Лекарство на кралете убива рака

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

reishi mushroom

Източната медицина е провъзгласила това растение за ‘лекарство на кралете’. И то се е доказало като именно такова.

Традиционната китайска медицина го поставя на първо място като лечебна билка през последните 2000 години. Толкова мощно е то.

Списанието Интегративни лечения на рака (Integrative Cancer Treatments) публикува изследване за смляното на прах сушено растение. Прахът играе роля при клетките на рака на гърдата и на простатата като спира движението и свързването им със здравите клетки и пътеки в тялото. Това пречи на туморите да нахлуват в тялото. Изследователите също така откриха, че хранителната добавка подсилва производството на цитокини – химикали, които помагат в битката с възпалението.

И доказателствата непрекъснато се увеличават…

Изследователи в университета Белармин в Луисвил, Кънектикът изследваха употребата на тази лечебна билка при лечението на рак на белия дроб. Учените я тестваха върху клетъчни линии в различни концентрации. При високи нива билката наистина убива раковите клетки!

Кое растение е толкова мощно, че може да накара раковите клетки да се самоубиват?

Една гъба… Но не просто която и да било гъба, а гъбата рейши. Този вид идва от Азия, но вече се отглежда в целия свят стига климатът да е топъл.

Изследователите откриха, че компонентът, който върши всичко това в гъбите рейши е тритерпеноидът. Биоактивният компонент намалява растежа на раковите клетки с 80 процента 120 часа след лечението.

Туморните клетки оцеляват като използват множество пътеки. Но тритерпеноидите са мощни, те отрязват тези пътеки. Резултатът е клетъчно самоубийство…

Но най-добрата част е, че съединението може да убива ракови клетки като оставя здравите клетки неувредени. Нещо което химиотерапията и конвенционалните лечения още не са открили как да правят.

Наред с тритерпеноидите, гъбите рейши съдържат комплекс въглехидрати, наречени полизахариди. Полизахаридите в гъбите играят жизненоважна роля. Те упражняват стимулиращи имунитета ефекти. А здравата имунна система е ключова в борбата с рака. Както и с всяко друго заболяване всъщност.

Можете да намерите екстракт от гъбата рейши на капсули, в течна или прахообразна форма в магазините за здравословни храни. Можете също да я намерите изсушена за чай и готвене.

Ако страдате от рак, рейши може да помогне на лечението, което прилагате. А ако не сте болни от рак тя действа превантивно. Гъбата рейши е мощна и има много подсилващи здравето полезни свойства. Тя действа антибактериално и антивирусно. Това е гъбата, която определено искате да включите в хранителния си режим.

Източник: Institute of Natural Healing, The Medicine of Kings That Kills Cancer

Снимка: www.mediamatic.net –

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

4 thoughts on “Лекарство на кралете убива рака

 1. Имам познати, които отглеждат и продават тази гъба, както и редица други екзотични. Правят и мицел, което всъщност е основната дейност на фирмата им. Близо 30 различни гъби отглеждат. Всеки може да си купи заразени с мицел трупи и да си отглежда Ганодерма (Рейши) вкъщи.

 2. В Китай има пазари, където гъбата рейши може да се намери от 4 $ до 4000 $ за килограм. Разликата е в качеството. Фирма DXN е най-големия производител на ганодерма (рейши), със собствена ферма. Тя не използва всичко от гъбите, а отделя само спорите, които съдържат най-ценните за човека съставки. От 20 кг гъби по студен метод се извлича 1 кг прах от спорите. Другото, което я отличава от останалите производители е това, че тя е установила, че 90 дневната гъба е в своята зрялост. Това е старата гъба, а освен нея се правят капсули и с млада гъба, която е 18 дневен мицел. Младата гъба съдържа 2-3 пъти повече органичен германий и внася в кръвта повече кислород.
  Фирмата има клиника и всеки, който има здравословен проблем може да си направи безплатна консултация и да му бъде изготвена програма за профилактика на съответното заболяване. Тази програма посочва кои продукти в какви дози би следвало да се употребяват, за да се получи най-бърз резултат.
  Фирмата притежава сертификати за качество и има офис в България. След безплатна регистрация може да се ползва отстъпка от крайната клиентска цена. Тук може да видите технологичния процес https://www.youtube.com/watch?v=9KxMSqCe8zg.

 3. От три години се занимавам с Рейши. Консумирам аз и цялото ми семейство. Много съм доволна от резултатите.
  Също така го препоръчвам на всички мой близки и познати.
  Може да видите на тази страница и да си поръчаните кафе със Рейши,чай,шоколад, капсули. Рейши Органична 100%
  http://www.anitodorova.myorganogold.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *