Пречистващ лек за изхвърляне на токсините от дебелото черво

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Apple-Colon

Пречистване на дебелото черво са правили още древните гърци. Методът, който ви предлагаме днес е бил популярен през двайсетте и трийсетте години на миналия век в САЩ. Несмляната храна причинява натрупване на слуз в дебелото черво, а това от своя страна причинява натрупване на токсини и отрови в тялото. Тези токсини могат да причинят главоболие, умора, ниска енергия и наднормено тегло.

Ако решите да консумирате зеленчуци и други храни за пречистване на тялото, тогава е добре да избирате храни с високо съдържание на фибри и хранителни вещества. Рецептата днес съдържа съставки богати на витамини и фибри, които ще пречистят тялото ви от токсини. Ябълките в случая са много важни понеже са богати на разтворими фибри, които действа прочистващо и са също така чудесни за предпазване от запек.

Лек от 2 съставки ежегодно прочиства дебелото черво за елегантна талия и здраво тяло

Лененото семе също ефикасно пречиства дебелото черво и също е богато на фибри. То забавя изпразването на стомаха и подобрява усвояването на хранителните вещества. Лененото семе подобрява храносмилането и снижава риска от развиване на рак на дебелото черво.

И семената от чиа са богати на фибри и подобряват храносмилането. Те съдържат хранителни вещества и витамини, които лесно се усвояват от тялото и спомагат лесното изхвърляне на токсини от него. Те освен това ви засищат за по-дълго време и спомагат свалянето на килограмите.

Този вид прочистване на тялото ще прогони всички болки в гърба, врата и ставите ви

Лек за пречистване на дебелото черво

Необходими продукти:

  • 1 ябълка
  • 1 ч.л. мед (за сладост)
  • 1 с.л. семена от чиа
  • 1 с.л. смляно ленено семе
  • 1 ч.ч. вода

Приготвяне:

  1. Сложете в блендера всички съставки без семената от чиа и разбийте.
  2. Налейте в чаша.
  3. Добавете семената от чиа и бъркайте докато набъбнат (5 минути)
  4. Пийте и се наслаждавайте.

Съвет:

Когато ядете богати на фибри храни трябва да пиете много вода. Поддържайте тялото си хидратирано, за да улеснявате действието на храносмилателната система!

Естествена детоксикация на тялото за прекрасно здраве

Източник:

http://www.healthyfoodteam.com/empty-colon-toxic-waste-cleansing-method/

Снимка: Google Plus

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *