5 ЛЪЖИ за Ебола, които ни разправя правителството

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Ето поредната статия за Ебола, с която някак неволно затваряме „кръга” с витамин С: започнахме с информация за силна имунна система и силата на този витамин, и в тази статия препоръката отново се потвърждава. Вижте как:

Ebola-tumblr_nbt65srS481rl6o8zo1_500

Най-голямата заплаха за здравето на американците не е Ебола – а хората, от които се очаква да ви предпазват от Ебола.

Защото Ебола е сълзливо, кървящо доказателство, че некомпетентността на чичо Сам поставя обикновения гражданин в риск. И докато нашите политици отчаяно се надпреварват да си прикриват задниците (и да ви държат осведомени), те всъщност  разпространяват пет опасни лъжи за заболяването.

Днес аз дърпам завесата – и ви показвам как да сте в безопасност.

Лъжа #1: Забрана за пътуване няма да свърши работа.

Мъж от Либерия на практика донесе Ебола на тепсия в Америка с пътнически авиокомпания – а Обама продължава да настоява, че забраната за пътуване (на хора от най-засегнатите страни) няма да ни предпази.

Ами, Обама е политик, не математик. Защото нов статистически модел на физик от Североизточния университет ДОКАЗА, че забраната за пътуване би намалила риска от Ебола в Америка с 66%  почти за нула време!

Лъжа #2: Нашите болници са готови за Ебола.

Помните ли песните и танците за „подготвеност”, които Центровете за контрол на заболяванията изнасяха преди седмици? В скорошна анкета, четири от пет американски медицински сестри казват, че ИЗОБЩО НЕ СА ОБУЧЕНИ ДА ЛЕКУВАТ ЕБОЛА!

И така две от сестрите, лекували пациента с Ебола в Далас се заразиха със заболяването. Това е гигантско доказателство в стил Вегас, че не съществува ефикасен протокол на лечение. Това е престъпно, защото бог знае къде ще се появи следващия пациент с Ебола.

Лъжа #3: Вирусът Ебола е под контрол.

Ако гледате новините, знаете че това са пълни глупости. Една от сестрите в случая с Ебола в Далас наистина е пътувала със самолет – с висока температура!

Чичо Сам казва, че пасажерите в самолета не са в риск – тогава защо подпалиха телефонните линии, опитвайки се да се свържат с всеки един от тях?

Лъжа #4: Няма да пипнете Ебола, защото вируса се предава трудно. 

Е, хилядите измиращи африканци няма да се съгласят с това. Всъщност, според току-що публикуван доклад на Центъра за политики и изследване на инфекциозните заболявания на Минесотския университет, Ебола може да започне да се предава по въздух! 

Това е така, защото когато тялото изхвърля течности, то създава аерозоли, които могат да останат годни за заразяване при вдишване с часове. В изследване, група маймуни предават Ебола на друга маймуна, макар че клетките им са били на метри една от друга!

Лъжа #5: Работим върху лек за Ебола.

Фактът е, че правителството на САЩ, Биг фарма и традиционната медицина от ДЕСЕТИЛЕТИЯ потискат надеждни, естествени лекове, които имат способността да унищожават почти всички вируси – включително вируса Ебола!

Нека просто да погледнем венозния витамин C (IVC), използван, за да убива вируси, които забележително приличат на Ебола, като хеморагичната треска Денга и Кримската-Конго хеморагична треска.

Защо нашето правителство не изпробва доказани лечения, вместо да хвърля милиарди долари за лекарства, които може би НИКОГА няма да подействат?

Вижте къде можете да получите IVC по местоживеене, защото в Съединените щати ще има още случаи на Ебола. Подгответе се да се защитавате, докато политиците предоставят РЕАЛЕН план, с който да държат Ебола извън Америка.

Или поне докато започнат да говорят истината.

Уилям С. Дъглас, МД

 

Източник:

WC Douglass, TheDouglassReport, Daily Dose, 5 Ebola LIES our government is telling you

Снимка: www.tumblr.com

Прочетете още по темата:

РЕЦЕПТА ЗА АНТИБИОТИЧЕН ТОНИК

Нов случай на Ебола ПОТВЪРЖДАВА некомпетентността на правителството

Угрозата Ебола, как да помогнем на тялото си да я избягва

Край! Робот с UV светлина убива Ебола за 2 минути

Ебола: Запазете спокойствие & останете на място до по-нататъшни съобщения

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *