Мед и сода за хляб – невероятен лек за най-смъртоносното заболяване!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

baking-soda-honey

Ракът се счита за най-смъртоносното заболяване в света днес. Той се разпространява като епидемия и засяга живота на много хора.

Трябва да знаете, че раковите тумори се хранят със захар. Така че ето лек, в който няма захар и който използва мед, за да лекува рака.

Комбинацията от мед и сода за хляб действа перфектно за излекуването на рака. Содата за хляб неутрализира захарта в тялото и по този начин предотвратява растежа на раковите клетки.

Мед в този случай се използва да противодейства на раковите клетки и да поддържа доброто функциониране на здравите клетки.

С помощта на меда, содата за хляб навлиза в раковите клетки и ги убива.

Ето лесна рецепта за този домашно приготвян лек, с който можете да лекувате рак у дома си.

Нещата, които са ви необходими:

Сода за хляб – 1 супена лъжица

Мед – 3 супени лъжици

Процес на приготвяне:

Сложете 1 с.л. сода за хляб в малък съд.

Добавете 3 с.л. мед и разбъркайте добре до оформянето на гъста паста.

Загрейте пастата на слаб огън 1-2 минути.

Домашно приготвеният ви лек е готов да се бори с рака!

Прочетете още: Лечение на различни видове рак на хранопровода със сода за хляб и витамин С

Как да го използваме?

Взимайте по 3 ч.л. от лека, разпределени на три приема през деня в продължение на 1 месец. Можете да фиксирате времето след закуска, обяд и вечеря, като важното е лека да не се приема твърде скоро след храненията.

Важно е да пиете този лек редовно без да пропускате и един ден. Докато провеждате това лечение вие трябва също така да се грижите и за хранителния си режим.

Така че непременно избягвайте приема на месо, захар и бяло брашно докато консумирате тази домашно приготвяна паста.

Това е най-лесният и ефикасен лек, който можете да използвате, за да държите рака под контрол. Важно е да използвате лека редовно и да си правите медицински прегледи за да следите въздействието на лека върху тялото ви.

Предоставяме ви и следния вариант, в който има леки разновидности

Домашно приготвен лек от сода за хляб и мед, който унищожава дори и най-опасните заболявания

Как този домашно приготвен лек от сода за хляб/кленов сироп или мед помага в битката с рака?

Раковите клетки обичат захар – и смесването и загряването на алкализиращата сода бикарбонат с богатия на захар кленов сироп или с мед, комбинира двете съставки така че кленовият сироп атакува „гладните за захар” ракови клетки (които консумират 15 пъти повече глюкоза от нормалните клетки) и подобно на всеизвестния „Троянски кон” „неусетно” вкарва содата в тези клетки без те да забележат. Алкалността на содата за хляб или убива туморния микроб (или го връща отново във формата му на хибернация – зимен сън) вътре в раковата клетка и по този начин клетката отново става нормална. Или тя упражнява алкализиращо действия, което налага бърза промяна в pH-то, която убива клетката. Шоковата вълна на алкалността позволява навлизането на повече кислород в раковите клетки отколкото те могат да понесат. Раковата клетка е  излекувана или елиминирана преди притокът на захар да доведе до растежа й. Ето рецептата за този невероятен домашно приготвен лек.

Съставки:

Сода за хляб

Мед или кленов сироп 

Указания:

Смесвайте по 1 чаена лъжица сода за хляб на всяка супена лъжица кленов сироп или мед. Понеже  в 1 супена лъжица има 3 чаени лъжици, използваното съотношение е 1 част сода за хляб към 3 части кленов сироп или мед. Например, смесвайте 4 ч.л. сода за хляб с 4 с.л. мед (кленов сироп). Това количество би следвало да ви стигне за една седмица. Когато смесите тези 2 съставки, загрейте сместа на слаб огън около 5-10 минути. Не дръжте тази смес в хладилника.

Както вече посочихме, сместа от сода за хляб и мед или кленов сироп се приготвя в съотношение 1:3. Всяка супена лъжица е равна на три чаени лъжици, така че използвайте по една супена лъжица натурален мед/кленов сироп на всяка чаена лъжица сода за хляб.

Може също да прочетете:

Содата за хляб убива туморите, по-безопасна и по-ефикасна е от всичко останало, казва лекар

Рак в 4 стадий изчезва при лечение със сода за хляб или „танц с рака”

Употреба:

Взимайте по 1 ч.л. от тази смес 1-3 пъти на ден в продължение на максимум 1 до 2 месеца. Не приемайте сместа твърде скоро след храненията. По време на лечението трябва да промените начина си на хранене. Намалете приема си на месо и не яжте захар нито бяло брашно. Избягвайте да приемате лека във време близко до основните ви хранения.
Източници:

http://letsgohealthy.net/honey-and-baking-soda/

http://www.healthylifetricks.com/baking-soda-and-honey-homemade-remedy-that-destroys-even-the-most-dangerous-diseases/

Снимка: www.wittyfeed.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *