Най-ефикасният естествен лек за подагра (артрит) и болки в ставите

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

gout-cucumber-celery

Да се използва при кристализиране на пикочна киселина в ставите

Заболявания, засягащи много хора са подаграта и болките в ставите. За облекчаването им някои болни разчитат на хранителни добавки и лекарства без рецепта.

Но онова което много хора не знаят е че има много здравословни лекове, с които те могат да се сдобият лесно и които ще им помогнат да се справят с тези заболявания. Освен че са подходящи и ефикасни при споменатите заболявания, естествените лекове също така предоставят и други ползи за здравето. Ефикасен лек, освобождаващ тялото от пикочната киселина е чаят от глухарче, за който можете да прочетете тук.

В настоящата статия ние представяме здравословно лечение на подагра и ще ви покажем как да спрете кристализирането на пикочна киселина в ставите при пристъп и като поддържащо лечение. Продуктът, който от днес нататък винаги ще искате да добавяте в списъка си за пазаруване е краставица. Сокът от краставица е чудесен и спомага свалянето на температурата на тялото. Освен че е ефикасно средство за алкализиране на тялото, сокът от краставица също така премахва пикочната киселина кристализирала в ставите, както обикновено се случва при подагра.

Още ефикасни лекова за подагра: 11 естествени лека за подагра

Когато започнем да пием и да използваме този сок е възможно да усещаме лека болка. Това е добър признак, защото означава, че протича процес на излекуване. Болката, която започваме да усещаме се дължи на това, че наслоените в ставите токсини биват разграждани и скоро ще бъдат изхвърлени от тялото.

Към незаменимия сок от краставица можете да добавите джинджифил и целина. Те също спомагат снижаването на възпалението когато тялото преминава през процес на прочистване.

Най-ефикасният лек за подагра и болки в ставите

За приготвянето на този естествен лек ще са ви необходими следните продукти:

2 стръка целина

1 средно голяма краставица

1/2 лимон на филийки

2.5 см (1 инч) млад корен от джинджифил

Почистете и измийте добре всички съставки.

Първо, нарежете краставицата на малки парчета, за да прилягат в сокоизтисквачката. След това нарежете добре почистените стръкове целина (селъри). Нарежете лимона на филийки, както и корена от джинджифил. Направете сока и му се насладете, докато той се справя с кристалите на пикочната киселина.

Пийте този сок толкова често, колкото ви е необходимо.

 

Източник:

http://www.bestherbalhealth.com/the-best-natural-treatment-for-gout-and-joint-pain/

Снимка: vietbf.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *