Пастьор или Бешам? Великата измама

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Pasteur-Bechamp

В историята на медицината Луи Пастьор е акламиран като големият авторитет, който създава основата на модерната медицина.

Пастьор съчинява с елита медицинската лъжа и заблуда на всички времена, основана върху микробната теория за заболяванията. Тази погрешна теория твърди, че заболяванията се движат извън тялото под формата на микроби.

Медицинската мафия сгабчи и се възползва от тази невярна микробна теория за заболяванията и създаде широката, генерираща трилиони долари чрез измамата, среда, нужна за имунизационните инжекции на базата на чиста заблуда. Това превръща цялата съвременна медицина в измама.

Вътре в тялото

Антоан Бешам твърдеше и доказа, че причината за заболяванията е вътре в тялото и че именно състоянието на здравето ни определя как и защо ние оздравяваме, а не имунизационните инжекции. Прилагам цитат от книгата Health Towards… Physical ImmortalityЗдраве към… физическа безсмъртност :

Луи Пастьор (1822-1895) и Антоан Бешам (1816-1908), двама френски учени, предложиха диаметрално противоположни обяснения на това какво са болестите. Пастьор предлага микробната теория — микробите предизвикват болестите. Бешам предлага клетъчната теория — болестите произвеждат микроби. Пъврият стана известен, вторият бе забравен. Кой от тях е прав?

Бешам (лекар, биолог и физик) открива микробите преди Пастьор. След години наблюдения той успява да докаже, че хората създават свои собствени микроби, за да възстановят реда и баланса в тъканите и органите си. Бешам също така открива микрозимите, най-малките живи частици. Тези миниатюрни частици променят формата си – плеоморфизъм – и се превръщат в микроби, когато здравето на даден човек се влоши. Микробите са всъщност наши съюзници. Той публикува много научни трудове, в които доказва теорията си.

Пастьор (химик) използва и фалшифицира резултатите на Бешам, като ги публикува от свое име с обратните заключения. Днес той все още е смятан за един от най-високо ценените спасители на човечеството или за — добър пастир на човешкото стадо (пастьор осначава ‘пастир’ на френски). Множество улици, организации и статуи днес носят неговото име. Според Пастьор болестите се дължат на агресивното нахлуване на микроскопични външни патогени. Всеки вид микроб има специфична форма и винаги причинява една и съща болест. Тази теория се нарича мономорфизъм. За предотвратяване на болестите той предлага да излезем на война срещу микробите. Всъщност, Пастьор е платен от елита, които искали да разработят ефикасни методи на евгениката (социална философия и приложна наука, която отстоява подобряването на човешките наследствени белези чрез различни форми на вмешателство в човешката популация).

Института Пастьор и ваксините са финансирани още през 1887 година от действащите в целия свят незаконно забогатели ‘банкстери’ (от банкери и гангстери) от клана Ротшилд. Те се погрижили теорията на Пастьор да се превърне в норма за спазване на планетата. Измамната идея за приоритета на външния свят над човека отвътре отнасят корените й дори по-дълбоко и превръщат човешките същества в жертви на невидими външни врагове—микробите. Но Бешам вече е доказал обратното. Всъщност, външен враг не съществува. Моето тяло създава свои собствени микроорганизми, за да възстанови ред и баланс.

Няколко учени по-късно доказаха съществуването на микрозимите на Бешам: Роял Реймънд Райф (полиморфични частици, 1920), Гюнтер Ендерлайн (протити, 1925), Вилхелм Райх (биони, 1930), и Гастон Насенс (соматиди, 1959)… Твърде късно! Ваксинирането, най-голямото престъпление срещу човечеството, вече съществува и процъфтява. Елитът е намерил най-важното си оръжие.

Правителството и политическият ред са се съюзили с фармацевтичните компании. Не чувате политици да разобличават тази лудост, която съсипва американсия народ иконимически и убива милиони граждани годишно. Тук става дума за масово убийство и контрол над населението едновременни!

Скъпа заблуда

И познайте кой плаща сметката?

Микробите (бактериите) не са причината за заболяванията. Обаче, в действието им върху мъртвите тъкани и другите отпадни материали, подготвяйки ги за изхвърляне от тялото, се вдига температура. Когато отпадните продукти всичките са химически променени и изхвърлени, микробите (бактериите) изчезват.

Именно мъртвите неща или мъртвите клетки стават жертва на бактериална инфекция. Микрибите пируват с мъртвите клетки и никога не атакуват жива тъкан. Микробите (бактериите) пируват само в участъците, които вече не са живи. Мъртвата плът или мъртвите клетки стават жертва на бактериална инфекция. Следователно, заболяванията не са заразни.

Резултатите

Микробите (бактериите) са резултат от дадено заболяване, не неговата причина. Това елиминира понятието ‘заразна болест’.

Положителните факти са че задачата на микробите е да разградят и улеснят отстраняването на отровния материал, който наричаме инфекция. Първо се появява заболяването, и след това бактериите.

Такава е правилната взаимовръзка между причината и следствието. Микробите или бактериите се хранят с мърша. Заболяванията или болестите се появяват поради противоестествен начин на живот.

Невярната теория, че микробите на заболяванията са извън тялото представлява погрешната основа за заразните болести. Цялата теория за имунизиранете и/или ваксинирането  е погрешна. Но е базата и основата на фармацевтичен картел, въртящ много трилиони долари, който контролира всички алопатични медициински училища и лекари.

Медицинската мафия добре разпространява пропагандата си. И наистина заблуждава почти всички. Модерната медицина е машина за убиване срещу печалба.

Боб Ливинстън

Източник: Easy Health Options, Pasteur Or Bechamp? 15 June 2013

Снимка: www.kostdemokrati.se

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *