Впрегнете силите на чесъна за методично вътрешно пречистване докато спите

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

garlic-before-bed

Писали сме много за прекрасните ползи за здравето от чесъна. Нямаме търпение да споделим и този лесен начин да използвате чесъна, за да се справяте с толкова много здравословни проблеми.

Чесънът се отглежда и използва навсякъде по света заради безбройните му лековити свойства. Той е чудесен източник на витамините А, В-комплекс и С. Чесънът също така е добър източник на минерали като желязо, калций, мед, манган, фосфор и калий.

Той също така съдържа аминокиселини, гликозиди и някои редки микроелементи като телурий, селен у германий.

Чесънът е също така една от малкото суперхрани, които не губят нито едно от лековитите си свойства при готвенето.

Чесновото мляко лекува ИШИАС, астма, пневмония, туберкулоза, сърдечни проблеми, артрит, кашлица и много други заболявания!

Ползи за здравето от чесъна:

Мощните антимикробни свойства на чесъна може да са много полезни в битката срещу бактериите, вирусите, гъбичките, чревните паразити и плесените.

Чесънът ефикасно неутрализира действието на свободните радикали в тялото поради мощните си антиоксидантни свойства и способността си да стимулира имунната система.

Редовната консумация на по 2-3 скилидки чесън дневно ще спомогне лечението на различни здравословни проблеми:

Антикоагулант: Това е естествен и ефикасен метод за разреждане на кръвта по-безопасен от аспирина, който може да причини стомашен кръвоизлив. Това означава, че чесънът може да помогне на защитата срещу тромбоза (блокиране на кръвотока от съсиреци).

Предпазва от рак: Мощните противоракови свойства на чесъна в значителна степен снижават риска от много видове рак, особено рак на стомаха и дебелото черво.

Простудни заболявания: Ако усетите, че ви хваща настинка, трябва да хапнете две скилидки чесън, за да я спрете. Ако вече сте настинали, яжте чесън, за да облекчите хремата и да ускорите оздравяването си.

Трябват ви само тази тайна рецепта и седем дни, за да се отървете от бръчките!

Холестерол: Редовната консумация на сок от чесън ще ви помогне да снижите окисляването на холестерола в кръвта и на натрупаната плака в артериите. По този начин вие в значителна степен ще намалите риска от сърдечни заболявания.

Диабет: Хапвайте по една или две скилидки чесън всеки ден, за да снижавате нивата на кръвната си захар.

Гъбични инфекции: Сокът от суров чесън, приеман вътрешно е много ефикасен в лечението на гъбични инфекции като ушни инфекции или гъбички по стъпалата. Можете също така да нанасяте сока върху засегнатото място за облекчаване на сърбеж.

2 капки в ушите възвръщат 97% от слуха независимо от възрастта, плюс още натурални лекове

Пептична язва:  Чесънът унищожава бактериалните паразити в стомаха, които причиняват пептични язви.

Токсичност: Серните съединения, съдържащи се в чесъна ще спомогнат за детоксикацията на кръвта от, олово и други опасни тежки метали.

Газове: Приемайте малки количества чесън за облекчаване на стомашните газове.

По една лъжица преди лягане ще пречисти черния ви дроб от токсините докато спите

Спазвайте следните съвети за консумацията на чесън

Не е лесно да се яде суров чесън. На всеки е необходимо време, за да свикне. Но ако вземете предвид всичките полезни неща, които той прави за тялото ви няма съмнение, че с готовност ще го включвате в ежедневната си храна. Препоръчваме да добавяте по една или две скилидки в сокоизстисквачката всеки път когато приготвяте любимата си рецепта за сок.

Този чеснов сироп е 10 пъти по-силен от пеницилина лекува и пази от много заболявания, включително рак

Важен съвет – Приготвяйте следния магичен лек преди лягане вечер

Нарежете ситно две скилидки пресен чесън и ги оставете на въздух за 5-6 минути. Рязането освобождава чесновия ензим, наречен алииназа.

Сложете нарязания чесън в лъжица и го глътнете с вода. Друг вариант е да добавите зехтин в лъжицата за още ползи за здравето и за по-лесно поглъщане. Чесънът ще премине през целия ви храносмилателен тракт докато спите и ефикасно ще неутрализира всички токсини, вредни бактерии, вируси и канцерогени преди те да причинят увреждане на здравите клетки. Освен това, серните съединения ще пречистят и черния ви дроб от токсините, оловото и другите опасни тежки метали в кръвта.

Поглъщането на чесъна по този начин няма да причини лош дъх, стига да не го дъвчете.

Също така, не забравяйте да изпиете голяма чаша вода на следващата сутрин.

Излекувай тялото си за 24 часа с 6 скилидки печен чесън, рецепта

Предупреждение

Чесънът е мощна лечебна билка. Една или две скилидки чесън на ден са достатъчни, за да почувствате повечето от здравословните ползи от него. Можете да използвате малко повече чесън в ястията, които готвите.

Избягвайте да приемате чесън наред с лекарства за разреждане на кръвта, защото и той има такова действие. Препоръчваме също така да избягвате да приемате чесън в големи количества. Макар и рядко, високите дози чесън също могат да доведат до здравословни проблеми при някои хора (анемия, прекомерни стомашни газове и диария).

Хората с тези заболявания трябва незабавно да спрат да ядат чесън! Той може да е опасен за тях!

 

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/take-a-spoonful-of-this-before-bed-to-flush-intestinal-and-liver-toxins-while-you-sleep/

Снимка: Ok

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *