Рискът за сърцето ПАДА с 22% от ТАЗИ изненадваща хранителна добавка

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Статията е от 2 юни 2019 година

Милиони хора се кълнат относно ползата от глюкозамина за коленете – особено, когато той се комбинира със своя отдавнашен здравословен партньор, кондроитина.

А за това си има супер добра причина: Глюкозаминът е ЧУДЕСЕН за ставите.

Но какво ще кажете, ако споделя с вас, че това му свойство е съвсем малка част от онова, което той може да направи за вас?

Нови научни изследвания разкриват, че глюкозаминът крие изненадваща тайна. И това може да е НАЙ-ГОЛЯМАТА полза, която той предоставя до момента.

Да…

ПО-ГОЛЯМА от предпазването на ставите

ПО-ДОБРА от облекчаването на болката

ПО-МОЩНА от спирането на агонията, причинявана от артрита

Защо N-ацетил-цистеинът е толкова важен за здравето ни днес!

Трудно ви е да го проумеете? Е, новото изследване ще ви накара да повярвате в това хранително вещество.

Понеже, както се оказва, това вещество не спасява само ставите ви.

То всъщност може ДА ВИ СПАСИ ЖИВОТА.

Отключете ВСИЧКИ ползи, предоставяни от глюкозамина

Глюкозаминът – с и без кондроитин – е една от най-популярните хранителни добавки в Америка. Близо 6.5 милиона американци я пият. Което доказва колко ефикасна е тя за болките в коляното в реалния живот.

А сега новото изследване откри, че всички тези хора се сдобиват с неочаквана странична полза от приема си на глюкозамин.

А ако не сте сред тях… все още… може да ви се прииска да се присъедините към тях в скоро време.

Пиенето на глюкозамин за болки в коляното може също така да снижи риска ви от сърдечни проблеми, включително и от днешния убиец номер едно: сърдечните заболявания.

Обстойно описание на средиземноморската диета, план за хранене

В период от седем години, хранителните добавки с глюкозамин могат да намалят риска ви от ВСЕКИ проблем, свързан със сърдечно-съдовите заболявания с 15 процента.

По-конкретно, тази напълно натурална терапия може драстично да намали вероятността ви да пострадате от:

  • коронарна болест на сърцето
  • инфаркт
  • смърт от сърдечни проблеми

… като всеки от тези рискове спада с до 22 процента!

Спасете се от възпалението естествено, чай с канела и куркума

2 пътеки към по-здраво сърце

Изследователите не очакваха да открият това. И, честно казано, те се затрудняват да го обяснят.

Те измислиха две теории.

Едната е, че глюкозаминът помага за имитирането на последиците от начина на хранене с ниско съдържание на въглехидрати вътре в тялото (приемете го за още едно доказателство, че по-малкото въглехидрати в храната са най-добрият начин за защита на сърцето).

Другата е, че глюкозаминът не се бори само с възпалението в коленете, снижавайки болката в тях, а с това в ЦЯЛОТО ТЯЛО, включително с хроничното възпаление, което води до сърдечни проблеми.

Бих казала, че и двете вероятно са верни.

Ако ви болят колената, може би е време да дадете възможност на глюкозамина да ви помогне, опитайте го и най-вече го съчетайте с кондроитин. Както показва новото изследване, вие ще получите повече от отдавна очакваното облекчаване на болката.

Както и ще се възползвате от предпазване от проблеми със сърцето, а това е чудесно, нали?

от Алис Джейкъб

Както винаги, преди да започнете да пиете нова хранителна добавка, първо се консултирайте със своя лекар. Той най-добре познава състоянието ви и ще ви насочи относно необходимите ви дози.

Прочетете още:

Открития и развенчани митове в медицината, които ще разлюлеят света – 2

Регенерирането на 6 телесни тъкани чрез храна възможно

3 неочаквани чудодейни лека за ставни болки

Добре известна тайна избавя 8000 души от ставни болки… чрез подсилване на имунната система!

ВНИМАНИЕ: Избягвайте аспирин и ибупрофен, ако страдате от ставни болки! А всъщност и въобще…

Хиалуроновата киселина е ефикасна при множество здравословни проблеми (не само кожни)

Множеството причини да спрем да използваме микровълнова фурна ВЕДНАГА!

Източник:

https://healthiertalk.com/glucosamine-heart-risk-plummets/

Снимка: The BMJ

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *