Намислете си желание и осигурете изпълнението му така

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Пожелайте си нещо, запишете желанието си на лист хартия и забравете за него. Това е основната формула когато си пожелаваме нещо. В настоящата статия ще научите как да си пожелавате неща, така че те да се сбъдват на 100 процента.

Каква е техниката на реализиране на желанията ни?

Пожелаването на нещо е необходимо, за да може в процеса да участват силни идеи и образи. Насочващият фактор в тази практика са изречените думи, които отразяват същността на нашите желания.

Вие трябва успешно да използвате силата на думите, като те трябва да имат определена сила, за да изпълняват онова, което си представяте. За да могат думите да имат сила, на тях трябва да им се даде изключителна важност – вие трябва да ги произнасяте с вяра и убеденост.

Ако обещаете нещо в замяна, то тогава винаги трябва да спазвате обещанията си, иначе силата на думите ви ще намалее.

Всяко словесно обещание дава сила на всичките ни думи.

Думите имат огромна сила. Те могат да причинят болка, която е много по-силна от физическата или да ни направят по-щастливи, отколкото много материални неща могат.

Ето защо към изречените думи, а още повече към желанията трябва да се отнасяме много внимателно. Ако си пожелаете нещо, подкрепете го с намерение и емоции и го заявете пред Вселената. Тогава то със сигурност ще бъде изпълнено.

Как да изпратим послание на Вселената? Техниката „Пожелай си нещо”

1. Вземете лист хартия и напишете на него следното:

„О, мое по-висше съзнание, свързвам се с теб, защото си най-силната и действена сила във Вселената. Заявявам, че всичките, описани по-долу желания, се изпълняват в името на най-доброто за мен и на най-доброто за всички живи същества.

Без много усилия аз извършвам вътре в себе си и в заобикалящата ме среда всички действия, които са необходими за постигането на моята цел. Напълно отворен/а съм да приема и да се радвам на всички тези чудесни дарове”.

След това си пожелайте каквото искате и избройте желанията си под този текст. След като всичките ви желания са записани, подпишете се и напишете датата.

2. Важно е да превърнете посланието си към Вселената във вълнуващо събитие за себе си. Можете да изпълните малка церемония в дома си в определен час със свещи и тамян на пръчици като повтаряте определени мантри или молитви. Можете също така да отидете на някое място за първи път.

3. В необичайна среда, вземете със себе си посланието до Вселената, изберете най-подходящия за вас момент и прочетете високо на глас желанията си.

4. Знайте, че в този момент вие променяте съдбата си. Благодарете за това на своето по-висше съзнание и на цялата Вселена. След като прочетете на глас своите желания, непременно кажете, че желанията ви ще са полезни за другите хора и живи същества.

5. След това мислете, чувствайте и осъзнавайте как вашето послание прониква във всеки ъгъл на Вселената и в областта на по-висшето съзнание. Трябва да знаете, че това послание ще бъде чуто от всеки, който може да ви помогне и който може да извлече полза от вашето желание. То ще донесе онова, което искате в живота ви.

от Павел Нат

Прочетете още сходни статии в категория Положително мислене в сайта https://zdravivsekiden.com/:

Източник:

https://omkling.com/zagadaj-zhelanie/

Снимка: LifeReader

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *