Предизвикателство за здраве: Трябват ви само 15 секунди за да възстановите имунитета си

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

cool ice background

Когато студът ни идва на помощ:

Ако имате слаба имунна система, отделете пет минути и прочетете тази статия. Тя е предизвикателство за здраве. Професор д-р Сергей Михайлович Бубновски, руски експерт, предлага най-лесното решение на проблема!

Всяка вечер, когато се приберете след тежък ден в работата, напълвайте ваната на 10-15 см ледено студена вода. Не добавяйте топла вода! След това стъпете във ваната, потопявайки стъпалата си в ледената вода за само 10-15 секунди! Можете дори да танцувате на жизнерадостна музика.

След това излезте от ваната, избършете краката си с твърда хавлиена кърпа и си обуйте вълнени чорапи. Повтаряйте това всяка вечер и значително ще укрепите имунитета си. Ако вече сте пипнали грип, това е още една причина да решите да укрепите имунната си система. В този случай, правете упражнението с ледената вода на всеки 4 часа.

Не се страхувайте, че това може да влоши състоянието ви, напротив, 10-15 секунди в ледената вода е укрепване на тялото, което ще подсили и имунната ви система, уверява ни д-р Бубновски.

Но все пак, първо се консултирайте с личния си лекар или с експерт, ако например страдате от високо кръвно налягане. Консултациите с личния лекар са винаги желателни при решение за въвеждане на нов начин на лечение, закаляване, превенция… – Здрави всеки ден

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази статия. Ако информацията в нея е полезна за вас, молим ви да я споделите с приятелите и семейството си. Оценяваме подкрепата на усилията ни да предоставяме информация безплатно.

Прочетете още по темата:

12 засилващи имунитета храни и билки, които придават мощни оздравяващи свойства на ястията ви

Напълно натурални лекове за отблъскване на настинка и грип

Конопен протеин: жизненоважни хранителни вещества и ползи

Излекувай тялото си за 24 часа с 6 скилидки печен чесън, рецепта

Хранителната мая: имуностимулатор с противовирусни и антибактериални свойства

Източник:

http://healthycures.org/heres-how-to-restore-immunity-in-just-15-seconds

Снимка: lhdlimited.co.uk

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *