Натурален здравословен шот против настинки

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

lemon-ginger-cayene-shot

Наближава сезонът на настинките и грипа, когато се чувстваме изтощени и отпаднали, като настинките съвсем не са изключени и в преходния период от лято към есен, да не кажем, че ги понякога ги пипваме и през топлите месеци, когато те са още по-неприятни. Може да се опитате да ги лекувате с лекарства без рецепта от аптеката, какво ли не би направил човек, за да се почувства по-добре.

И след като се разболеете, носът ви потече, кихате, имате температура, тялото ви боли и ви втриса… не се притеснявайте, има начин да победите болестта още преди тя да ви повали за неприятно дълъг период.

Напитка с богато съдържание на лековити хранителни вещества ще се справи с проблема. И ще спре всяка настинка или грип в самото начало и то бързо!

Тази напитка се състои от три основни съставки:

  • Джинджифил
  • Лимон
  • Кайенов пипер

Джинджифилът предоставя облекчение на разстроения стомах и на храносмилането, затопля ви и смекчава болките, свързвани с настинките и грипа. Джиднжифилът е чудесен експекторант и спомага разграждането на флегмата в белите дробове, както и облекчава болките при възпалено гърло.

Лимонът подсилва имунитета, пречиства тялото и предоставя добра доза хранителен витамин С.

Кайенът има мощно действие и ефективно лекува температура, лошо кръвообръщение, гадене и други храносмилателни оплаквания. Трябва ви само щипка от него, за да се насладите на лековитите му свойства.

Здравословен шот против настинки

Ето как да си приготвите лековитата напитка:

  • Сок от половин – един лимон
  • Сок от парче джинджифил с дебелина 2,5 см
  • Щипка или две кайенов пипер (лют червен пипер)

(Можете да добавите и куркума на прах по желание)

Изпийте този здравословен шот в началото на настинката си или го пийте когато ви е необходима енергия. Много бързо ще почувствате благотворното му действие. Добре е да изпиете три такива шота през деня, веднага щом почувствате, че ви пипва настинка и така повече няма да боледувате от настинки и грип.

Този шот действа бързо, ефикасно и се приготвя лесно. Правили ли сте си здравословен шот? Споделете с нас какви съставки използвате?

Още лековити напитки:

Спасете се от възпалението естествено, чай с канела и куркума

Борещ рака чай от джинджифил

Чудодеен чай пречиства тялото и лекува повече от 50 заболявания

Източник:

http://www.mindbodygreen.com/0-10016/how-to-make-an-all-natural-wellness-shot.html

Снимка: Vegan American Princess

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *