Микробите наистина ли причиняват заболявания?

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

microbes-disease

Теорията за микробите в причиняването на заболявания е измама, създадена от Луи Пастьор и използвана и поддържана от медицинското статукво.

Интересна статия по въпроса: Пастьор или Бешам? Великата измама

Убеждението е че заболяванията или болестите се разнасят от микроби или вируси извън тялото. Теорията за микробите открива пътя за натрапването на милиони лекарствени препарати на хората. Не осъзнаваме ли, че тази идея предполага че всяко заболяване или болест зависи от лекарствата?

Традиционната медицина и пропагандните медии ни натрапват теорията за микробите от толкова дълго, че вече не може да има сериозно изследване на естеството на инфекциите и на начините за тяхното предотвратяване. Но също както е при „97 процентния консенсус”, обграждащ антропогенното, глобално затопляне, теорията за микробите е нелепа идея, която обърква милиони хора, обогатява фармацевтичните компании и овластява една растяща полицейска по отношение на медицината държава.

Световната здравна организация, Центърът за контрол и превенция на заболяванията и други национални здравни бюрократични институции, наред с послушните пропагандни медии карат съвременния ум да свързва лекарствата със здравето, а микробите със заболяванията. Така че, за да ни спре да се разболяваме конвенционалното познание поддъжа тезата, че ние трябва да се лекуваме предварително с лекарства (ваксини), които да убиват „лоште микроби” предварително. А когато се разболеем, трябва да лекуваме себе си с още лекарства, за да убием микробите, победили ваксините, които сме си сложили, за да се предпазим от тях и да не се разболеем първо на първо.

Прекомерната употреба на антибиотици в храната ни (поради ваксинирането на птиците и животните) и прекомерното изписване на антибиотици с рецепти от лекари на пациенти създава все по-разпространяващи се и все по-смъртоносни „супербактерии”, които са резистентни на познатите антибиотици.

Но което е още по-лошо, прекомерната употреба на антибиотици уврежда тялото като също унищожава както микробите, така и бактериите, които трябва да съществуват в човешкото тяло, за да поддържат здраво му. Това е защото антибиотиците не разграничават бацили от микроб от бактерия. Те ги атакуват всичките.

Още за „ползите” от ваксините: Ваксини причиняват мутации, които могат да застрашат здравето на бъдещите поколения

Вредните микроби = добро здраве

Сега ново изследване, публикувано в списанието “Atherosclerosis” показва, че дори така наречените „вредни микроби” са необходими за доброто здраве.

Според изследването, инфекциите от морбили и заушки бяха свързани със снижени рискове от смъртност от сърдечносъдово заболяване. Има и доказателства, сочещи че по-големият брой инфекции снижава процента на общата смъртност от сърдечносъдови заболявания.

Както е факт, че: Факт или мит: Противогрипните ваксини причиняват Алцхаймер

Изследването в Япония проследи 43689 мъже и 60147 жени на възраст 40-79 години, започвайки през 1988-1990 и ги проследяват до 2009 година. То откри, че мъжете с анамнеза за дреба шарка показват 8 процента снижаване на сърдечно-съдовите заболявания; а онези със заушки имат 48 процента снижаване на смъртността от удар, 79 процента снижаване на смъртността от хеморагичен удар. Мъже с анамнеза както за морбили, така и за заушки показват снижаване на смъртността с 20 процента от всички сърдечно-съдови заболявания, 29 процента за инкфартите на миокарда и 17 процента за всички случаи на инсулт.

Жените страдащи и от двете инфекции показват сходни снижавания, включително 15 процента снижаване на смъртността от общо сърдечно-съдовите заболявания, 21 процента от всички случаи на инсулт, и 22 процента както за исхемичен, така и за хеморагичен удар. Изследването заключи, че „Морбили и заушки, особено в случай на боледуване и от двете инфекции, се свързват с по-ниски рискове от смъртност от атеросклеротично сърдечно-съдово заболяване”.

Морбили някога беше заболяване – шега и се считаше за ритуално за преминаването към юношество за американската младеж. Но това беше преди медицинският картел и пропагандните медии да започнат да обработват обществото създавайки ирационален страх от нормалните детски болести.

Ваксините и другите химически коктейли снижават и спират естествения имунитет, правейки ни по-уязвими на безброй заболявания. По време на така наречената „епидемия на морбили”, свързана с парка Дисни през 2014 година бе открито, че повечето от разболелите се от морбили преди това са били ваксинирани с ваксина срещу морбили-заушки-рубеола. Изследванията също така показват, че повечето грипни ваксини правят повече хора уязвими на грипа.

Още по темата: Разкрита измама с ваксините за морбили и заушки, продават се защото не действат!

Казват ни и ни плашат чрез медицинската пропаганда отново и отново че трябва вътрешно да сме предпазени от заболяванията които възникват във външната среда. Онова, което статуквото не ни казва е че когато сме здрави, имунната ни система е във върхова форма и можем да се разхождаме и да живеем сред болни хора без да се разболеем. 

Боб Ливингстън

Още за ваксините: 10 чудовищни (но верни) факти за ваксините, крити от хората

Източник:

http://easyhealthoptions.com/do-germs-really-cause-disease/ 

Снимка: entertainment.desktopnexus.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *