Жена изуми лекарите като сама се излекува от рак. Ето кои плодове са й помогнали

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

candice-pineapple

Кандис Меър Фокс е само на 31 години когато й поставят диагнозата рак на щитовидната жлеза в 4 стадий. Лекарите й дават по-малко от 5 години живот. Онова, което тя прави след това изумява лекуващите я лекари.

Поредната история на успеха

През 2011 година Кандис открива бучка над ключицата си, която се оказва рак на щитовидната жлеза. Въпреки първоначалните лечения, ракът се разпространява и в други органи.

След като е видяла двама свои приятели да умират от рак, тя е убедена, че не ракът ги е убил, а самите лечения. С времето тя избира да не продължава да се подлага на химиотерапия. Лекарите й препоръчват именно химиотерапия, но Кандис е направила свое проучване и избира да не уврежда повече тялото си.

Вместо това тя избира да яде по 3 ананаса всеки ден. Тя яде и други плодове като грейпфрути, лимони, папая, ябълки, банани и киви. В допълнение към плодовете, тя напълно изключва животинските протеини от храната си. 6 месеца по-късно ракът в четвърти стадий е изчезнал напълно. Нейните лекари, макар и шокирани от резултатите й, я обявяват за здрава.

Думите на оцелялата и преборила рака Кандис

Кандис казва, „Аз се отървах от рака като го уморих от глад. Разбрах, че бромелаинът в ананаса, кивито и папаята унищожава протеиновия слой на рака. Животинските протеини хранят рака и след обилни хранения, енергията ми се насочва да обработва  храната, така че тялото не може да лекува себе си. Аз ядях много плодове, което ми позволи да се спася от рака. Благодарна съм, че съм жива. Имах пет години или шест месеца, за да се отърва от това заболяване. Реших да им покажа, че мога да се справя сама. Започнах да ям много плодове, понякога ядях само плодове в продължение на седем дни”.

Науката зад резултатите й всъщност се дължи на способността на бромелаина да „яде” раковите клетки. Кандис също така елиминирала химикалите в живота си като се отървала от козметиката си, почистващите препарати за дома, спряла да пуши и положила много усилия да намали стреса в живота си. „Стресът, химикалите и продуктите от животински произход хранят рака. Ето защо аз се отървах от тях”, казва тя.  

Наред с всички промени, които тя прави, тя посочва, че храната е най-важният фактор в убиването на рака. Тя обяснява, „Храната играе важна роля наред с редовните физически упражнения, положителната нагласа, дори духовността. Плодове като ананаса съдържат бромелаин, който е извествен с положителното си противоракото действие”.  

Кандис е още един пример за човек, обърнал гръб на конвенционалната индустрия за лечение на рака, който побеждава рака по свои си правила. Сега си представете какви ползи за здравето можете да извлечете, ако започнете да правите нещата, които тя е направила, за да се отърве от болестта си ПРЕДИ дори да ви поставят страшната диагноза.

 

Източник:

http://healthycures.org/woman-stuns-doctors-by-healing-her-own-cancer-these-are-the-fruits-that-helped-her

Снимка: makeyourlifehealthier.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *