Този прочут сок гони рака за 42 дни: повече от 45000 онко- и нелечимо болни излекувани!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Може и да не повярвате, но има естествен лек срещу рак, който лекарите просто не искат да признаят, защото това ще накара продажбите на лекарства да паднат.

Тук ви представяме лек, който кара раковите клетки да умират. Този сок е създаден от австриеца Рудолф Бройс, който търсел начин да се бори с рака и постигнал невероятни резултати.

vegetable-juice-brojs

Този натурален лек от различни съставки стимулира имунната система и пречиства органите. Това е сок, който се бори с рака и елиминира разпространилите се в организма от ракови клетки.

Австриецът Рудолф Бройс през целия си живот търси най-добрата алтернатива за лечение на рака и създава рецептата на този сок, който стимулира имунната система, пречиства кръвта и зарежда тялото с енергия. Но най-важното е че този сок също така доказано помага в битката срещу раковите клетки! Той ефикасно лекува повече от 45000 души от рак и от други нелечими заболявания. Бройс е убеден, че именно протеините хранят раковите клетки и затова те трябва да бъдат елиминирани от храната на болните.

Лекът за рак на Бройс

РУДОЛФ БРОЙС: „За мен лечението означава връщането на към пълна и неограничена функция на зле функциониращото човешко тяло, а не премахването на части от него с операция или ампутация”.

Когато книга е продадена в 900000 броя и е преведена на седем езика като се опитва да опише прост и ефикасен лечебен метод за някои от най-смъртоносните заболявания, познати на човека и твърди, че повече от 45000 души са се излекували с този метод… е …. човек трябва поне да си направи труда да се запознае с фактите!

Хилде Хемс: „Онова, което за мен е най-вълнуващо относно книгата, освен лесните и ефикасни лекове, бяха споделените убедителни истории на излекувалите се” казва Хилде. „Повече от 45000 души се кълнат, че лесното лечение на Бройс ги е излекувало, често пъти след като те са били вече „отписани” от ортодоксалната медицинска общност. Трудно е да се пренебрегнат тези доказателства! Просто трябваше да споделя с приятелите си билкари в Австралия всичко, което зная за необичайните способности на лечител на този човек”.

Рудолф Бройс е лечител от Австрия, образован човек с невероятно разбиране и любов към хората. Роден е през 1899 година и насочва усилията си към намирането на алтернативно и по-леко лечение на рака и на други сериозни заболявания от предлаганите от конвенционалната медицина. Вниманието му е привлечено от немска книга, написана преди повече от 300 години, в която се разяснява важността от използването на плодови и зеленчукови сокове и тя насочва работата му до края на живота.

Още един мощен лек с червено цвекло: Сок който може да съживи и мъртвите се приготвя за нула време!

Методът на лечение на рака на Бройс представлява постене в продължение на 42 дни на зеленучкови сокове/чайове. Австрийският натуропат Рудолф Бройс с този метод елиминира произвеждащите рак протеини и позволява на тялото да се излекува само:

„Бруно Вонарбург, швейцарски биохимик и автор на книгата „Лекове от Земята” казва относно лека на Бройс, „При положение, че протеините спомагат развитието на рака, виждам преимуществата да се следва лечение, основаващо се на зеленчуков сок: ежедневното предоставяне на протеини се спира, и понеже организмът може да живее без тях, кръвта, която си пада по протеините, пречиства тялото от всичко ненужно – израстъци, шлаки и тумори. В известен смисъл „червеният (от червено цвекло) сок” извършва внимателно дозирана не-хирургичека операция”. :) Това ми харесва!

Тук ще отворим една скоба, за да предоставим малко повече информация за основната съставка в сока чудо – червеното цвекло:

Червеното цвекло е полезно за бременните с високите си нива на фолиева киселина. То подсилва функцията на черния дроб и жлъчката, предпазва от запек. Червеното цвекло помага при главоболия, зъбобол, дизентерия, проблеми с костите и кожата и при менструални болки. То е наистина мулти функционално лечебно растение, което така или иначе трябва да е неизменна част от храната.

Червеното цвекло е богато на антиоксиданти, витамин С, витамините В1, В2 и В6, фолиева (В9) и пантотенова (В15) киселини и на минералите калий, фосфор, магнезий, калций, натрий, желязо, цинк, а червения си цвят то дължи на пигментите с този цвят бетацианини. Червеното цвекло се смята за един от най-полезните за здравето зеленчуци.

Още за червеното цвекло:  Ч от чудо или червено цвекло срещу левкемия и рак

Редица изследвания потвърждават, че червеното цвекло е изключително полезно за лечението на левкемия и рак.

Преди всичко, червеното цвекло е богато на бетаин, аминокиселина с мощни противоракови свойства. Освен това, то е има силно противовъзпалително, антиоксидантно и детоксикиращо действие. Изследвания потвърждават че бетаинът унищожава клетките в тъканите на туморите.

Червеното цвекло се използва за лечението на много видове рак, заключенията на едно изследване разкриват че 100% от участниците, страдащи от рак се повлияват положително от лечение с червено цвекло.

Рудолф Бройс (1899-1991) твърди, че ракът където и да се появи в тялото се храни с и расте от протеини. Той следователно стига до заключението, че ако човек пости за период от 42 дни, който днес е потвърден като идеалният период, през който се пият различни билкови чайове и сокове за детоксикация, прочистване и елиминация, ракът би следвало да бъде победен с глад, абсорбиран, а впоследствие изхвърлен от тялото по един или друг начин. Това мислене е радикално и директно противоречи на приетите медицински норми, но днес се използва в целия свят и е известно като Тотално лечение на рака на Бройс.

Соковете от сурови плодове и зеленчуци се използват и препоръчват в алтернативната медицина от край време като част от лечебния процес на много болести и хронични заболявания. Суровите сокове съдържат антиоксиданти и живи ензими, които науката определя като задължителна част от хранителния режим на всеки човек, който желае да бъде здрав и да поддържа тялото си защитено от токсините в днешния свят.

Именно на този фон, Рудолф Бройс разваботва своето тотално лечение на рака, използвайки терапевтичните свойства на зеленчуковите сокове и билкови чайове, което се казва, че е в основата на излекуването от много видове рак.

Чаената смес на Бройс и уникалният коктейл от органично отглеждани моркови, червено цвекло, целина, черна ряпа и картоф прави чудеса за пациентите му. Сокът му предоставя в течна форма всички минерали и витамини, необходими на тялото по време на 42-дневното постене, докато ресурсите в тялото на болния се използват за справяне с болните тъкани. Има над 45000 души, които свидетелстват с излекуването си, че лечението действа.

Същият зеленчуков сок на Бройс се използва при всички видове заболявания като се пие за по-кратки периоди или наред с храна в зависимост от сериозността на заболяването. В книгата си Бройс описва лекове за редица различни болести – сериозни и не толкова сериозни.

Различни видове рак, левкемия и простатни заболявания – дори сенна хрема и безплодие – имат лечение според Бройс!

Според Рудолф Бройс този сок лекува следните видове рак:

Рак на черния дроб
Рак на дебелото черво

Рак на гърдата
Рак на маточната шийка
Рак на кръвта (левкемия)
Рак на простатата
Лимфом
Рак на белия дроб
Рак на кожата
Тумори на главата
Рак на гърлото
Рак на костите

Бройс е съден от австрийското медицинско братство, които считат неговия лесен и евтин лек за твърде лесен и евтин! Той е оправдан когато защитаващия го адвокат, самият той страдащ от рак е излекуван от Бройс, представя антураж от излекувани от лечителя пациенти, които всички свидетелстват за успеха на метода Тотално лечение на рака. Дори австрийският президент Рудолф Киршлегер се намесва в процеса в негова полза!

И още една полза от този лек: детоксикация на тялото.

„Рудолф Бройс е ярък пример за това какъв трябва да бъде лечителят. Правя шест дневната му диета за пречистване със зеленчуковия сок и билковите чайове и препоръчвам на всеки да дава почивка на тялото си на всеки шест месеца с нея. Чувствам се направо фантастично и презаредена с енергия“, казва Хилде Хемес, натуропат от Австралия, която често работи по 14 часа на ден.

Зеленчуковият сок на Бройс съдържа

55% червено цвекло,

20% моркови,

20% глава целина,

3% суров картоф,

2% репички (черна ряпа).

Сокът се нарича Сок на Бройс, като създателят му е създал най-добрият зеленчуков сок срещу рак и нелечими заболявания. Трябва да отбележим, че зеленчуците трябва да са органично отгледани и да не са били подлагани на съвременните методи за предпазване като пестициди, хербициди и т.н., защото в противен случай те не само няма да ви излекуват, но могат и допълнително да ви навредят.

ЛЕЧЕНИЕ НА РАК НА РУДОЛФ БРОЙС

Рудолф Бройс лечител от Австрия разработва следното лечение на рака с добри резултати.

Ракът може да живее само от протеините от твърдата храна. Следователно, ако пиете само зеленчуков сок или чайове в продължение на 42 дни, раковият тумор умира докато тялото продължава да се справя добре.

Терапията може да се проведе или с домашно приготвяни сокове или с ферментирали зеленчукови сокове от магазин за здравословни храни.

Не пийте повече от половин литър на ден. Коктейлът се приготвя от червено цвекло, моркови, глава целина, черна ряпа и картоф.

Сок за лечение на онко- и нелечимо болни

Доза за един ден
300 г червено цвекло
100 г моркови
100 г глава от целина
проблизително 30 г черна ряпа

Картофът (20 г) е по желание освен, ако сокът не е предназначен за лечение на рак на черния дроб, в който случай той играе важна роля.

Смесете зеленчуците в сокоизтисквачка и след това прецедете сока добре докато остане само бистра течност. Всяка твърда частица може да предостави храна за рака. Преди започване на лечението, опитайте да пиете по 250 мл от сока на ден с обичайната си храна с цел привикване. Сокът се приема лъжица по лъжица като се задържа в устата преди преглъщане.

Не го пийте, а го оставяйте в устата си с цел доброто му размесване със слюнката. Инструкциите са да пиете половин ч.ч. студен чай за бъбреци на гладно сутрин (виж по-долу).

След това 30 до 60 минути по-късно изпийте две ч.ч. топъл билков чай от кантарион, мента и маточина. След още 30 to 60 минути приемете малко от зеленчуковия сок, задържайки го в устата около минута преди преглъщане.

Петнадесет до 30 минути по-късно отново пийнете глътка от зеленчуковия сок по описания вече начин. Трябва да приемате малки количества от сока по 10 до 15 пъти през цялата сутрин, но само ако ви се иска.

Просто помнете да не прекалявате с консумацията на сока, пийте толкова колкото иска тялото ви.

Между пиенето на сока пийте топъл или студен чай от салвия (градински чай) без захар, колкото искате. На обяд изпийте половин ч.ч. чай за бъбреци, както и преди лягане вечерта. Следобеда приемете няколко глътки от сока.

Всяка течност трябва да се пие на глътки и добре да се смесва със слюнката.Чаят за бъбреци трябва да се пие само през първите три седмици от лечението. Наред с това и през цялото време на лечението пийте по една ч.ч. студен чай от кръвен здравец (geranium robertianum) на ден.

Кръвният здравец съдържа малко радий. Пиенето на глътки на малки количества чай и сок стимулира потока на слюнката и намалява работата на червата.

При рак на костите и белите дробове, приготвяйте чай от живовляк (plantago major), исландски мъх, медуница, брашлян и лопен. Няма значение, ако не можете да намерите всички билки.

Запарете 10 минути и пийте колкото искате от този чай, но колкото повече, толкова по-добре. При туберкулоза трябва също да приемате по една ч.л. семена от живовляк с малко вода или чай.

По време на пълното лечени не трябва ядете нищо, освен зеленчуковия сок и чайовете.

Всеки ден от провеждането на лечението трябва да включва упражнения за сърдечно-съдовата система, както и йога, за да поддържате спокойствието си.

Рецепта за чай за бъбреци

Смесвате следните сушени билки:

5 г полски хвощ Equisétum arvénse,

10 г коприва Urtica dioica

8 г пача трева Polýgonum aviculáre

6 г жълт кантарион Hypericum perforatum

Една щипка от тази суха билкова смес се запарва 10 минути в 300 мл вряла вода, след което се прецежда. Отцедените билки се заливат с 600 мл вряла вода и се варят 10 минути. Прецедете отварата като изхвърлите билките и смесите двете течности. Общото количество течност, което ще получите е около 450-500 и е достатъчно за един човек за около три седмици.

Разбира се, това е примерен протокол. Ако искате да го прилагате, ще е добре да се свържете с вещ натуропат, който да се запознае с вашето състояние и най-добре да ви насочва и следи по време на лечението.

Източници:

http://www.themagicoflife.info/health/carcinogenic-cells-die-in-42-days-with-this-famous-juice-more-than-45-000-persons-treated-of-cancer-and-other-incurable-diseases/

http://www.healthyfoodteam.com/cancer-cells-die-42-days-famous-austrians-juice-cured-45000-people-cancer-incurable-diseases-recipe/

http://www.curezone.org/diseases/cancer/breuss.asp

https://fastingparadise.wordpress.com/2012/12/20/rudolf-breuss-cancer-cure/

Снимка: www.rimedionaturale.eu

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *