Разкрита измама с ваксините за морбили и заушки, продават се защото не действат!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

(NaturalNews) Disclaimer (Отказване от отговорност): Аз не съм противник на теорията за ваксинирането. Нито съм против науката. Онова срещу което съм против е измамата в науката, и тази статия е именно на тази тема.

Дребната шарка и заушки триумфално се завръщат в Съединените щати, но лекарите и журналистите правят все същата важна грешка в разбирането на причината за това. Те обвиняват ‘родителите, които не ваксинират децата си’ като причина, но действителната причина – както бе разкрито от алармиращи учени, работещи за най-големите производители на ваксини – е че ваксините за дребна шарка (морбили) и заушки са създадени така, че да се провалят от самото начало.

Научната измама оказва се е неделима част на индустрията на ваксините

Откъде знаем? От алармиращи учени, които са работили в този бранш и които намериха кураж да проговорят и да кажат истината. Тези хора са Ерик Сноудъновците в индустрията на ваксините.

Merck са фалшифицирали резултатите за ефикасността на ваксината си за заушки, казват бивши служители на Merck

Merck умишлено фалшифицират резултатите от изпитанията на ваксината си за заушки като са изфабрикували ’95 процентната ефикасност’ казват бившите вирусолози на Merck Стивън Кралинг и Джоун Влокоуски в своя шокиращ документ съобразно Закона за неверните твърдения.

Както писах миналата година, „За да направят това Merck прибавят в кръвните тестове антитела от животни, за да повишават изкуствено появата на антитела в имунната система”.

Merck-False-Claims-ActИзвадка от жалбата по Закона за неверните твърдения:

Merck също така добавяха животински антитела в кръвните проби, за да получат по-благоприятни резултати в тестовете, макар че компнанията знаеше, че човешката имунна система никога не би произвела такива антитела и че антителата създаваха сценарий на лабораторни тестове, които ‘по никакъв начин не отговаряха на, не бяха свързани с и не представяха … неутрализирането на вируса у ваксинирани хора в реалния живот”.

Merck, разбира се, отрича твърденията, точно както всички фармацевтични компании отричат някога да са участвали в подкупи или да са използвали деца в медицински експерименти или да са подправяли научните изследвания, които се публикуват в научните списания или да са заговорничали, за да спрат конкуретни лекарства с широко приложение и така нататък. Но, както историята е показвала не веднъж, всички най-големи фармацевтични компании по правило имат мощно престъпно поведение, включващо заговори, измами, подкупи и други.

Стивън Кралинг и Джоун Влоковски просто ни казват нещо което ние вече подозирахме: че Merck фалшифицира ефикасността на своите ваксини, за да изглежда че те вършат работа, когато това изобщо не е така. Защо една фармацевтична компания би направила такова нещо? Помислете за факта, че Вземете под внимание факта, че Merck държи в ръцете си както мотива, така и възможността.

Защо фармацевтичните компании създават ваксини, които да се провалят

Догмата на ваксинирането е така дълбоко вкоренена в умовете на лекари, журналисти и общество, че всеки път когато заразно заболяване започне да се разпространява, всеки моментално прави погрешното заключение, че ‘са необходими още ваксини’. Това е почти Павловска (първосигнална) реакция на промитите умове на масите. „Разпространение на заболяване = липсата на ваксини”.

Ето защо, разпространението на дадено заболяване всъщност засилва продажбите на ваксини. Епидемиите са ‘маркетингов инструмент’ за създаване на търсене на печеливш продукт, който хората могат да бъдат убедени да закупуват отново и отново година след година, без значение дали той действат или не.

И как се създава това търсене? You Умело организирате епидемия като се уверявате, че собствените ви ваксини не действат. Страхът кара хората да се ваксинират, така че той се използва като основен маркетингов инструмент.

Но защо измамата все още не е разобличена? Защо учените не съобщават, че повечето от деца разболели се от дребна шарка и заушки са онези същите деца, които са ваксинирани? Изследване показа, че 97 процента от децата, разболели се от заушки вече  са били ваксинирани срещу заушки.

През 2010 година имаше епидемия от заушки в Ню Джърси и 77 процента от децата хванали заушки вече бяха ваксинирани срещу заушки.

Същото е вярно и за дребната шарка. Повечето епидемии на морбили поразяват онези, които са ваксинирани срещу морбили.

Когато епидемия на свински грип заля Великобритания през 2010 година, оказа се че 70 процента от заразените вече се бяха ваксинирали срещу свински грип.

Вместо да предпазват хората от болестни епидемии, ваксините често засилват пандемията, която твърдят, че предотвратяват.

ПРИЕМА се че ваксините действат, не е доказано, че те действат

Защо сектора на ваксините продължава да остава ненаказан за тази измама? Отговорът е, защото никой никога не сравнява процентите на заразените ваксинирани срещу заразените неваксинирани хора. Те всички просто ПРИЕМАТ, че вакините действат, защото това е догмата на модерната медицина. Приемането става ‘факт’ в умовете на медицинските експерти с промити мозъци.

Това е едно от правата на основаната върху измама медицинска система: Ваксините се приема, че действат 100% от времето без изключение и всеки, който оспорва това незабавно бива обявен за еретик. Няма никаква толерантност за каквото и да било критично отношение или научно проучване що се отнася до ваксините. А не дай боже да повдигнете въпроса за живака във ваксините, тъй като индустрията на ваксините явно смята, че живакът магически става нетоксичен когато се използва във ваксините и се инжектира в тялото.

Ето защо ваксините, които се провалят (поради ниска ефикасност) никога не биват разкривани или дори поставяни под въпрос. Измамата продължава под носовете ни. Така че компания произвеждаща ваксини може лесно да вкара на пазара ваксина за заушки или дребна шарка, която е проектирана да се провали като всъщност отслабва имунната система благодарение на живака, формалдехида, натриевия глутамат и алуминия, които все още се използват във ваксините днес.

Това всъщност води до повишено разпространение на заболяванията, което води до още алармиращи статии в медиите за ‘разпространението на дребната шарка и заушки’, което от своя страна води до това, че повече родители се втурват да ваксинират децата си с поредната безполезна ваксина.

Как ви се струва този коварен модел за трупане на печалби?

Но нещата са дори още по-лоши. Макар че някои ваксини са просто направени така, че да не действат, други ваксини са направени така, че да причиняват епидемии на заболяването.

Някои ваксини са активно подсилени с живи вируси, за да причиняват пандемии

Както и по-рано сме разкривали, индустрията на ваксините беше хваната да превозва живи вируси на производители на грипни ваксини в 18 страни.

Това бе направено от не друг а от компанията Baxter International, Inc., един от главните доставчици на ‘омаломощен’ материал грипни вируси за използване във ваксините. Обаче, в този случай, те не бяха отслабени. Ваксините, направени с този материал просто заразяваха хората с грип!

В царството на настолните компютри много хора смятат, че противовирусните компании измислят и пускат в обръщение вируси, за да причиняват страх и за да подсилват търсенето на продуктите им. Това е невероятно ефикасен начин за продаването на повече продукти. Човек трябва само да плати на група харери няколко милиона долара, за да пишат вируси непрекъснато, които вируси се отразяват от масмедиите. Колкото по-страшна е историята, толкова повече хора купуват противовирусния продукт. Случайно зная от първа ръка, че компанията McAfee използва непочтенни тактики за сплашване, за да продава услугите си за защите на програмните продукти, твърдейки че уебсайтът ви е заразен, когато той не е.

Компаниите, продаващи ваксини, оказва се, използват същата тактика. От време на време те пускат живи вируси в инжекциите срещу грипа, с което разпространяват инфлуенцата и причиняват нужните страх и паника, които карат хората да влизат в аптеките и да купуват още ваксини.

СЗО и Центърът за контрол и превенция на заболяванията (на САЩ) също са част от всичко това, предизвиквайки безрасъден страх и паника, както направиха с вируса H5N1 преди няколко години. Оказва се, че членове на комисията на СЗО получават рушвети от фармацевтичните компании, за да манипулират тези анти-научни истории за сплашване.

По време на пандемията на свинския грип бе разкрито, че 5 от 15-те члена на консултативната комисия на СЗО са фиансово свързани със същите тези фармацевтични компании, които щяха финансово да се облагодетелстват от пандемията. Това се нарича ‘конфликт на интереси’ във всеки друг сектор на икономиката, но по някаква причина напълно се толерира в измамническия сектор на ваксините.

През 2010 година изключителна статия написана от д-р Гари Нъл описа всичко това в големи подробности. (Очаквайте статията скоро.)

Колкото по-надълбоко копае човек в индустрията на ваксините и в дългосрочната й практика на научни измами, изопачаване на фактите, паникьосване със страх и ‘вдигане на фалшиви флагове в медицината’, толкова повече осъзнава в каква пълна измама се е превърнала индустрията на ваксините.
Източник: Vaccine fraud exposed: Measles and mumps making a huge comeback because vaccines are designed to fail, say Merck virologists, 11 November 2013

http://www.naturalnews.com/042864_measles_outbreak_mumps_vaccines_scientific_fraud.html

Снимка: www.naturalnews.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *