Мъж и жена лекуват рак в 4-ти стадий със сок от моркови

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

carrot-juice-cancer

Ан Камерън, автор на 15 книжки за деца, се „излекува” от рак в 4-ти стадий само със сок от моркови. Тя заявява, „вярвам от личен опит, че морковите лекуват рака – и то бързо, без химиотерапия, лъчетерапия или други промени в храната”. Историите за необичайни, естествени лечения на рака са твърде поразителни. Вярвам в тях повече, отколкото на всичките лъжливи, фармацевтични изследвания, позволяващи на Биг фарма да продава тутакси токсични лекарства, които й носят милиарди и причиняват повече вреда от полза.

На 6 юни 2012 година Ан е оперирана от трети стадий на рак на дебелото черво. Тя е решила, че няма да се подлага на химиотерапия и всъщност е започнала да се чувства по-добре, преди настъпването на 6 ноември 2012 година.

Рутинен скенер показва рак на белите дробове. Диагнозата е рак в 4-ти стадий на дебелото черво с метастази в белите дробове. Лекарят й дава две до три години живот.

Съветват я, че лъчетерапията ще е полезна, а химиотерапия, препоръчителна, но че те няма да удължат живота й. Но Ан решава да се впусне в интензивни проучвания и да открие алтернативен протокол, който да я излекува.

Два килограма и триста грама (5 фунта) моркови на ден

Ан попада на мъж, излекувал рака си единствено с моркови. Името му е Ралф Коул, който бил излекувал сквамозния си клетъчен рак на шията като пиел по 5 фунта сок от моркови всеки ден. Ралф споделя своя „лечебен протокол с моркови” свободно с всеки, който иска да го знае. Той предупреждава, че бил опитал с 1.3 килограма (3 фунта) безуспешно, но 2.3 килограма (5 фунта) свършили работа. От седем години той не е болен от рака и сега само от време на време пие сокове.

На 17 ноември 2012 година Ан започва с дневен режим, включващ по 2.3 кг (5 фунта) моркови, изстискани на сок, от които получавала по 1.14 л (1 кварта) до 1.5 л (1.3 кварта) сок. Ан правела сока сутрин, изпивала една чаша и слагала останалия сок в хладилника, като го изпивала през деня. Ан неотклонно продължила да прави сок от 2.3 кг (пет фунта) моркови на ден, но от време на време имала ден, в който не пиела сок от моркови, точно както бил правил и Ралф Коул.

Ан не се подложила на химиотерапия, лъчетерапия и не направила никакви други промени в хранителния си режим, освен добавянето на сока от моркови. Тя продължила да яде по малко месо и понякога се наслаждавала на нездравословни храни, включително, на сладолед.

Ан предупреждава:

„Не препоръчвам яденето на сладолед при рак, но само искам да подчертая, че пиенето на сок от моркови беше единствената промяна, която направих в живота си, освен, че с благодарност приех молитвите и добрата енергия от страна на приятели и се молех за проникновение и помощ от страна на Който е там горе и Отвъд”.

Към 30 юли 2013 година скенерът показва, че ракът е изчезнал! Всички отекли ракови лимфни възли са се възстановили до нормални след осем месеца от яко изстискване на сок от моркови всеки ден с прекъсване от време на време за по ден или два.

И скоро след като вече не пиела толкова много сок от моркови, кожата на Ан възвърнала нормалния си цвят след лекото си оцветяване в оранжево.

Морковите и изследванията на рака

Фалкаринолът е антиоксидант, съдържащ се в морковите, който доказано има противоракови свойства. Изследователи от Великобритания и Дания намалиха с 1/3 размера на раковите тумори в мишки и плъхове с лабораторно причинени ракови заболявания.

Друго изследване с хора откри, че консумацията на сок от моркови повишава нивата на каротеноидите в кръвта при оцелели от рак на гърдата. Изследователите вярват, че повишените нива на каротеноиди в кръвта действат като превантивно средство при рак.

Според д-р Макс Герсон, който използва сок от пресни органични моркови и ябълки като голяма част от своята прочута Герсон терапия, сокът от моркови молекулярно е почти идентичен с човешката кръв. Интересно, нали? Може би ракът не е толкова страховит, колкото медицинска индустрия иска да вярваме!

Пол Фаса

Източник:

http://naturalsociety.com/man-woman-carrot-juice-stage-4-cancer/

Снимка: www.chadanews.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

При предприемане на каквито и да било промени в храненето, препоръчваме първо да се консултирате с личния си лекар за избягване на непоносимост към храни и/или вредни последствия поради пиенето на лекарства. По този начин ще извлечете максималното от храните без да застрашавате здравословното си състояние.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *