Унищожете лаймската болест с всемогъщо етерично масло

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

През декември (2016) нарекох лаймската болест „тайната невидима чума в Америка” и писах за естествени начини за лечението й без антибиотици. Сега искам да направя още една стъпка напред и да ви предоставя следната информация за лечението на болестта от експерта по лаймска болест, д-р Кас Инграм, остеопатичен лекар, написал повече от 20 книги за естествено лечение.

Ето и неговите думи:

Лаймската болест не може да оцелее в присъствието на масло от риган

Вярно е, независимо дали става дума за самия бацил на лаймската болест, Borrelia burgdoferi, или за който и да било друг причинител, пренасян от кърлежи или комари, всички те отстъпват пред силата на маслото от див риган. Това масло от страхотна билка, наред с други пикантни ароматични екстракти от подправки, атакува и унищожава лаймския патоген. Само въпрос на време е, както и на доза, жертвата да оздравее.

Патогените, пренасяни конкретно от кърлежите  не се унищожават лесно. Било то чрез натурални лекове или с лекарствени терапии, относително рядко е една единствена доза на лечение, например, курс на антибиотици или седмица-две терапия с масло от риган да решат проблема. Този микроб е просто твърде устойчив, за да могат хората да се справят с него толкова лесно. Той се бори упорито, за да оцелее, често пъти за сметка на здравето на пациента и/или като доведе до преждевременната смърт на същия.

Ефикасни лекове контролират болките при лаймска болест… и въобще

Но, независимо от трудностите и склонността му да оцелява, той не може да победи най-мощният познат натурален лек, най-силната противобактериална субстанция, която съществува: маслото от див риган. Но, въпреки това, трябва да отбележа, че това етерично масло не е единственият мощен лек. Самата цяла счукана билка на суровия див риган, наред със сродната й средиземноморска подправка, Rhus coriaria, под формата на хранителна добавка на капсули, е още една много важна билкова терапия срещу лаймската болест.

Ключови компоненти в тази формула, познати като кверцетин, галова киселина ябълчена киселина и бета кариофилин са мощни противовъзпалителни средства и в голяма степен помагат за премахването на последиците в ставите и мускулите, причинени от това заболяване. За оптимални резултати, маслото от див риган трябва да се приема с тази формула.

В някои случаи, бактерията borrelia е особено упорита и резистентна. Жертвата на лаймска болест може да е сполетяна също така от съ-инфекции, включващи бартонела, бабесия, ерлихия и мукоплазма. Всички те не са пречка за маслото от див риган. Когато се приема в подходящо количество, то ги унищожава всичките.

Голям напредък, същността на лаймската болест разбрана

Въпреки това, в някои по-упорити случаи, унищожаването на бактерията — и то в относително кратък срок — се оказва незначително, понеже може да се окаже, че просто да не е достатъчно да се взима маслото от див риган наред с целия комплекс от суровата билка. Нужно е да се направи повече: да се включи силата на други противобактериални билкови масла.

Освен това, противобактериално е странна дума за тези масла. Тя означава унищожаване или премахване на микробите. Никой антибиотик не се отличава с такова свойство. Но маслата от див риган, дафинови листа и салвия, например, се знае, че са противобактериални средства. Същото е вярно и за някои етерични масла от култивирани растения, особено тези от лимонена трева, бахар, кимион, канела и карамфил.

В някои случаи е необходима комбинирана терапия, която включва използването на масло от див риган, целия комплекс на суровата/намачкана билка, и различни блендове от множество билкови масла. Особено ефикасните формули включват консервираното масло от комплекс от множество билки като капсули от сушени етерични масла и комбинация от див риган и дафинов лист, наред с канела и карамфил. Това много прилича на многофазната, с множество дози антибиотична терапия, която се дава при резистентни случаи на лаймска болест.

В други случаи може да е необходима употребата на хидрозол от див риган, познат като сок от риган, особено в случай на неврологични последици. Освен това, подправката куркума може да се окаже безценна, особено дивата форма, съдържаща се в гел капсули и/или под формата на капки за капване върху езика.

Ако се остави нелекувана, лаймската болест може да се окаже опустошително заболяване. Освен, ако не се предприеме монументално усилие за атакуването на този проблем, за агресивно пречистване на лаймските спирохети с натурални лекове, то хората ще умират преждевременно, като някои ще губят живота си десетилетия преди да им е дошло времето.

Лесна рецепта за спрей от етерични масла против кърлежи

С помощта на натуралното масло от див риган могат да бъдат предотвратени много от смъртните случаи от лаймска болест.

Има и други хранителни добавки, които могат да помогнат на жертвите на лаймската болест. Тези хранителни добавки включват пробиотици, комплекси от витамини от пълноценни храни, витамин С от натурални източници, и диворастящата гъба чага. Но основните хранителни добавки, необходими за спирането на това заболяване са маслото от див риган, целия комплекс от суровата билка и сокът от див риган.

Комплексното масло от множество билки е жизнено важна добавка при всеки случай, включващ дори и минимална резистентност, при която лаймската и инфекциите, причинени от съ-фактори на практика се настаняват устойчиво в тъканите.

Но те не могат да се съревновават със семейството на билковите масла.

Тези масла разяждат лаймските спирохети, причинявайки бързата им смърт. Също така, различните билкови масла стимулират производството на ефикасни, задействащи клетките фактори.

Трябва непременно да кажем, че и да повторим дори – не е необходимо хората да умират преждевременно от лаймска болест. Всичко, което трябва да правят те е да консумират, като минимум, масло от див риган, наред с комплекса от цялата сурова билка. Нека светът да знае това и хората да бъдат спасявани, а огромната им агония, отчаянието и страданията им да бъдат предотвратявани. Всемогъщият бог го нарича прочистваща субстанция не без причина, понеже това масло наистина пречиства тялото посредством селективното унищожаване на практика на всички познати патогени.

от Боб Ливингстън

Още по темата:

Протокол за лечение на лаймска болест със сол и витамин С

Лаймска болест, помогнете на тялото си да я отблъсне

Лаймска болест, безмълвната епидемия

Стевия – сладкото решение за лаймската болест?

Канабисът унищожава лаймската болест с лекота

Холистично лечение на лаймската болест

Източник:

http://easyhealthoptions.com/eradicate-lyme-disease-powerful-oil/
Снимки: pets.thenest.com; allaboutdog.gr

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *