Край! Робот с UV светлина убива Ебола за 2 минути

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

След като робот с ултравиолетова светлина убива Ебола за две минути, защо няма такъв във всяка болница?

ZenexUltravioletMachineEbola

(NaturalNews) Докато производителите на ваксини и фармацевтичните компании бързат да изкарат на пазара лечебни средства, които биха могли да решат пандемията на Ебола, вече е налице технология и то в този момент, която убива Ебола само за две минути в болниците, карантинните центрове, търговските офиси и дори в обществените училища.

Тя се нарича „убиващ микробите робот Ксенекс” и бе изобретенa от екип тексаски лекари, чиято компания е базирана в Сан Антонио. (И, не, не ми платиха да напиша тази статия. Пиша я, защото тази технология изглежда е приложимо животоспасяващо изобретение.)

Убиващият микробите робот  Ксенекс използва пулсираща, ксенон-генерирана UV светлина, за да постигне онова, което компанията нарича „съвременно почистване на околната среда в здравните заведения”. Тъй като ултрвиолетовата светлина унищожава целостта на РНК-то, от което са направени вирусите, тя „убива” вирусите. (Вирусите,  технически казано, не са наистина живи, първо на първо, така че правилният термин е „нежизнеспособни”.)

Ебола, точно както повечето вируси, бързо бива унищожена от UV светлината. Ето защо Ебола обича да се разпространява в тъмни места, където не прониква слънчева светлина. (Мислете за Ебола като за вирус „вампир”, който се храни с човешка кръв, но се крие от слънчевата светлина…) Убиващият микробите робот  Ксенекс унищожава Ебола по повърхностите само за две минути, нападайки ги с конкретна дължина на вълните на UV светлината в концентрации, които са 25000 пъти по-високи от тези на естествената слънчева светлина.

Унищожете Ебола с електричество и UV светлина; без никакви токсични химикали

Причината, поради която пиша за тази лечебна технология е защото съм сериозно впечатлен от концепцията и зелената технология зад нея. Устройството Ксенекс генерира UV светлина, използвайки ксенон – един от благородните газове – вместо токсичен  живак. Така че няма токсичен живак, с който да си имаме работа, дори след като се отървем от оборудването след края на полезния му живот.

Твърде много от подходите за дезинфекция в болниците днес се основават върху вредни токсични химикали, които представляват вторичен риск за здравето на пациентите и персонала в болниците. Но UV светлината, излъчвана от робота Ксенекс не оставя изобщо никакви химически остатъци и не изисква химически завод за производството си. Тя наистина представлява „медицина на светлината”, защото дезинфекцира като използва специфични честоти на светлината.

Изследвания, хвалени от производителят, показват изключителни дезинфекциозни резултати, обхващащи както бактериални супер микроби, така и щамовете на вирусите:

– 57% снижаване на Метицилин-резистентни Staphylococcus ауреус (MRSA) в болница Mose Cone, Северна Каролина

– 53% снижаване на инфекциите Clostridium difficile в болница Cooley Dickenson, Масачузетс

– 50% снижаване на бактериално заразяване в Cambridge Health Alliance

– 30% снижаване на Clostridium difficile  в MD Anderson Cancer Center

– 62% снижаване на микробния товар в болница St. Joseph’s Hospital and Medical Center

Вече е в 250 болници и броят му нараства…

Роботът Ксенекс UV вече се използва в около 250 болници. Броят вероятно ще нарасне драматично поради глобалното разпространение на Ебола в момента.

Базисната цена на робота Ксенекс е около $100000 и уредът се изплаща много бързо като предотвратява скъпо струващото лечение на редица инфекции. Той дезинфекцира нормална болнична стая за около десет минути и е комплектован с организационни и генериращи графици програмни продукти, които позволяват на болничния персонал да следи кои стаи са третирани.

Майк Адамс

Източник:

http://www.naturalnews.com/047216_Ebola_contamination_Xenex_ultraviolet_light.html

Снимка: www.shiftfrequency.com

Прочетете още за Ебола:

РЕЦЕПТА ЗА АНТИБИОТИЧЕН ТОНИК

5 ЛЪЖИ за Ебола, които ни разправя правителството

Нов случай на Ебола ПОТВЪРЖДАВА некомпетентността на правителството

Угрозата Ебола, как да помогнем на тялото си да я избягва

Ебола: Запазете спокойствие & останете на място до по-нататъшни съобщения

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *