Течен лук – пречистете кръвоносните си съдове, подобрете функцията на мозъка си

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

liquid-onion

Когато се запитате кои зеленчуци са най-отдавна познати на човека, без съмнение лукът е сред тях. Той се използва в целия свят, във всяко домакинство и в много традиционни кухни. Ще го откриете в сурово състояние, на туршия, замразен, изсушен и на прах.

Лукът се използва не само в кухнята, той е много полезен за здравето зеленчук понеже съдържа редица полезни лечебни вещества и се използва срещу много заболявания.

Лукът съдържа малки количества въглехидрати, растителни протеини и мазнини, но истински полезните субстанции в него са витамините и минералите – калий, сяра, витамините B1, B2, C, K, P, както и бета каротин. В тялото лукът има действие, сходно на това на инсулина.

Можете да го ядете суров, варен, печен, пържен, в салати и супи, като подправка и т.н. Днес ще ви покажем интересен различен вариант за употреба на лука:

Течен лук – рецепта

Съставки

100 грама сок от лук

100 грама мед

Метод на приготвяне

Вземете голяма глава лук и я изстискайте на сок в сокоизстисквачка. Смесете сока от лука с мед в равни количества. Течният лук е готов.

Начин на консумиране

Вземайте по една супена лъжица от този лек половин час преди хранене по три пъти на ден. Този лек идеално ще прочисти кръвоносните ви съдове и ще подобри паметта ви.

Освен това, течният лук подобрява цялостната функция на мозъка като възстановява мозъчните клетки.

 

Източници:

http://www.healthyfoodstar.com/liquid-onion-clean-blood-vessels-improved-brain-function/

http://www.healthylivinghouse.com/liquid-onion-clean-blood-vessels-improved-brain-function/

Снимка: ogrudnichke.ru

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Винаги се консултирайте с личния си лекар когато започвате да използвате нов лек – той най-добре познава здравословното ви състояние.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *