Как да развием способността си да лекуваме?

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Снимка: Интересное и необичное

Как да станеш лечител? Тези магически слова, наричани също така съзаклятие, позволяват почти на всеки да открие способността си да лекува!

При четенето на магическите слова ще ви трябват църковна свещ и тамян.

Как да развием лечителски умения? Съзаклятие

Здравето е много важен аспект от човешкия живот. За подобряване на здравето, вие можете да прибегнете към неконвенциален и много ефикасен метод на лечение. Почти всеки човек може да се научи как да лекува с ръцете си. За да развиете екстрасензорни способности и да лекувате роднини и приятели трябва да запалите свещ и тамян и да четете следния текст:

„Името му проехтява в гръм. Стеле се с росата по билките. Влиза в къщата в ярка слънчева светлина. Моят Бог живее с мен и ми показва пътя ми в живота. Аз го обичам и оценявам онова, което той ми дава и създава за мен.

Той е моята подкрепа и надежда за бъдещето. Той е моят ум, отварящ за мен границите на реалността, пред които никакви пречки не могат да устоят.

Моят Бог проявява себе си чрез моите радости! И той влиза в мен с всяко вдишване на моето тяло, с всеки удар на моето сърце, с всяка мисъл, изпълнена със светлина и благословия за неговото творение. Прекланям се пред неговите мъдрост, съвършенство и разнообразие от форми и проявления. Хантаа Улар”.

Думите „Хантаа Улар” означават: „Благодаря ти, това е моята воля, да бъде”. Когато ги произнасяте, трябва да свиете ръцете си като лодка пред гърдите си като за молитва и да направите лек поклон.

Злата Майорова

Прочетете още:

МУДРА НА ВЪТРЕШНАТА СЪЩНОСТ

Медитацията, не подценявайте този стожер на изцелението

Шиацу, японски масаж за облекчаване на болки и релаксация

Насочване на енергия – Как да използваме жизнената енергия, за да лекуваме себе си и другите

Древното китайско лечение Ки Гонг топи злокачествени тумори

Лечение с прана – енергията, подтикваща тялото да се самолекува

ПРАНА МУДРА ( Мудра на живота )

Оргон енергията е особено важна за човешкото здраве

Какво представлява лекуващата с енергия медитация?

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *