Канабисът унищожава лаймската болест с лекота

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

(NaturalNews) Лаймската болест е предмет на полемики от няколко години насам. Много лекари не успяват да я диагнозират, а някои от тях я приемат за психично заболяване като смятат, че тя съществува единствено е ума на пациента. При лаймската болест има толкова много симптоми, толкова много инвалидизиращи, агонизиращи проявления, че тя често се диагнозира погрешно като множествена склероза, хронична умора, лупус или психичен проблем, за да споменем само някои от заболяванията с които тя се бърка или които причинява.

cannabis-lyme

Лаймската болест се причинява от спирохетна бактерия от рода Borrelia burdorferi. Спирохетите се състоят от около 40% ДНК и имат двойна мембранна обвивка, която ги прави трудни за откриване и унищожаване от имунната система и от антибиотиците. Те очевидно са способни да се крият дълбоко в тъканите и да променят формите си, за да крият идентичността си.

Още по темата: Лаймска болест, безмълвната епидемия

Тези спирохети донякъде приличат на бактериите, причиняващи сифилис, понеже лаймската болест засяга също нервната система и мозъка.

Пациентите с лаймска болест, преминаващи през медицинската система наподобяват топки в старовремската машина за игра на пинбол. Да си непрекъснато на антибиотици означава да си в риск от сериозни неблагоприятни събития или поне от отслабване на имунитета на тялото, което води до всякакъв род други усложнения на здравето.

Алелуя: Голям напредък, същността на лаймската болест разбрана

И всичко това без пълноценен лек. Но сега има значителна надежда благодарение на канабиса.

Случаи на успешно лечение на лаймска болест с канабис

Има две нива на справяне с лаймската болест с помощта на канабис: контролиране на симптомите или напълно излекуване на заболяването с масло от канабис. Не много хора знаят за маслото от канабис, пионер в използването на което беше Рик Симсън преди няколко години. Рик казва, че повечето от лечебните свойства на канабиса се губят при пушенето.

Вижте рецептата на Рик Симпсън: Рецептата на Рик Симсън за домашно приготвено масло от канабис като алтернатива на химиотерапията

Алексис, диагнозирана с късен етап на лаймска болест е пример за човек, третирал симптомите без фармацевтични лекарства, а с пушене на марихуана. Тя била на антибиотици достатъчно дълго, за да се увреди храносмилателния й тракт и е хоспитализирана с хеморагичен колит.

Спират антибиотиците и й предписват няколко силни болкоуспокояващи средства, които изобщо не са ефективни, но пък й причиняват депресия и тъга. Тогава тя пробва да пуши марихуана.

Марихуаната се справя в голяма степен с гаденето, позволява й да се храни достатъчно добре, за да избягва силното слабеене, помага й да спи по-добре и успокоява болките, като в същото време подобрява настроението й. Тя твърди, че марихуаната е най-доброто, което е прилагала в лечението на лаймската си болест.

Полезно е да знаем: Отстраняване на кърлеж от тялото – последните указания

Алексис пише „В болницата ми трябваше морфин или лоразепам венозно за постигането на онова, което пушенето на два грама канабис прави за нула време, докато си седя удобно на канапето”.  Но Алексис търси дългосрочно решение.

Някои хора откриват това решение като използват масло от канабис за лаймската болест. Маслото от канабис е силно концентрирана субстанция, която се извлича и редуцира от големи количества канабис с добър баланс между THC и другите канабиноиди в растението.

То се предлага все повече в Съединените щати, в които медицинската марихуана е разрешена. Но може да се намери и „на черно”, ако потърсите в интернет. Това е нещото, което напоследък лекува рака.

Лаймската болест на Шели Уайт била толкова инвалидизираща, че тя имала по поне 10 припадъка на ден в продължение на година и половина. Започва да пуши марихуана с лула и после преминава към вдишването й от изпарител. Само от това припадъците й спират. После тя решава да отиде на следващото ниво, използвайки масло от канабис.

Още за справянето с припадъците: Медицинската марихуана спира епилептичните припадъци на дете

След месец употреба на маслото тя се връща на работа и продължава да учи. В момента когато описва историята си, тя с радост съобщава, че вече може да се изнесе от дома на родителите си, да заживее самостоятелно и да се наслаждава на нормален социален живот.

Боледуващите от лаймска болест трябва да потърсят канабис, понеже тази билка се справя с толкова много от симптомите и проявленията, свързвани с нея.

Важно е да знаем: Защо канабисът е бъдещето на медицината

от Пол Фаса

Източник:

http://www.naturalnews.com/043834_cannabis_Lyme_disease_medical_marijuana.html

Снимка: www.pinterest.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *