8 лесни трика подобряват зрението без лазерна операция или очила

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

16-Eye-Exercises

Понякога хората не виждат добре като цяло. За жалост много хора изпитват известно увреждане на зрението с напредването на годините и се изправят пред трудност да виждат надалече или наблизо. Обаче, имаме добра новина за вас!

Ето няколко лесни начина за подобряване на способността да виждаме и те всичките са напълно естествени!

Тези 8 трика ще ви помогнат да подобрите зрението си:

  1. Редовно пийте сок от моркови.
  2. Избягвайте да гледате екрана на компютъра дълго.
  3. По няколко пъти на ден масажирайте нежно очите си.
  4. Позволявайте на очите си да си почиват по 3 часа всеки ден.
  5. Не носете очила през целия ден.
  6. Прекарвайте време сред природата като гледате зеленина и отморяващи гледки.
  7. Всеки ден слагайте върху очите си топли и мокри кърпички (най-добре памучни) и ги притискайте в продължение на половин час.
  8. Вижте 16-те картинки горе – те предоставят лесни упражнения за очите, както е описано по-долу. Следвайте начертаните линии по обозначената посока с очите си. По този начин вие успешно ще подобрите зрението си.

Ако сте напълно начинаещ в правенето на такива упражнения, концентрирайте се върху някой предмет и го гледайте известно време. Това ще стимулира мозъка да вижда правилно изображенията. Освен това, може очите ви да се просълзят и да почувствате необходимост да ги затворите, но това само ще покаже, че сте в напълно спокойно и релаксирано състояние.

Прочетете още по темата:

Ацтекска „магия” прави чудеса за зрението

Древни китайски упражнения за укрепване на очите

Изхвърлете очилата си! Използвайте една едничка билка и подобрете зрението си с 97%

Антиинфекциозният витамин А се бори с рака, слепотата, старостта…

Спасете очите си с тези шест ефикасни лека

 

Източник:

http://www.healthyfoodhouse.com/8-simple-tricks-to-improve-your-eyesight-without-laser-surgery-or-glasses/

Снимка: fastclub.us

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *