Сведете вредния холестерол, кръвната глюкоза, липидите и триглицеридите в кръвта си до нормални стойности веднага

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Това е история за известен професор по химия, който използва кръвни изследвания, за да докаже теорията си. Крайният резултат ще ви изуми!

pumpkin-smoothy

Основните кръвни параметри в представеното ни изследване бяха извън границите. Нивата на този човек на урея, холестерол, глюкоза в кръвта, липиди и триглицериди бяха извън нормалния обхват. Професорът каза, че подобни резултати биха означавали, че човекът би следвало вече да е мъртъв. Оказа се, че този човек всъщност беше самият професор. Истински шок! След това професорът извади още едно изследване.

Ето какво каза професорът:

Погледнете тези изследвания, сравнете стойностите на параметрите и обърнете внимание на датите.

Стойностите във второто изследване бяха идеални! Датите бяха онова, което ни изненада. И двете изследвания бяха направени в рамките на един месец. Да, напълно различни стойности в изследвания на един и същи човек.

Ето какво попитахме професора:

Как го постигнахте? Това е наистина удивително!

Професорът обясни, че друг лекар е „отговорен” за подобрените резултати в кръвните му изследвания и за постигането на това чудо. Ние също опитахме съвета и ви казваме, че и вие също можете да опитате това лесно лечение. То наистина върши чудеса!

Тиквено смути

  • Набавете си тиква. Намерете органични тикви.
  • Нарязвайте по около 100-120 грама тиква всеки ден.
  • Пускайте я през блендера както е сурова и добавяйте чиста вода до получаването на гладка смес.
  • Смутито ви от тиква е готово!
  • Пийте го 15-20 минути преди да закусите.
  • Правете това един месец и ще снижите чувствително нивата на холестерола си.

Професорът добавя също, че лечението трябва да се прави (поне) веднъж годишно за поддържане на нормални нива на вредния холестерол, кръвната глюкоза, липидите и триглицеридите в кръвта. Така че ако някои от стойностите започнат леко да се отклоняват, добре е отново да прибягваме до това лечение, за да ги държим в норма.

Можете да контролирате лечението. Направете си изследвания на кръвта преди и след лечението си с тиква. Професорът обяснява, че това лечение не причинява странични ефекти, защото се състои единствено от вода и тиква. То не съдържа захар и е ефикасно. Активните съставки в тиквата елиминират вредния (LDL) холестерол чрез урината. Този невероятен лек ще ви накара да се чувствате свежи и пълни с енергия, като освен това ще пречисти артериите ви.

Прочетете още за тиквата:

Тиквата, магична помощ при хипертония

Сезонът на тиквите е в разгара си: 3 + 3 забавни и вкусни рецепти

Ползи от Нейно превъзходителство Тиквата и от семките й

 

Източник:

http://www.healthylifetricks.com/goodbye-cholesterol-blood-glucose-lipids-and-triglycerides/

Снимка: Minion Scoop

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *