Изберете кристалния си съюзник за 2018 година, постигнете своята цел

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

crystal-2018

Вместо да претоварваме духа си със смесица от енергии и намерения, нека го разголим и да се фокусираме върху само едно обещание за всяка нова година. В този смисъл, 2018 е още една хубава година на промяна и трансформация. Колкото повече насочвате енергията си към създаването на основа от стабилност, толкова по-добре подготвени ще сте да се справяте с предизвикателствата, които изскачат пред вас и да се движите напред. Като използвате един кристален съюзник, за да си определите една основна цел за през годината, вие ще си подсигурите постоянство в изпълнението на тази основна цел.

Като центрирате енергията си около своята утвърдена цел, това ще ви подсигури яснота за онова, към което се стремите. Трябва да се отдръпнем от приемането на Новата година за начало на нещо особено важно и да не приемаме първата пречка пред онова, което сме си обещали за негов край. Животът не действа по този начин. Има поток, който носи енергия от урок към урок и от година към година. Използвайте свежата енергия, която почувствахте в началото на годината, за да съживите страстта в нещата, които преследвате, така че потокът на енергията в живота ви да продължава да се движи в правилната посока.

5 лечебни кристали които трябва да имате през 2017

Определянето на намерението изисква повече от повтарянето му на висок глас на новогодишния купон. За да се отдадете наистина на това да направите положителни промени тази година, отделете време за правилното определяне на намерението си. Можете да го направите като използвате избрания от вас кристален съюзник, който да ви помогне да фокусирате енергията си върху своята основна цел. Кристалите помагат на намеренията ни като продължават да вибрират с енергията, с която ги програмираме. Всеки път когато губим стимул относно стремежите към които се стремим, ние можем да погледнем своя кристален съюзник и той ще ни помогне да възстановим синхрона на първоначалното си намерение.

Полускъпоценни камъни премахват негативната енергия

 Направете своя избор за 2018

В зависимост от това каква енергия искате да култивирате през 2018 година, кристалният съюзник, който изберете ще е различен. Попитахме своя експерт по кристалите Хедър Аскинози кои са кристалите, които тя би избрала съобразно най-честите цели, върху които хората обичат да се фокусират в своя живот. Вижте избраните от нея кристали за 2018 година и как да постигнете най-много с помощта на своя кристален съюзник.

—Розов кварц: Кристален съюзник за любов—

Дали си поставяте целта да инвестирате повече любов в себе си, повече любов в своя партньор или повече любов в близките и приятелите си, розовият кварц е камъкът, от който се нуждаете, за да отворите сърцето си и да насочвате тази енергия.

—Аметист: Кристален съюзник за да вярвате в интуицията си—

Позволете на енергията на аметиста да продължава да благославя третото ви око с мъдрост и увереност, та да вярва то на онова, което усеща. Като помага за успокояването на циклите на токсични мисли, енергията на аметиста осигурява яснотата, от която се нуждаете, за да прозирате по-дълбоко различните ситуации.

—Амазонит: Кристален съюзник за творческа енергия—

Спрете да задушавате своята креативност с отрицателни емоции и вместо това позволете на радостното значение на амазонита да ви насочва. Амазонитът ще ви насърчава да подхождате по-творчески във всяка област на живота ви, така че да отстъпите назад от прекомерното анализиране на работата си и да не забравяте да се наслаждавате на други изживявания. От тази нагласа е по-лесно да разпознаете своята муза.

—Хематит: Кристален съюзник за заземяване—

Използвайте хематит за стабилност. Независимо какво ви предлага годината, вие можете да се държите за енергията на този камък, за да откривате своя център. Със силната емоционална основа, която се подкрепя от енергията на решимостта, нищо не може да ви спре—дори и да ви се случи да паднете.

—Прозрачен кварц: Кристален съюзник за яснота—

Запазете яснота относно своите цели, приоритети и за усещането за себе си през цялата година с насочване от страна на кристала кварц. Енергията на кристала кварц ще ви помогне да пречиствате негативната енергия, която замъглява усещанията ви и за да подсили силата на желанието ви по-добре да разбирате своите нужди.

—Черен турмалин: Кристален съюзник за освобождаване от миналото и ненужното—

Ако имате нужда да се освободите от миналото, така че да можете изцяло да прегърнете бъдещето, черният турмалин е обнадеждаващата енергия, от която се нуждаете, за да сте съсредоточени напред. Като прочиства духа ви от токсични наслагвания и мисли черният турмалин ви помага да поддържате здравословния приоритет за собственото си здраве.

Още по темата за кристалите:

Ползите за здравето на нефрита, нефритени ролери

Незаменимата сила на лековития кехлибар за тялото, ума и душата

Шунгит: Чудодейният камък

Лечебни свойства на скъпоценни камъни и кристали – 1

Източник:

https://www.energymuse.com/blog/crystal-ally-2018/

Снимка: peridotkin.co.vu

 

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *