Сигурно искате да знаете тези крити от вас девет лека за рака!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

cancercures-600x308

(NaturalNews) Вманиячени ли сте по здравето си? Защо не? Какво ви спира? Мислите, че е незаконно да лекувате заболяванията си с храна или просто прочетохте това в списанието JAMA – The Journal of the American Medical Association? Може би сте видели етикет на американската Администрация за контрол върху храните и лекарствата (FDA), лепнат върху органичен продукт, на който пише, че храната не може да гарантира, че лекува което и да било заболяване или разстройство – да – вероятно това е причината за неверието ви. Така е защото единственият начин за патентоване на „лекарство” в САЩ и спечелване на цяло състояние е като в лаборатория се комбинират синтетични химикали, които причиняват страховити странични ефекти, след това се платят милиони на FDA, за да го одобри. За жалост този метод включва също човек да си продаде душата на медицинската мафия, която ви контролира и води до безкрай „мнимата война” срещу рака – онази дето наистина мутира ПОВЕЧЕ човешки клетки и води до ранен гроб. Искате ли да сте част от ТОВА?

Без повече да се бавим, ето девет лека за рака, доказали се при хора, които са били болни от рак, но вече не са! Шшшт! Не казвайте на медицинския промишлен комплекс.

1. Куркума

Повечето продавана в Америка куркума е с високо съдържание на олово и микроби. Ако купувате евтина куркума, вие може всъщност да повишавате токсините от тежки метали и бактериите, които водят до рак. Направете точно обратното! Намерете тинктура от органична куркума, която съдържа фитонутриента куркумин и така ще си изградите естествен имунитет.

Начин за приемане на доза куркума всеки ден: Златното мляко: Древна рецепта с куркума за перфектно здраве

2. Масло от конопено семе

Студеното пресоване на семена от Cannabis sativa (растението коноп) предоставя много важно за здравето масло, което легално се купува в целите Съединени щати в магазините за здравословни храни! То е с много богато съдържание на есенциални мастни киселини и НЕ съдържа психоактивната съставка THC, използвана от хората, които пушат трева. Конопът е част семейство конопови и се счита за суперхрана поради уникалното съотношение на омега-3 към омега-6 есенциални мастни киселини и съдържа до 5% чиста гама-линоленова киселина, като това съдържание е по-високо дори от съдържанието на киселината в спирулина. От хиляди години маслото от конопено семе се използва в елексири и лечебни чайове за осигуряването на анти-мутагенно действие, което предпазва от генетично увреждане от страна на свободните радикали и/или радиация. Вероятно няма да видите банери за него на митинги с „розови” панделки или за каузата „да победим рака на гърдата”.

Панацея: Включвайте здравословните ползи от суровото конопено семе в храната си всеки ден

3. Гъбите рейши

Няма да откриете рейши в салатите в ресторанти или пакетирани в обикновените магазини. Отидете в магазините за здравословни храни и потърсете сред хранителните добавки и тези на прах, обикновено продавани на капсули. Рейши се използват за лечението на безброй заболявания в Далечния изток от повече от две хиляди години. В Китай ги наричат „Гъбите на безсмъртието”. Рейши са предназначени за дългосрочна консумация и се свързват със сваляне на кръвното налягане и подобряване на функцията на нервите и издръжливостта! Можете да лекувате рак и диабет с гъбите рейши, просто не казвайте на болничните администратори или на местния вестник, че те действат така добре, защото може да ви докладват на медицинската мафия. Когато започнете да говорите за важните полизахариди и сапонини, които снижават пролиферацията на клетките при рак на белите дробове, касовите апарати на онколозите спират да тракат и те ви пращат у дома да ИЗЖИВЕЕТЕ колкото време ви остава!

Ценна информация: Лекарство на кралете убива рака

4. Мелатонин

Здравейте, унищожители на свободните радикали! Знаехте ли, че можете да се борите с увреждането на свободните радикали, ДОКАТО спите? Така е. Още от откриването му преди повече от 50 години, мелатонинът се доказа като функционално различна молекула с антиоксидантни свойства. Много експериментални изследвания разкриват неговата жизнено важна роля за защитата на тялото от редица увреждащи клетките свободни радикали, защото той притежава 200% повече антиоксидантна мощ от витамин Е. Мелатонинът снижава оксидативния стрес и доказано е превъзхожда глутатиона и витамините С и Е. Той се бори със свързаните със свободните радикали заболявания и с рака. Вярно е че тялото произвежда естествено мелатонин в мозъка, но ако сте диабетик, преддиабетик или над 55-годишна възраст, често имате нужда да го взимате като хранителна добавка. Попитайте своя натуропат!

Кой да предположи: Мелатонин – от сънотворно в убиец на рака

5. Истинска изворна вода

Истинската изворна без добавен флуорид (със средно ниво на pH от 8.8!) прави чудеса ако се борите с рак, най-вероятно отчаяно се стремите да коригирате pH-то на тялото си. Почти всеки диетолог на планетата ще ви каже да ядете много сурови органични зеленчуци и плодове и да пиете много вода – и тя е най-добре да е истинска изворна вода, която да спомогне за алкализирането на тялото ви.

Любопитно е да знаем за: Изворът на младостта съществува в ледниковото мляко

6. Сода за хляб

Да, евтиният вид, който откривате в аптеките! Разтваряйте по една чаена лъжичка в чаша вода всеки ден и помагайте за алкализирането на организма си, така че ракът да не може да оцелее дори и да искаше. Ракът не може да оцелее когато в клетките ви има много кислород, а тялото ви не е киселинно. Содата за хляб е нещо толкова просто, че вие никога няма да чуете този съвет, произнесен от лекар по медицина или онколог, защото здравните власти ще им затворят практиката. Няма пари за мафията на медицинското статукво от продажбите а сода за хляб.

Една от многото статии за лечебното действие на содата за хляб: Содата за хляб убива туморите, по-безопасна и по-ефикасна е от всичко останало, казва лекар

7. Органичен чесън

Убивайте патогениете с помощта на над 200те биологично активни компоненти! Има конкретен ензим, който „лошите момчета” (мутиралите клетки) използват, за да се делят и умножават, и той се нарича „орнитин декарбоксилаза”. Можете да блокирате този ензим и да отрежете „линиите на доставка” на врага. Колко по-лесно би било да победите рака, ако той е ЛИШЕН от гориво?!

Рецепта: Чеснов чай, шест варианта за спиране на болестите

8. Кайсиеви ядки

Спорът за „цианида” в кайсиевите ядки безразсъдно крие ефикасно алтернативно лекарство против рака. Хиляди хора използват кайсиеви ядки за елиминирането на рак без отрицателни странични ефекти. Ами ако „цианидът” от митовете, които ви плашат всъщност се отнася за вида, който УБИВА РАКА, а НЕ вас? Не позволявайте на медицинската мафия да ви плаши и лишава от дълголетие!

За силата на кайсиевите ядки: Витамин В17: Убиецът на рак, който самосиндикално може да прекатури американската медицинска империя

9. Cannabis sativa 

„Бащата на китайската медицина” открива лечебните свойства на марихуаната през 2700 пр.н.е. През цялата история, древните египетски, персийски и дори гръцките цивилизации използвали лечебния канабис. Традиционната медицина в САЩ е много бавна в осъзнаването на това понеже DEA (Администрацията за борба с наркотиците) абсурдно класифицира канабиса като наркотик от Таблица I, плашейки бъдещите пациенти и лекарите.

И още една рецепта: Рецептата на Рик Симсън за домашно приготвено масло от канабис като алтернатива на химиотерапията

от С. Д. Уелс

Още по темата:

Този прочут сок гони рака за 42 дни: повече от 45000 онко- и нелечимо болни излекувани!

Мъж и жена лекуват рак в 4-ти стадий със сок от моркови

Жена изуми лекарите като сама се излекува от рак. Ето кои плодове са й помогнали

Поредната история на успеха: мъж се излекува от терминален рак с масло от канабис

Масло от канабис излекува 3-годишно дете от левкемия след мизерен провал на фармацевтичните лекарства

 

Източник:

http://www.naturalnews.com/053133_cancer_cures_Medical_Mafia_natural_therapy.html

Снимка: www.healthmagazine365.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *