Свалете ПЕТ килограма за СЕДЕМ дни

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

weight loss

Ако сте като повечето хора, то вие не сте много търпеливи що се отнася до отслабването… и защо да сте, след като можете да отслабнете бързо следвайки правилния подход.

Имайки това предвид, наистина ли е възможно да свалим 5 кг само за 7 дни?

Разбира се, че е, особено ако имате доста за сваляне… просто следвайте тези прости стъпки:
      1. Отървете се от ‘всичко бяло’. Всички видове тестени изделия от бяло брашно, захар, картофи, зърнени закуски и дори ориз. (Изключение: Карфиол. Той е чудесен избор.) Тези храни бързо се превръщат в натрупани телесни мазнини.

      2. Размърдайте се. Ако искате БЪРЗО да свалите мазнини, то вие трябва да сте готови да размърдате това тяло. Говоря за наистина интензивни упражнения (ако не се поизпотите, то по-добре спрете да си губите времето). За щастие, ако упражненията, които правите са наистина интензивни, не трябва да ги правите продължително… но ТРЯБВА да правите някакви упражнения (виж ти!).

      3. Внимавайте с калориите. Ако ядете само моркови цял ден, то тялото ви ще спре да произвежда горящите калории хормони и това ще забави метаболизма ви; и в крайна сметка ще напълнеете. Номерът е да ‘изиграете’ горящите мазнини хормони като ядете различни количества калории всеки ден. (А някои дни вие се нуждаете от МНОГО повече калории, отколкото в други дни.)

      4. Повишете приемането на протеини. Много хора ядат твърде много въглехидрати и недостатъчно протеини (като извара, говеждо, пилешко, пуешко, както и любимите ми протеинови млечни шейкове :). Най-якото нещо за протеина е може би, че когато го ядете тялото ви изразходва до 30% от поетите калории само за да го разгради. Това означава че 1000 калории протеин всъщност се равняват на 700 калории. Това са цели 300 калории, които не се броят!

      5. Повече фибри моля. Храноспилателният тракт на много американци е запълнен с ‘токсични отпадъци’. Причината е че те не ядат достатъчно фибри (необходимата норма е поне по 30 грама на ден), особено от източници като бобови растения, зеленчуци и някои плодове. Повишете приема си на фибри и ще освободите тялото си от килограми отпадъци.

      6. Пийте много вода. Пиенето на вода ви кара да задържате вода и да се чувствате подути, нали? НИЩО ПОДОБНО! Пиенето на нужното количество вода помага на тялото ви да гори мазнини и да освобождава излишната вода в тялото ви. Умножете килограмите си по 30 – (пример, 72 х 30 = 2,160 л) – ако тежите 72 кг толкова вода трябва да пиете всеки ден.

Използвайте тези шест прости стратегии и тази седмица доста ще се вталите.

от Джош Безони

Източник: BioTrust Nutrition, Drop TEN pounds in SEVEN days, 3 January 2013

Снимка: www.eteksciki.info

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Ние сме здрави” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Ние сме здрави” ви препоръчват да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Бъдете здрави.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *