10 лечебни мантри при обезсърчаване

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

healing-mantras

Нещастието може да ви сполети съвсем ненадейно без каквото и да било предупреждение, като опустошителна диагноза, смърт на любим човек, критична и напълно променяща живота ви ненадейна промяна, които ви докарват до катастрофален шок, докато правите каквото можете, за да запазите контрол и се опитвате да продължите напред без страх.

В случай на загуба, болест или смърт на любим човек ние имаме два избора, можем да избухнем и горчиво да обвиняваме света или да се вглъбим в себе си и да се уповаваме на любовта. Ако изберем любовта, това няма да ни попречи да изживеем загубата си, но може да ни помогне да усетим повече смисъл в болката.

Мои пациенти ми споделят колко им е трудно да се съвземат и да продължат след смърт, раздяла или развод с любим човек. Те обясняват че се чувстват виновни, че не се освобождават от скръбта, сякаш тя има предопределен срок на годност. Аз отговарям винаги по един и същи начин. Част от сърцето ни завинаги остава с човека, който сме изгубили. Сърцето ни е разбито и сега трябва да продължи напред. Дайте време на раната да зарастне и знайте, че истинската любов е винаги с вас.

Всъщност, душата ви знае най-добрия начин да ви излекува. Част от премахването на болката е да си позволите да се вслушате в скръбта и да преминете през нея с нужното внимание.

Аз създадох афирмации, помагащи за преминаването през несигурни времена. Ако ви е тежко на сърцето, тези зареждащи мантри могат да ви помогнат.

1. За да заздравеят раните от миналото ми, аз живея изцяло в днешния ден

2. Любовта ще излекува раните ми

3. Освобождавам се от вината и позволявам на прошката да ми покаже пътя

4. Възстановяването отнема време, аз позволявам на себе си да се възстановявам с подходящото за мен темпо

5. Мъдростта идва от излекуването на болката

6. Всичко което се случва е част от по-мащабен план

7. Любовта насочва целия ми живот

8. Обръщам се към любовта вместо към загубата

9. Всяка стъпка, която правя ме обгражда с по-голяма любов

10. Избирам да гледам на тази ситуация като на възможност за растеж

Шанън Кайзър

Източник:

http://www.betterhealthpublishing.com/10-healing-mantras-for-a-heavy-heart/

Снимка: www.tumblr.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *