Ебола: Запазете спокойствие & останете на място до по-нататъшни съобщения

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

vittamin c

Светът загуби ума и дума за Еболата. Няколко кореспонденти поискаха моето мнение по въпроса. С удоволствие…

Ебола… ама НЕ!

Последното избухване на Ебола в Заир НЕ беше епидемия (и съвсем не се доближаваше дори до пандемия). „Избухването” беше причинено от група безотговорни монахини/медицински сестри, използвали заразени спринцовки,  които не са били изварени както трябва. Хората бяха буквално убити от болницата, в която бяха отишли, за да получат безопасно лечение: това разказва Ричърд Престън в своята изправяща косите, ужасяваща книга Горещата зона (The Hot Zone), за първите изблици на Марбург и Ебола (вирусът Ебола бе донесен във Вашингтон през 1989 година и можеше да се разпространи неконтролируемо, но за щастие това не стана).

Каква е истинската история през 2014 година? Както обикновено, става дума за подхранвани от медиите докарващ ни до лудост страх, лъжи, дезинформация и психологически контрол. Правителствата искат хората да се страхуват, та те да могат да затягат хватката си за ‘предпазването’ им. Промиват се мозъците на хората, за да ги накарат да мислят, че могат да умрат, и че само те „те” (и само те) могат да ги спасят. Още лекарства, още ваксини, още безполезни медицински тестове и още измами за контролиране на населението.

Дори се дебатира дали не трябва да се използват лекарства, които не са били тествани за безопасност върху хора. Каква печатница за пари за Биг фарма ще е това. САМО да можеха да ви убедят, че пускането в употреба на тези експериментални субстанции за „спасяването на животи” наистина е „необходимо”. Те дори не е необходимо да действат, а ако жертвите умрат … е, вирусът Ебола ще ги е убил, не лекарствата!

И така просто за повишаване нивото на страха, дори се съобщава, че мъж от Саудитска Арабия, „изследван за Ебола” е починал и „ако” има връзка, той ще е първият смъртен случай извън четирите засегнати страни в Западна Африка. Сега прочетете тази медийна помия отново, внимателно: става дума за мъж, „изследван” за Ебола, и изобщо не става дума за жертва на заболяването. Въпреки това, докладът на Центъра за контрол на заболяванията ще се надява, да не забележите измамническото подреждане на думите. Те така действат.

Какво всъщност знаем за тези причинени от вируси смъртни случаи? Не много. Колко са били причинени от Ебола? Предполагам, не много. Коя е истинската причина за смъртта тук? Вирус ли? Отслабената им имунна система? Какво всъщност означава когато кажем, че някой е починал от туберкулоза, например? Знаем, че хората не умират от туберкулоза, освен ако недохранването не е отслабило организма им. Необходимо е да включим и малко стрес и мъка, също така, като например несподелена любов, точно както става в романите на викторианските автори.

И така, кои са жертвите в този предполагаем изблик на заболяването. Както пише най-чудесният лекар, сър Уилям Ослър: по-важно е да се съсредоточим върху пациента, страдащ от заболяването, отколкото върху самото заболяване. Именно това правим в добрата холистична медицина: лекуваме пациента, оздравяваме го или я, и след това заболяването изчезва някак магически.

В случая, както Джон Рапапорт правилно изтъква, здравето на местното население в „горещата зона” на областите, засегнати от Ебола – Сиера Леоне, Гвинея и Либерия, отдавна се влошава от десетилетията война, изключителната бедност, недохранването, гладуването, заразените източници на вода, излагането на токсични промишлени химикали, огромната, токсична и прекомерна употреба на антибиотици, пестицидите  (някои от които са забранени в другите страни), лекарствата с изтекъл срок на годност и недържани в хладилник, ваксините (които когато се използват при хора, чиято имунна система така или иначе вече виси на косъм, могат да са смъртоносни).

Въпреки това, цялото ударение пада върху вируса Ебола. Знае ли някой на какво хората (включително здравните работници) в тези области са били изложени наистина? Токсичен химикал, например, може да предизвика силен кръвоизлив.

Недостигът на витамин С (скорбут) се характеризира с кръвоизлив от устата и червата. Това звучи като Ебола, нали? Но няма и намек, че нещо друго, освен вирусът, причинява вредите. Знаем, че инфекциите от всякакъв вид повишават нуждата на тялото от витамин С. Както докторът по медицина, Фредерик Кленър откри през трийсетте години на миналия век, можете да давате на болен пациент с висока температура стотици грамове витамин С, който ВЪПРЕКИ ТОВА не се показва в урината като ненужен излишък (което показва, че тялото се нуждае от ОГРОМНИ количества в моменти на такъв натиск).

Така че дори и лека вирусна инфекция може да постави човек във „функционален скорбут” (термин, който аз току що измислих). Тогава не бихме ли очаквали гаден вирус като Еболата да е способен да направи това? Колко жертви на Ебола биха могли да бъдат спасени като им се вливат венозно големи количества витамин С ежедневно? Почти всички, бих казал.

Колко ще получат животоспасяващо венозно вливане на витамин С при сегашното разпространение на болестта? Нито един. Витамин С нищо не струва и Биг фарма не печели нищо. Те по-скоро биха продавали неизпробваните си химически боклуци, за да ударят кьоравото… да, умишлено използвам играта на думи.

Какво да правим?

При най-лошия сценарий; болестта избухва в района където живеете.

Не ми звънете! Вместо това взимайте огромни дози витамин С. Ако прочетете трудовете на Фредерик Кленър ще видите, че семейството му и съседите всичките извлекли чудесни резултати като ядели черен оман (Eupatorium perfoliatum),  който той твърди, че предоставял на всеки по 10 – 30 грама на път и помогнал на цялото му семейство да оцелее по времето на „Страшния грип”, когато всички останали около тях измирали като мухи. Правели го на чай, който имал много противен вкус. Можете да опитате и северно американските плодове ацерола – вид вишна. Също така е добре документирано, че д-р Фредерик Робърт Кленър е излекувал няколко случая на полиомиелит с високи дози венозно вливане на витамин C в края на четиридесетте и началото на петдесетте години на миналия век. Разбира се, това се пренебрегва и внимателно се крие от ортодоксалната медицина.

Добрата новина е че витамин С, освен че е основен компонент за повторното изграждане на увредените тъкани, също така изглежда ефикасен срещу огромен брой вируси. По-добре е да се пие витамин С (аскорбинова киселина) под формата на хранителна добавка; така можете да постигнете далеч по-високи дози. Предупреждение: НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА БЕЗКРАЙНИТЕ СЛАБОУМНИ ПИСАНИЯ (всички преписани едно от друго), КОИТО ВИ КАЗВАТ, ЧЕ СИНТЕТИЧНИЯТ ВИТАМИН С Е АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА И Е ОПАСЕН.

Аскорбиновата киселина е аскорбинова киселина, химическо име на нещо, от което тялото ви се нуждае и харесва. Фредерик Кленър, Линус Полинг и аз, всички използваме и подкрепяме синтетичния витамин С. Виждал съм го да върши чудеса и на всеки идиот, който НИЩО не знае за здравето и медицината и твърди обратното, би следвало да му бъде забранено да поства глупостите си в интернет пространството.

Според мен са ви необходими повече от 2 грама, казва Линус Полинг. Козите си набавят около 12 – 15 грама на ден; тогава защо да не го правим и ние? Мисля, че поглъщането на поне 10 грама е здравословно. Това можете да постигнете с липосферик С на Томас Леви (www.LivOnLabs.com), 1 пакетче е равно на усвояването на около 10 грама, приемани през устата.

Скорошно клинично изпитание, проведено от световно известния експерт по витамин С и фармацевт Стив Хики, д-р по философия, показва, че липозомалният витамин С произвежда серумни нива витамин С, които са почти двойни от теоретично смятаните за възможни с приемането на каквато и да било орална форма на витамин С. Това изумително ниво на бионаличност не само че драматично увеличава количеството витамин С в кръвта, но скорошни термографични микроскопски снимки дават видими доказателства, че то също така улеснява влизането му в отделните клетки.

Забележка:

Всеки може да е претоварен с токсини. Някои биха предпочели да мислят, че не са.
Ако здравето ви не е идеално, енергията ви обичайно е ниска, имате проблеми с поддържането на нормални килограми, както и на нормално кръвно налягане, непрекъснато се борите с възпаление или болка, или пък наистина страдате от заболяване, което се отразява неблагоприятно на здравето ви, то най-вероятно в тялото ви има токсин, тежък метал, вирус, бактерии, гъбички или паразити, които го причиняват.
Традиционната медицина обичайно реагира като ви натоварва още повече с допълнителни замърсители, много от които безразборно убиват здрави тъкани, докато преследват ‘лошите’ в опит да се справят със симптомитеКолкото повече мислите за това колко бързо можете да се претоварите с токсини и да се разболеете, толкова повече осъзнавате, че се нуждаете от естествени протоколи, като този за хлорния двуокис. Можете да откриете този протокол и много други като него в моя бестселър: „How to Survive in a World Without Antibiotics.“ (Как да оцелеем в свят без антибиотици)

Накрая, нека цитирам брилянтния, разследващ журналист Джон Рапапорт още веднъж:

Повечето хора, които умират на планетата Земя през 2014 година умират от глад, недохранване, заразена вода, липса на основна хигиена, пренаселеност, бедност, война – и идеята, че фармацевтичните лекарства и ваксините ще спрат тази тенденция е абсурдна и безумна.

Онова, което със сигурност знам е, че ако изобщо се появят смъртни случаи в западния свят от този изблик на Ебола, те ще са причинени от намесата и некомпетентността на лекарите, не от природата.

Пазете се и бъдете здрави,

Професор Кийт Скот-Мъмби

 

Източници:

1. http://www.usatoday.com/story/news/world/2014/08/06/ebola-nigeria-saudi-arabia-virus-death-toll/13663973/
2. Jennings & Avinoff: Wild Flowers of Western Penna. & Upper Ohio Basin, University of Pittsburgh Press, Vol. 2, Plate 156.

Снимка: epykomene.com

Прочетете още за Ебола:

Угрозата Ебола, как да помогнем на тялото си да я избягва 

Край! Робот с UV светлина убива Ебола за 2 минути

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

По отношение на диетите, препоръчваме преди да се подложите на каквато и да било диета, първо да се консултирате с личния си лекар и по възможност с диетолог за избягване на непоносимост към храни или режим на хранене. По този начин ще извлечете максималното от диетата, без да застрашавате здравословното си състояние.

При предприемане на каквито и да било промени в храненето, препоръчваме първо да се консултирате с личния си лекар за избягване на непоносимост към храни и/или вредни последствия поради пиенето на лекарства. По този начин ще извлечете максималното от храните без да застрашавате здравословното си състояние.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *