Нов случай на Ебола ПОТВЪРЖДАВА некомпетентността на правителството

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Ebola 508497731_940224

Поради опасността и очевидната неспособност за справяне с паниката от Ебола отвъд океана и специално за многото ни читатели в САЩ ще публикуваме още статии по въпроса. Далече сме от мисълта, че Ебола е угроза единствено за САЩ. Всичко, което става там се отнася и за останалия свят. Никой не е защитен. Далече сме и от намерението да всяваме паника от своя страна. Считаме че информираността е особено важна в такива моменти. А прочетеното по въпроса ни дава основания да уверим всички, че силната имунна система и предпазните мерки са важни. Има оцелели от Ебола. Ето и днешната статия, която дава ценни препоръки за предпазване от Ебола:

Ако чакате правителството да ви спаси от Ебола, имам лоши новини за вас: Ще ви се наложи да чакате много дълго време.

Некомпетентността на правителството скочи до невероятни нови нива (който факт идва за да ни покаже нещо!), и тъжната истина е, че заради това ще починат още хора.

Но НЕ е необходимо вие да сте един от тях.

От вас се иска само да пренебрегнете всичко, което чувате „официалните органи” да казват, защото е ясно, че те нямат никаква идея какво правят. Те не знаят как да ЛЕКУВАТ заболяването, как да СПРАТ разпространението му, как да се СПРАВЯТ с болните пациенти нито дори как да се ОРГАНИЗИРАТ налагането на обикновена карантина.

Сега вече имаме не една, а две заразени съд заболяването медицински сестри, които са лекували пациента с Ебола – като на едната строго й е било забранено да пътува, но въпреки това тя успява да се качи на самолет и да лети през половината страна, дори след появата на първите симптоми.

А в Ню Джърси, от ТВ лекарка, изложена на вируса се очаквало да си стои вкъщи под карантина и да се самонаблюдава в продължение на 21 дни. Вместо това тя е забелязана в местен ресторант в града.

Ще трябва да минат седмици преди да разберем дали някоя от тях е предала заболяването. Но дори и да не са, вирусът вече е на свобода – и е почти сигурно, че ще има още жертви.

Зная, че е примамливо човек да си налага карантина и да се заключи вкъщи докато премине опасността. Но не е необходимо да се стига до такива екстремности, за да се предпазвате, защото имате нещо далеч по- надеждно от Центровете за контрол на заболяванията около вас.

Имате мен.

Първо, бъдете предпазливи, докато пътувате и не се стеснявайте да носите хирургическа маска, ако летите или пътувате с влак. Внимавайте какво докосвате, и винаги си мийте ръцете (и определено не яжте, освен ако сте имали възможността първо да си измиете ръцете).

Основни неща, да, но основни неща, които май малко хора следват.

Второ, подсилете имунната си система с доказали се хранителни вещества като цинк, N-ацетил цистеин, витамин C, рибено масло и куркумин. Дори и никога да не се натъкнете на Ебола – а аз се моля никога да не се натъкнете на вируса – тези хранителни вещества ще дадат на тялото ви възможността да се пребори с всички видове вируси, включително с онези, причиняващо настинки и грип.

И трето, помнете, че Ебола не е смъртна присъда. Има пациенти, които оцеляват – и процента на оцеляване ще бъде ДРАМАТИЧНО по-висок след като хората осъзнаят, че съществуват естествени и ЕФИКАСНИ лекове.

Венозното вливане на водороден прекис вече е се е доказало като много ефикасно при подобни хеморагични заболявания като хеморагичната треска Денга, Кримска – Конго хеморагичната треска, хеморагичната треска Омск и други. А венозното вливане на витамин C е доказало, че е ефикасно срещу други силно заразни и опустошителни вирусни инфекции като вируса, причиняващ Близко източния респираторен синдром (MERS).

Д-р Марк Стенглър

Очаквайте поредната статия утре. – Здрави всеки ден

Източник:

HouseCalls, New Ebola case CONFIRMS government’s incompetence

Снимка: qillaghana.blogspot.com

Прочетете още по темата:

РЕЦЕПТА ЗА АНТИБИОТИЧЕН ТОНИК

Угрозата Ебола, как да помогнем на тялото си да я избягва

Край! Робот с UV светлина убива Ебола за 2 минути

Ебола: Запазете спокойствие & останете на място до по-нататъшни съобщения

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *