътре в раковите клетки и да ги преобразува отново в нормални клетки.

Още за кислородната вода Водородният прекис унищожава рака

Когато нивата на захар в кръвта са твърде ниски, раковите клетки с по-голяма готовност поглъщат витамин С. Ето защо, когато провеждате това лечение, спазвайте стриктна противоракова диета с много ниско съдържание на глюкоза.

Предупреждение: Пиенето на твърде висока доза витамин С може да причини увреждане на бъбреците. Не приемайте дози по-високи от 10 грама на ден без да се консултирате с лекар.

Забележка: Това лечение не трябва да се използва като основно лечение за рак, освен в случаите на различните видове рак на храносмилателния тракт. Обаче, то е превъзходно съпътстващо лечение за всеки вид рак.

Сода за хляб

ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО сода за хляб, която е обозначена, че „не съдържа алуминий” (например, Bob’s Red Mill Baking Soda, която сега се нарича “All Natural”) ИЛИ използвайте фармацевтичен клас сода за хляб. Arm and Hammer също е приемлива (ако не можете да намерите марка несъдържаща алуминий), защото тя е с много високо качество и вероятно не съдържа алуминий.

Содата за хляб Bob’s Red Mill Baking Soda/All Natural може да се закупи в много магазини за здравословни храни и дори в някои бакалии, в които се продават здравословни храни. Или може да се закупи онлайн.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!

Използването на сода за хляб в това лечение не трябва да продължава повече от шест (6) седмици. През първата седмица не трябва да се приемат орално повече от две (2) ЧАЕНИ лъжици сода за хляб на ден. През следващите седмици не трябва да се приемат орално повече от една (1) ЧАЕНА лъжица сода за хляб на ден. Дозите, приемани вътрешно би следвало да надвишават тези максимални дози единствено под наблюдението на медицинско лице.

Тези ограничения не се отнасят за ректални клизми.

Дози сода за хляб

Както споменахме по-горе, частта сода за хляб в настоящото лечение (освен за ректален рак) не трябва да се използва по-дълго от шест седмици на път.

През първата седмица не трябва да пиете повече от две ЧАЕНИ лъжици сода за хляб на ден орално всеки ден.

През останалите седмици трябва да пиете по една ЧАЕНА лъжица сода за хляб на ден орално. Единствено под наблюдението на медицинско лице можете да повишавате тези максимални дози за вътрешен прием.

Прочетете още: Содата за хляб убива туморите, по-безопасна и по-ефикасна е от всичко останало, казва лекар 

Това ограничение не се отнася за ректалните клизми.

Непременно избягвайте частта с пиенето на витамин С частта в настоящия протокол и частта за сода за хляб в настоящото лечение в рамките на един час едно от друго. Но и двете субстанции могат да се приемат в едни и същи дни, просто приемът им не трябва да е много близък по време.

ШЕСТ СЕДМИЧНИЯ ПРОТОКОЛ (който може да се повтаря)

СЕДМИЦА ЕДНО

Содата за хляб се пие по една ЧАЕНА лъжица на път, два пъти на ден, винаги разтворена в поне 120 мл (4 унции) вода. През първата седмица от спазването на протокола, содата за хляб трябва да се приема по два пъти на ден. По този начин през тази седмица е позволено да се пият по две ЧАЕНИ лъжици сода за хляб всеки ден.

През тази седмица содата за хляб се пие по два пъти, отдалечени поне 5 часа във времето.

Като част от протокола, витамин С се пие по 5 грама всеки път.Смесва се с вода, обикновено с около 180 или 240 мл (6-8 унции) вода на всеки 5 грама. През тази седмица витамин С също се пие по два пъти всеки ден.

Всеки прием на витамин С се взима един час след приема на содата за хляб.

СЕДМИЦИ ДВЕ ДО ШЕСТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО

През втората и третата седмици, содата за хляб се приема само веднъж на ден (по една ЧАЕНА лъжица). Витамин С трябва също да се пие само по веднъж на ден (т.е. по 5 грама на ден).

През тези две седмици содата за хляб се пие първо, след това, един час по-късно, се пие витамин С.

Няма значение по кое време от деня са приемите на содата за хляб и витамин С.

Същият начин на прием се прилага и през останалите три седмици от лечението.

Противодействия с други лечения

НЕ СЛЕДВАЙТЕ този протокол, ако спазвате лечебния протокол на Будвиг (витамин С ще попречи на протокола на Будвиг).

Още за протокола на Будвиг: ПРОТОКОЛА НА БУДВИГ – лесен, ефикасен и естествен лек за рака и за множество други заболявания

НЕ следвайте този протокол едновременно с който и да било друг лечебен протокол защото витамин С ще неутрализира действието на другите протоколи.

 

Източник:

http://www.cancertutor.com/vitc_bsoda/

Снимка: tisdeedz.blogspot.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *