Изпитано лечение на разширени вени със стара руска рецепта!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

varicose-veins-green-tomatoes

Има десетки рецепти за лекуване на разширени вени, ако не и стотици, но те не всичките са еднакво ефикасни. Ако страдате от този проблем, една от най-лесните възможности е да използвате лечение със зелени домати.

Лесно можете да лекувате разширени вени с помощта на зелени домати.

Предлагаме ви тази лековита

Рецепта за разширени вени от руската народна медицина

Измийте няколко зелени домата и ги нарежете на дебели филии. Ако намерите градински домати, още по-добре! Наредете ги върху разширените вени и ги обвийте стегнато с бинт, за да не се разместват.

Доматите трябва да останат върху засегнатото място, докато усетите леко гъделичкане или щипане по кожата. Необходимото време е различно за всеки човек. Обаче, ако кожата ви пламне, този лек не е за вас. Махнете доматите незабавно и измийте мястото със студена вода.

За най-добри резултати, повтаряйте процедурата по 5 пъти на ден и промяната ще е видима още през първите няколко дни. След около 14 дни на прилагане, възлите ще започнат да се изглаждат,  а болките ще изчезнат.

Още за доматите: 32 невероятни ползи от доматите за кожата, косата и здравето

Как да се лекувате у дома?

Освен че се знае, че редовното ядене на домати предпазва от рак и от други здравословни проблеми, тези вкусни плодове съдържат субстанция, която действа като аспирин. Става дума за киселина, която действа като антикоагулант и доказано разрежда кръвта.

Прочетете още по темата:

Магически лек за разширени вени и тромбоза от само 2 обикновени съставки

Отървете се от разширените си вени за нула време с тези натурални лекове

Натурални мехлеми при разширени вени

 

Източник:

http://www.forhealthylifestyle.com/guaranteed-treatment-of-varicose-veins-see-this-russian-recipe/

Снимка: Healthy Food Style

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *