Представяме ви струващ 70 цента ЛЕК за мигрена!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

FL-41 Eyeglasses

Не съм факир по математика, но зная едно нещо: ако можех да избирам дали да платя $191 или 70 цента за нещо, вариантът със 70-те цента печели всеки път.

Но Биг фарма се осланя вие да направите точно обратното.

Ако страдате от тежки мигренозни главоболия, те смятат, че ще си отворите портфейла за скъпия им нов лек.

И те също така силно се надяват да не прочетете тази статия и да не научите как можете да се радвате на същото облекчение (и) то срещу само срещу 70 цента!

Най-новото лечение на мигрената е скъпо лекарство, наречено галканизумаб (наричано също Emgality), което се инжектира само веднъж на месец и е с цена от $6,900 на година.

Жена се излекува от множествена склероза, астма и мигрена без лекарства

Когато снася такива пари, човек очаква, че ги дава за променящо живота му и блокиращо мигрената лекарство чудо.

Но НЕ става дума за такова нещо!

В изследвания с пациенти, които страдали от мигрена по средно 9.1 дни на месец, лекарството наистина действало. Това намалило броя на дните им с мигрена почти наполовина с 4.7 дни.

Това е разлика от повече от 4 дни без болка на месец.

8 лесни трика подобряват зрението без лазерна операция или очила

Звучи добре, но не посягайте към кредитната си карта още.

Плацебото също свършило доста добра работа, намалявайки броя на мигрените с 2.8 дни на месец.

Така абсолютната полза е само два дни на месец!

Ако това беше единствената ви възможност, може би щеше да ви подмами така или иначе. В крайна сметка всеки ден, в който ни боли главата е ден на страдание.

Но това не е единствената ви възможност.

Както казах, има такава, за която те се надяват никога да не чуете… и тя е толкова обикновена, че ще прозвучи напълно щуро.

Става дума за специално оцветени лещи, наречени FL-41, или слънчеви очила с розово-лилав цвят, които можете да видите на рок звезда.

В изследване пациентите, които страдали от мигрена средно по шест дни на месец, свалили броя на дните си с мигрена на само два дни, когато носели очилата.

В друго изследване честотата на мигрените и нивата на болка спаднали с цели 70 процента.

Изхвърлете очилата си! Използвайте една едничка билка и подобрете зрението си с 97%

Сега нека отворим скоба и да ви предоставим още важна информация:

За мигрените НЯМА лек, но има облекчение с очилата на с FL-41 лещи

Блокирането на определени дължини на светлинните вълни може да е ефикасно средство за облекчаването на мигрените. През 1991 година изследователите от Университета на Бирмингам, Англия изследваха група страдащи от мигрена пациенти като ги караха да носят очила оцветени с FL-41. Оцветяването с FL-41 блокира преференциално синьо-зелената светлина и първоначално бе създадено за снижаване на чувствителността към флуоресцентното осветление, но е доказано, че то е ефикасно и в смекчаването на честотата и силата на мигрените, блефора спазмите и други заболявания, свързани с чувствителност към светлината.

В изследването от 1991 година, когато носели очила оцветени с FL-41 лещи, пациентите изпитали снижаване на броя на мигрените си от 6.2 епизода на месец на 1.6 епизода на месец.

Естествен начин за побеждаване на мигрената

Пациентите откриват облекчение от мигрените

Оттогава насам Очният център Морган в Университета на Юта оцветява лещи с FL-41 и предписва такива очила на пациенти, които търсят лек за мигрена. Повече от 80% от пациентите съобщават, че цветът на очилата облекчава симптомите на фото фобия (чувствителност към светлината) и главоболие. При някои пациенти подобрението може да е драматично, позволявайки на поразените от главоболие и фото фобия пациенти да се върнат на работа.

Пациентка наскоро писа, че флуоресцентната светлина в черквата й и в сградата, в която тя работи на доброволни начала задействали ужасни мигрени. След като й предписали очила с FL-41 цвят, днес тя си тръгва от тези места „чувствайки се чудесно” и с нетърпение очаква да „се наслади на семейството си, вместо да лекува мигрена и да спи”.

Мигрената изчезва с впръскване?

И така, можете да намерите очила с FL-41 лещи без рецепта за само $50.

Сега нека да посмятаме малко: Лекарството обещава два допълнителни дни на облекчение от мигрена в сравнение с плацебото. Това са 36 дни на година за $6,900 – или по $191 за всеки допълнителен ден без болка.

Струващите $50 очила от друга страна ще ги носите поне две години. Четири дни без болка на месец са 72 дни общо през тези две години… или по 70 цента за всеки ден без болка.

Изглежда имаме победител… и това са лещите.

Наред с това, че получавате по-евтино и ефикасно лечение, то е и безопасно също така.

Какъв е единственият страничен ефект? Ами, хората ще ви зяпат. Не виждаме често хора, гледащи през розови очила и това е особено вярно в наши дни.

Нека лилавата сила бъде с вас,

Джак Харисън, Daily Dose

Още по темата:

Учените разработват капки за очи, които топят катаракти

Мигновено стимулиране на вагусовия нерв облекчава възпаление, депресия, мигрени…

Точката ДЧ 4 ефикасно облекчава и лекува множество заболявания – зъбобол, главоболие, настинка и грип…

Източници:

Try this 70 cent migraine CURE! ([email protected])

https://www.axonoptics.com/light-sensitivity-glasses-old/migraine-cure/

Снимка: Axon Optics

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *