Време е да победим рака! Протокол с цезиев хлорид

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

cesium-chloride

Попаднахме на тази статия съвсем наскоро и решихме да я споделим. Непременно се консултирайте с лекуващия си лекар или със специалист по въпроса и преди да предприемете каквото и да било в съответствие с информацията, съдържаща се в нея. За ваше улеснение и за допълване на дадената по-долу информация се постарахме се да я допълним с други статии в същия дух от своя сайт. ЗВД

Предупреждение:
Необходимо е да правите изследвания на кръвта за нивата на пикочна киселина, електролити, калий, магнезий, калций и натрий поне веднъж на всеки 2 или 3 седмици, дори и да приемате препоръчаната (по-долу) доза тета калий и йонен коралов калций. Нивото на калий може да стане твърде високо или твърде ниско или пък нивата на магнезий и калций могат да станат твърде ниски (трябва да приемате йонен коралов калций за калция и магнезия)!! Нивата на пикочната киселина, които могат да увредят бъбреците, ако станат твърде високи, се покачват поради количеството ДНК, освобождавана от мъртвите ракови клетки. При 3 грама йонен цезиев хлорид на ден е малко вероятно нивата на пикочната киселина да се покачи много, но ако това стане, лекарството Xyloprim ще се справи с проблема. Освен това, хипокалемията (твърде ниския калий в кръвния серум) и хиперкалемията (твърде многото калий в кръвния серум) могат да доведат до опасен неравномерен сърдечен ритъм! Свържете се със своя лекар, ако по време на лечението изпитате повишена умора, неравномерен сърдечен ритъм или значителни промени в кръвното налягане.

Как да си правим алкална вода – алкалната напитка, която предпазва от рак

Важно е също така да се следят ТЕНДЕНЦИИТЕ в нивата на калия. Например, да предположим, че първо резултатът ви е бил 4.5, след това 3 седмици по-късно той е 4.3, а след още 3 седмици е 3.8 (това са действителни резултати на пациент с рак). Всички тези резултати са в приемливи граници. Обаче, ако тази тенденция продължи, следващият резултат вече няма да е в приемливите граници. Ако забележите подобна тенденция, вие незабавно трябва да повишите дозата си на калий с 1 супена лъжица, докато не повишите стойностите си!! Разбира се, ако тенденцията е към покачване на стойностите и е вероятно да излезе извън приемливите граници, вие съответно трябва да намалите дозата си с 1 супена лъжица. Обикновено, обаче, ако има необходимост от променяне на дозата, тя обикновено трябва да се повишава.

Киселинността може би е основната причина за всичките ви заболявания

Как действа цезиевият хлорид

Поради разнообразни причини, в нормалните клетки не прониква достатъчно кислород. Това може да се дължи на факта, че в клетките е проникнал микроб или че нещо препятства проникването на кислорода в клетките (като транс-мастни киселини, залепващи се по стените на нормалните клетки). Когато нивото на кислород, проникващо в нормалните клетки стане твърде ниско, то те, нормалните клетки, се превръщат в анаеробни или такива виреещи в киселинна, лишена от кислород среда.

Нобелова награда бе дадена за доказването, че раковите клетки са анаеробни, което означава, че за да се снабдяват с енергия, те не горят кислород, а по-скоро ферментират глюкоза за целта.

„Преди повече от седемдесет и пет години д-р Ото Варбург публикува своя спечелил Нобелова награда труд, описващ средата, в която живеят раковите клетки. Нормалната клетка преминава през неблагоприятна промяна, при което тя повече не може да се насища с кислород, за да преобразува глюкозата в енергия чрез окисляване. При липсата на кислород, клетката преминава към примитивна хранителна програма, за да се поддържа жива и да преобразува глюкозата чрез ферментация. Млечната киселина, произвеждана в процеса на ферментация снижава рН-то на клетката (киселинно алкалния баланс в нея) и унищожава способността на ДНК и РНК да контролират деленето на клетките… така раковите клетки започват безконтролно да се увеличават. Млечната киселина едновременно с това причинява силна локална болка и унищожава клетъчните ензими. Ето защо ракът се проявява като бързо растящ навън тумор със сърцевина от мъртви клетки

8ият елемент: Природният универсален убиец на рака

При липсата на кислород, глюкозата преминава през ферментация и създава млечна киселина. Това причинява рН-то на клетката да падне от между 7.3 до 7.2, и до 7, а по-късно и до 6.5; при по-напредналите стадии на рак и при метастазите pH-то пада до 6.0 и дори до 5.7.

При такова ниско pH, раковите клетки процъфтяват. Обаче, след като раковите клетки горят глюкоза (и създават млечна киселина), огромни количества енергия се извличат от не-раковите клетки. В „цикъла на кахексията” черният дроб превръща млечната киселина обратно в глюкоза, а това също консумира огромни количества енергия. И така, раковите клетки преобразуват глюкозата в млечна киселина, млечната киселина отива в черния дроб; черният дроб преобразува млечната киселина обратно в глюкоза, която след това се връща в раковите клетки. Този цикъл консумира огромно количество енергия.

Доказано бе от д-р А. Кийт Брюър, PhD, че цезият влиза в раковите клетки, докато други хранителни вещества не могат.

Невероятно лесен трик алкализира pH баланса в тялото

Цезият:

прави раковите клетки алкални,

ограничава приема на глюкоза в клетките (и по този начин те умират от глад),

неутрализира млечната киселина (която всъщност причинява безконтролното делене на раковите клетки) и ги прави токсични и спира ферментационния процес, което е втората последица от ограничаването на глюкозата.

Йонният цезиев хлорид действа като прави раковите клетки силно алкални, обикновено с рН от 8.0 или по-високо, и по този начин убива раковите клетки. Цезиевият хлорид не само убива раковите клетки, той незабавно спира метастазите на рака, свива туморните маси в рамките на седмици, и почти винаги спира болката, причинявана от рака в рамките на 12 до 36 часа.

Много тестове с хора са проведени от Х. Найпер в Хановер, Германия и от Х. Сартори във Вашингтон, ОК, както и от редица други лекари. Общо взето резултатите са много удовлетворяващи. Отбелязва се, че всички болки, свързвани с рака изчезват в рамките на 12 до 24 часа, с изключение на много малко случаи, когато имаше проблем с отказване от морфин, при които бяха необходими още няколко часа.

10 причини да пием лимон с вода

Забележете, че именно рН-то на  РАКОВАТА КЛЕТКА, а не на кръвта се покачва до 8.0 или до по-високо рН. Тялото поддържа кръвта в тесен рН обхват.

Протоколът с цезиев хлорид директно се цели в раковите клетки. Нормалните клетки не поглъщат цезиев хлорид.

Лечебният Протокол с цезиев хлорид

Първият продукт е „Концентрат с висока доза йонен цезиев хлорид” („High Dose Ionic Cesium Chloride Concentrate”). Дозата е по една супена лъжица по два пъти на ден с храна. Всяка супена лъжица е 1.5 грама (т.е.1500 мг), което се равнява на общо по 3 грама на ден. Или по 1000 мг по 3 пъти на ден.

Възрастните НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТ ПО ПО-МАЛКО ОТ 3 ГРАМА ЦЕЗИЕВ ХЛОРИД НА ДЕН освен в дните, в които не го пият (което е посочено по-долу)!

Когато приемате твърде малко цезиев хлорид, това може да помогне на раковите клетки в тялото ви да се увеличават, защото той не покачва достатъчно рН-то на раковите клетки, та да ги убива. Това е основната причина, поради която цезиевия хлорид не трябва да се използва като субстанция за превенция на рака.

Съотношението на калий трябва да се повиши до ниво 1:1, защото при твърде много хора (в изследванията) калият падаше. Дори при съотношението 1:1, измервано в милиграми, при някои пациенти въпреки това калият е леко нисък и те трябва да го повишат до 6 супени лъжици на всяка супена лъжица цезиев хлорид.

Забележка: Цезиевият хлорид, рубидият и калият ВИНАГИ трябва да се приемат с храна!!

Пийте много преструктурирана вода по време на лечението. Най-добре би било да изпивате по почти един галон (3.78 л) на ден.

Лечението с антинеопластони на д-р Бързински е важно научно откритие побеждаващо рака

Моделът по който да се приемат цезиев хлорид и калий

Сега идва сложната част. Трябва да приемате цезий в продължение на 7 дни, след това да спрете за 3 дни (забележка: някои хора предпочитат да го взимат 5 дни и да почиват 2 дни – използвайте схемата, която ви е по-удобна). Взимайте калия ВСЕКИ ДЕН, защото цезиевият хлорид се е натрупвал в тялото през 7-те дни. Спирате да приемате цезий и калий напълно след 90 дни (или по-дълго, ако все още се чувствате добре).

Обаче, ако изпитвате симптоми на насищане с цезий, трябва да спрете да го взимате преди да минат 90-те дни. Симптомите са много различни, но ето някои по-характерни:

Изтръпване на лицето: устните брадичката или носа

Изключително силна мускулна слабост, например, в краката

Много суха и лющеща се кожа, която може да се напуква или да причинява много силен сърбеж

Често уриниране, далеч по-често от нормалното (постарайте се да не го обърквате с ходенето до тоалетна когато сте пили многото вода, която би следвало да пиете съобразно протокола).

Човек трябва да знае, че някои от тези симптоми са и симптоми при прекомерно ниво на калий в кръвния серум (т.е. хиперкалемия). Това е една от многото причини за измерване на нивото ви на калий на всеки 2 до 3 седмици.

Тези симптоми и може би някои други са признаци, че трябва да спрете да взимате цезий (и може би калий) за няколко дни, преди да започнете отново. Сега ще обясним това с малко повече подробности.

Ако не можете да завършите лечението в пълните 90 дни, опитайте се да го спазвате поне 60 дни. Ако достигнете насищане или от тялото ви се освобождават твърде много токсини, а вие се чувствате зле, спрете да взимате всички тези продукти за 3 до 5 дни и позволете на тялото си да се опита да се изчисти от всичките токсини. След това се опитайте да продължите, за да достигнете 60 или 90 дни. Ако се почувствате зле за втори път, тогава напълно спрете Протокола с цезиевия хлорид и преминете към друго лечение.

Мед и сода за хляб – невероятен лек за най-смъртоносното заболяване!

Трябва ли лечението по Протокола с цезиев хлорид да се повтаря?

Има много хора, които искат да използват 2 или 3 или повече пъти Протокола с цезиевия хлорид. Обаче, ако симптомите на рак в основни линии са изчезнали, би било мъдро да преминете към по-малко натоварващо лечение.
Обаче, ако мислите, че първият опит с Протокола с цезиев хлорид ви е подействал, и ако смятате, че ви остава още много в лечението на рака, тогава го повторете!!

Онова което пациентите, които искат да повторят това лечение правят обикновено е да изчакат един месец между двете лечения с цезиев хлорид, за да дадат време на тялото си да се прочисти и, казано най-откровено, да се възстанови. Хора, които са били подложени на химиотерапия може да забележат наистина токсична шлака (тази шлака вероятно е от използваните химиотерапевтични лекарства) да се процежда през кожата им докато приемат цезиев хлорид.

Обаче, знайте, че цезиевият хлорид се нуждае от много месеци, за да излезе напълно от тялото ви. Така че, винаги има потенциален проблем от насищането на тялото с цезиев хлорид, което става по-бързо при повтарянето и потретването на лечението. Това не е предупреждение срещу използването на цезий два или три пъти, а по-скоро предупреждение да следите по-внимателно за насищането на тялото ви с цезий при втория или третия път на подлагане на лечението.

Супер вана за по-пълна и ефикасна детоксикация на тялото

За пациенти с много напреднал стадий на рак

Ако на онкоболния му остават по-малко от 4 месеца живот, може да е необходимо да се повиши дозата на цезиевия хлорид за една или две или три седмици, преди да се премине към нормалната доза. По време на основното изследване, споменато по-горе, пациентите, на които им оставали само дни живот получавали по цели 9 грама цезиев хлорид по три пъти на ден.

Друга ситуация, която може да оправдае използването на повече от 3 грама на ден е когато 3-те грама на ден не действат подобаващо.

Няма да препоръчваме конкретна доза за всяка конкретна ситуация; това трябва да се реши от семейството, съобразно съответния случай. Това е компромис между риска и ползата. Но ще кажем, че пациентите с много напреднал рак трябва да обмислят прием на по-високи дози за между една и три седмици, и след това да продължат с приема на по 3 грама на ден.

Светът трябва да знае, че алкалната вода убива рака, ето още една ефикасна рецепта!

Възможности за заместване на обичайната доза с взимането на по 1.5 грама цезиев хлорид по два пъти на ден (общо 3 грама):

Да се пият по 2 грама по 3 пъти на ден (общо 6 грама)

Да се пият по 3 грама по 3 пъти на ден (общо 9 грама) [за не повече от две седмици]

Да се пият по 5 грама по 3 пъти на ден (общо 15 грама) [за не повече от една седмица]

Схемата от пиене на цезиев хлорид в продължение на 7 дни, последвани от 3 дни почивка и тук трябва да се прилага. Както споменахме по-горе, тези повишени дози би следвало може би да не се пият повече от една, две или три седмици.

Ако пиете по повече от 3 грама цезиев хлорид на ден, също така е важно да повишите и количеството на калий и на коралов калций, които пиете. Съотношението от 1:1:1 цезий: тета калий: тета магнезий в милиграми, винаги се прилага.

Проверете киселинността на тялото си

ВСИЧКИ пациенти, които пият цезиев хлорид трябва да пият много преструктурирана вода за да предпазват бъбреците си. Това е особено важно за онези, които взимат по повече от 3 грама цезиев хлорид на ден. Съотношението 1:1:1 на цезий:тета калий:тета магнезий, в милиграми, не е така добре уточнено при много високите дози на цезиев хлорид, така че е необходимо да се пие по до 1 галон 3.78 литра вода на ден, за да се изхвърля излишния калий.

Също така е важно да се изследват нивата в кръвта на калий, калций и т.н. не по-рядко от на всеки 10 дни докато пациента е на по-високите дози.

17 признака че тялото ви е твърде киселинно и 9 начина бързо да го алкализирате

Измерване на pH-то на пациента

Както е споменато по-горе, именно рН-то на раковите клетки трябва да се повиши до 8.0 или до по-високи стойности. Нивото на рН на човешката кръв не може да се повиши до ниво от 8.0, защото човекът ще умре преди това да се случи. Човешкото тяло извършва невероятно много неща, за да поддържа pH-то на кръвта на доста постоянно ниво. За жалост, когато човек се храни със силно киселинна храна, някои от тези неща водят до сериозни здравословни проблеми. Ето колко отчаяно тялото се бори, за да поддържа постоянно цялостното си pH.

Натурален лек при повишена киселинност на тялото

И така, как да разберете дали раковите ви клетки са с pH от 8.0 или по-високо? Не можете. Някои хора говорят за измерването на pH-то на кръвта, лимфата, слюнката или урината, за да се опитат да определят дали pH-то на раковите клетки е достатъчно високо. Това няма да даде резултат:

В момента няма изследвания, които акуратно да измерват колко киселинно е тялото ви, защото сегашните диагностични методи разкриват само наличието на киселинни шлаки в телесните ви течности (кръв, лимфа, урина, слуз и слюнка). Такива тестове никога не предоставят надежден индикатор за това колко киселинни шлаки има в действителност в организма ви, защото течностите винаги преминават през тъканите в опит да премахват тези излишни киселинни шлаки в тъканите. Ето защо, макар че е възможно да се измерва алкалността или киселинността на дадена телесна течност, не е възможно да се оценява състоянието на телесните тъкани (кожа, органи, жлези, мускули, сухожилия, артерии и съдове) на база единствено на изследвания на кръвта, урината или слюнката.

Молекулният водород: Най-новото и най-голямо антиоксидантно откритие!

За жалост, вредните киселини, които не са изхвърлени когато това би следвало да стане, се усвояват отново от дебелото черво в черния дроб и се вкарват обратно в кръвообръщението. Те след това се отлагат в тъканите. Именно тези отлагания в тъканите определят дали човек ще е болен или здрав!

Единствено истинският начин да определим дали тъканите ни са киселинни или алкални е да анализираме храната, която ядем.

Накратко, най-добрият начин да си подсигурите, че pH-то на раковите ви клетки достига ниво от 8.0 или по-високо е да следвате протокола в тази статия и да сте сигурни, че не ядете твърде много киселинни храни или напитки (като газираните напитки), което означава, да следвате „раковата диета” или диета за болните от рак. Също така трябва да прочетете книгите на д-р Улф “Reclaim Your Inner Terrain” и “Spoiled Rotten” за повече информация.

Алкалната диета: Основа за по-добро здраве

Необходими хранителни добавки

Понеже Протокола с цезиев хлорид обикновено се изпълнява единствено от раково болни в 4 стадий или от раково болни, при които ракът или туморите растат бързо, важно е всеки пациент, спазващ Протокола с цезиев хлорид действително да спазва пълния протокол.

Още много статии за превенцията и лечението на това смъртоносно заболяване ще откриете в категория Рак в сайта Здрави всеки ден. http://zdravivsekiden.com/category/zdrave-i-medicina/zaboliavania-i-bolesti/rak/  http://zdravivsekiden.com/

Източник:

https://itstimetobeatcancer.weebly.com/the-cesium-chloride-protocol.html

Снимка: Emorsgate Seeds

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *