Бразилска рецепта стана ХИТ в целия свят с успешното лечение на рак

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

romano-zago-recipe

Определено си струва да опитате тази съдържаща натурални и познати съставки рецепта.

Изключителната рецепта за лечението на рак е на бразилския монах отец Романо Заго. Нужни са ви само алое Арборесценс, мед и алкохол. Тази рецепта успешно се разпространява по целия свят, въпреки натиска и лобирането на фармацевтичната индустрия срещу нея, след като монахът написа книгата си Можете да се излекувате от въздуха.

Тази рецепта е помогнала на хиляди хора, така че защо да не я опитате и вие.

Рецептата на отец Романо Заго за лечение на рак

Трябват ви само:

350 грама прясно отрязани листа от растението алое Arborescens (от пет годишно растение)

6 супени лъжици дестилиран алкохол (ром, бренди, уиски, ракия)

500 грама натурален мед

Указания:

Със суха хавлиена кърпа почистете листата, отстранете бодилчетата и ги нарежете на парчета. Сложете ги в блендера и добавете меда и алкохола. Смесете съставките в хомогенна смес. Тази смес не трябва да се обработва топлинно, нито да се прецежда.

Определено си струва да опитате този лек, още повече, че той не може да ви навреди, а само да ви помогне. Ето как:

Пийте по една супена лъжица по 3 пъти на ден половин час преди храненията. Дръжте сместа в тъмен буркан в хладилника. Разклащайте добре преди употреба.

Важно да изпиете цялото приготвено количество съобразно дадената по-горе рецепта. След това е добре да се подложите на медицински преглед, особено ако лекувате рак. Как да продължите зависи от изследванията ви. Ако няма подобрение в състоянието ви, пригответе още една доза, като е добре да направите прекъсване от 5 до 10 дни.

Пийте така приготвения лек до излекуването си. Ако не се забелязва подобрение след четвъртата доза, удвоете приема си на две супени лъжици преди всяко хранене.

Още за силата на алое вера:

Подобрете зрението си с тази удивително ефикасна рецепта на академик Филатов

5 причини да обичаш алое вера – лечебната суперхрана

Източник:

http://www.myhealthylifeteam.com/%D1%82hree-ingrediants-successfully-heal-cancer-became-worldwide-hit-doctors-hiding/

Снимка: www.corriereserale.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *