Огнище на Зика вируса се свързва с генетично модифицирани комари… и с пагубни неочаквани последици за живота в Америките

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

(NaturalNews) Скептиците по отношение на генетично модифицираните организми като мен от години предупреждаваме за нежеланите последици от генетичното замърсяване. Дори и когато генетично модифицираните организми биват вкарвани в природата с най-добри намерения, тези действия могат да всеят хаос в екосистемата и в човешката цивилизация по начини, които просто не могат да бъдат предвидени и от най-добронамерените учени в света.

zika-virus-map

Аз конкретно предупредих за това още през 2012 година, когато определих  „саморепликиращтото се замърсяване” като опасност от 4 ниво, посочвайки генетично модифицираните организми като вектор за подобни заплахи срещу човечеството. (В последвалите години много топ личности в науката като Стивън Хокинг и Елтън Маск повториха предупрежденията от моя списък, включително заплахите от изкуствения интелект).

Още по темата: 10 ужасяващи технологии заплашват съществуването на човечеството

Днес може би виждаме първата вълна от страховитото увреждане, което саморепликиращите се генетично модифицирани организми са способни да причиняват. Зика вирусът, който сега вилнее свирепо на воля изглежда е причинен от пускането на генетично модифицираните комари, с които учените се надяваха рязко да намалят инфекциите от малария.

„Зика вирусът, който в момента се шири в Америките може да е причинен от пускането на генетично модифицирани комари през 2012 година”, съобщава вестник The Mirror. „Насекомите бяха създадени от експерти в биотехнологиите, за да се противопоставят на разпространяването на треската денга и на други заболявания и бяха пуснати сред населението в Бразилия през 2012 година…  Комарите от под-видовете Aedes aegypti носят, както Зика вируса, така и денга и именно те бяха целта при създаването на генетично модифицираните комари”.

Но нещо ужасно се обърка.

Бразилските власти официално съобщиха за връзка между Зика и микроенцефалия след като Зика вирус е намерен при аутопсия в тъканите на мозъка на бебе родено от инфектирана майка.

Както се посочва в статия в сайта AntiMedia.org, генетиците, провели този мащабен експеримент на открито с комари и хора не успяха да вземат предвид въздействието на антибиотиците в околната среда, произтичащо от голямата им употреба в селското стопанство (в храната на животните).

Както съобщават от AntiMedia:

В природата би следвало да се пускат само модифицирани мъжки комари от вида Aedes— понеже те ще се чифтосват с немодифицирани женски екземпляри. При появата на потомството, научно модифицираната способност се очаква „да се задейства” и да убие ларвите преди те да достигнат възраст за разплод — ако няма тетрациклин по време на развитието им…

Според некласифициран документ на Дирекцията за търговия и селско стопанство към Комисията по селското стопанство от февруари 2015 година, Бразилия е трета в света „по антимикробна консумация в производството на животинска храна” — което означава, че Бразилия е трета в света по употребата на тетрациклин при животните, отглеждани за храна. Както се обяснява в изследване на Американското общество по агрономия, „Изчислява се, че приблизително 75% от антибиотиците не се усвояват от животните и се изхвърлят с екскрементите”. Един от антибиотиците (или антимикробните средства), конкретно посочен в този доклад заради упоритото му присъствие в околната среда е тетрациклинът.

Наличието на антибиотици кара комарите, от които се очаква да измират, вместо това да оцеляват и да се възпроизвеждат. Тези същите генно модифицирани комари след това могат да хапят хората, инфектирайки ги със Зика вируса, който в момента предизвиква страховити мутации на главата и при формирането на мозъка при бебетата.

Напълно нова епидемия, причинявана от безразсъдното генно модифициране променя цели екосистеми

Поне 4000 бебета в Бразилия са родени с микроцефалия само през последните четири месеца като разпространението на Зика вирусът бързо ескалира. В статията източник, линка за която е даден долу, можете да видите снимки на бебета с такива малформации.

Още за Зика вируса: Микроцефалия или някои неща, които трябва да знаете за Зика вируса

С появата на още съобщения за деформирани деца медиите пощуряват, Центърът за контрол и превенция на заболяванията пощурява, и правителството на САЩ пощурява, изисквайки спешното разработване на още ваксини. Притеснителното е, че именно същите учени, които настояваха за пускането на генно модифицираните комари, които може би причиниха всичко това, сега искат още генно модифицирани комари, които те твърдят, че ще решат този проблем.

Но некомпетентността и корупцията на правителство и наука никога не са били по-безочливи: Нито един от експериментите с генно модифицирани комари не е проведен при наличието на тетрациклин или на други антибиотици, които днес са въздесъщи в околната среда поради голямата употреба на лекарствата в днешния начин на отглеждане на животни.

Майката природа не е подвластна на опасната наука на безразсъдните биотехнологии

Както е с ГМО културите, тези ГМО комари бяха пуснати в природата от арогантни, некомпетентни учени, които приемат, че Майката природа ще се държи така, както те искат. Но Майката природа се оказва, че не приема заповеди от биотехнологични корпорации и животът намира пътища към оцеляването, които учените дори не могат да проумеят.

Именно затова генетично модифицираните организми са такава огромна заплаха за човешката цивилизация и затова отдушниците на мразещите живота медии като Forbes.com и Wikipedia са толкова опасни с бълването на пропаганда на биотехнологичната индустрия (налагана от платени от биотехнологичната индустрия подставени лица като Henry MillerJon EntineKeith Kloor и Kevin Folta и от платени журналисти като Amy Harmon и Tamar Haspel).

Ето на какви страдания човечеството все повече ще се натъква в света, докато все повече генетично модифицирани организми унищожават екосистемите и причиняват заразяване на хората със смъртоносни вируси:

Онези които предупреждаваха за опасностите за екосистемата бяха злонамерено опетнявани и окачествявани като „анти-научни”

Самият аз и много други предупреждавахме света за всичко това, в резултат на което ние злонамерено и непрестанно сме заплашвани със смърт, клеветени, хулени, отстранявани и окачествявани като „анти-научни”. Но днес, светът започва да разбира защо ние бяхме мъдрите в крайна сметка: Ние предупреждавахме точно за този сценарий, знаейки, че Майката природа не следва желанията на печалбарските корпорации, нито техните безразсъдни експерименти с екосистемата.

Зика вирусът може да е само началото. ГМО и сродните на тях химикали в момента опустошават пчелните популации, унищожават микробиологията на почвата, замърсяват реките и океаните и замърсяват храната с причиняващия рак хербицид глифозат, химикал, който може да причини рак при концентрации от части на трилион.

Преди две години EPA (Агенцията за защита на околната среда) тихомълком повиши лимита на глифозат, позволен при хранителните култури, предавайки обществото като играеше в полза на Monsanto и на други биотехнологични фирми. Резултатът е че яденето на причиняващата рак отрова днес се счита за „безопасно” от EPA – същият некомпетентен корумпиран правителствен регулатор, който умишлено позволи децата във Флинт, Мичиган да пият замърсена с олово вода месеци наред без да предупреди обществеността.

ГМО и EPA / FDA / USDA… напълно нов вид война срещу човечеството

Вече трябва да осъзнаем, че ГМО индустрията и държаните под контрол от нея правителствени регулатори (EPA, USDA (Министерството на селското стопанство на САЩ), FDA (Агенцията за храните и лекарствата)) активно участват във война срещу човечеството. Не е случайно, че Бил Гейтс, говорителят адвокат на активната депопулация на планетата (Още по темата: Убиването на шест милиарда души се нарича „наука за климата”) е замесен и в същия вид генетично модифицирани комари, свързвани със Зика пандемията. Когато глобалистите обмислят всички различни начини, чрез които те могат да убият шест милиарда души и да „спасят планетата” от пренаселване, комарите и изкуствено създадените вируси се превръщат в очевидните вектори за постигането на тази цел и за извършването на масов геноцид спрямо човечеството.

Зика вирусът с други думи може дори да не е инцидент. Стараейки се възможно най-оптимистично да вярваме на тези учени, можем да кажем, че те са се стремели към положителен резултат, но не са осъзнавали рисковете от онова, което са правели. Но при по-песимистичен анализ на действията им, можем логично за заключим, че те са изпробвали система на биооръжие срещу човечеството.

Единствено времето ще покаже коя интерпретация е вярна. Какъвто и да е резултатът, приемете го, днешната биотехнологична наука е невероятно безразсъдна, и действията на тези биотехнологични корпорации поставят самото бъдеще на човечеството на екстремен риск. Днес изглежда човечеството започва да става свидетел на истинската цена от това арогантно си се играе ролята на Господ в природата.

Майк Адамс

 

Източник:

http://www.naturalnews.com/052824_Zika_virus_genetically_engineered_mosquitoes_unintended_consequences.html

http://www.dailykos.com/story/2015/12/28/1464249/-Virus-Outbreak-in-Brazil-linked-to-Babies-with-Tiny-Brains-could-spread-to-Southern-U-S

Снимка: bigislandnow.com

 

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *