Сбогувайте се с плешивостта, възвърнете си разкошната коса естествено и бързо

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Косопадът е неестетичен проблем, който може да накърни самочувствието ви. Този „кошмар” се причинява от стрес, при бременност и отслабване, от гените, при менопауза и т.н.

SAY-GOODBYE-TO-THE-BALDNESS

Днес животът е стресиращ и всеки ден се борим сами. Тялото ни истински „усеща” стреса и реагира по много различни начини. Стресът може да разстрои хормоните ни и да причини истински хаос в тялото.

Представяме на вашето внимание рецепта от 3 естествени съставки, която ще ви помогне да се предпазвате от косопад, като в същото време възстанови естествения растеж на косата ви.

Лек срещу косопад

Съставки:

2 с.л. зехтин

1 с.л. мед

1 с.л. канела

Приготвяне:

Затоплете зехтина и разбъркайте в него канелата и натуралния органичен мед. Разбъркайте добре докато получите гладка смес.

Дръжте в буркан с херметическо затваряне.

Начин на употреба

Втрийте лека в скалпа си и леко покрийте косата си. Оставете го да престои около 15 минути и отмийте с мек натурален шампоан.

Търпението ще се отблагодари и би следвало да видите първите резултати след една седмица. Скоро ще се наслаждавате на блестяща и силна коса!

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/say-goodbye-to-the-baldness-grow-back-your-hair-naturally-faster-and-stronger/

Снимка: Be Extra Healthy Now

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *