Енергийна техника за бързо отърваване от настинките и грипа

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Открийте как можете да се отървете от настинките и грипа за само 1-2 дни и значително да повишите ефикасността на традиционните лечения!

Ако искате:

да се отървете от настинките и грипа много по-бързо от обикновено;

да подобрите здравето си;

да се предпазвате от възможни усложнения…

… тогава трябва внимателно да продължите да четете!

Колко време е необходимо за лечението на обикновена настинка?

Не е тайна, че настинките се нуждаят от 5 до 7 дни лечение, а грипът отнема до 10, че и повече дни. В същото време ненавременното лечение ви застрашава с различни усложнения.

Разбира се, при първите симптоми на настинка или грип трябва да се консултирате с лекар, но как сами да си осигурите първа помощ? И възможно ли е да се излекувате много по-бързо без каквито и да било усложнения?

Да, това наистина е възможно!

Освен това, този метод не изисква никакви специални усилия, не е свъързан с прием на лекарства и може значително да ускори конвенционалното лечение, правейки го много по-ефикасно.

Как да използваме етерични масла за бързо побеждаване на грипа

Как да се отървем от настинките и грипа?

Знае се, че физическото ни състояние и нашето здраве са изцяло или тясно свързани с енергията ни. Можем да кажем, че всички заболявания, които възникват в тялото са последица от възпрепятстването на потока на енергията в резултат от натрупване на енергийни блокажи. Състоянието на нашата аура също пряко въздейства на нашето здравословно състояние.

Работейки върху полето на енергията, вие можете много бързо да облекчите състоянието си, да елиминирате неприятните симптоми и в крайна сметка да се отървете напълно от настинките и грипа.

Някой постигнал ли е резултати от това лечение?

Както показа изследването, използването на тази техника наред с медицинското лечение позволява на много от практикуващите я да се освободят от настинките и грипа не след 5-7 дни, а след само 1-2 дни!

В този случай нито един от участниците не е изпитал никакви усложнения. Всеки може да използва техниката, в нея няма никакви ограничения.

Колоидно сребро за здраве, 9 полезни ежедневни употреби

Как бързо да се освободим от настинка или грип?

Този метод се препоръчва да се използва при настинки или грип. Колкото по-бързо започнете енергийното лечение, толкова по-бърз и по-ефикасен ще бъде резултатът!

Ред на провеждане

  1. Легнете по гръб и затворете очи.
  2. Представете си, че гледате тялото си отстрани.
  3. Представете си, че болестта започва да излиза от тялото (можете да си я представяте като течност или дим). Тази визуализация продължава около една минута.
  4. След това си представете, че болестта е излязла от тялото, приела е формата на топка, след което е започнала да се разпада, защото е загубила физическото тяло, в което тя би могла да се развива. Тази визуализация също трае около една минута.
  5. След това се постарайте да се чувствате здрави. Фокусирайте се върху това усещане за около минута, завършете упражнението и отворете очи.

В изследването тази техника имаше най-добри резултати при хората, които имаха дарбата и способността да работят с енергията или с усещанията си.

Материалите, посветени на здравето не заменят препоръките на лекаря, те не са реклама, на които и да било лекове / рецепти / методи, представени са единствено за информационни цели и при никакви обстоятелства не могат да се приемат като указания за действие или като средство за лечение на заболявания. Ако вземете решение да използвате тези материали, то вие би следвало да се консултирате с лекар дали, на база на състоянието на своето здраве, можете да прилагате тези методи.

Прочетете още по темата:

Напълно натурални лекове за отблъскване на настинка и грип

Предизвикателство за здраве: Трябват ви само 15 секунди за да възстановите имунитета си

Натурален здравословен шот против настинки

Пийте лимонена вода преди лягане, полезно е

Преживяхте грипа? Пазете се от възможен последващ инфаркт

6 съвета как да визуализирате желанията си

ПРИТХИВИ МУДРА – Мудра на земята

Човекът който шокира света: Мислите променят ДНК-то, а то променя света

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *