Трябват ви само тази тайна рецепта и седем дни, за да се отървете от бръчките!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

garlic-anti-wrinkles-mask

Бръчките са неприятна реалност на стареенето. Тези признаци на възрастта са по-неприятни за притежателя им, отколкото за околните.

Бръчките не само състаряват човек, но го карат и да се чувства стар и непривлекателен. Бръчките могат да бъдат избегнати и има много начини това да се прави успешно.

В моловете, супермаркетите и магазините за козметика се продават множество козметични продукти.

Обаче, козметичните средства са скъпи и вредни за кожата в дългосрочен план. Козметичните продукти правят хората твърде пристрастени към използването на тези продукти.

Поради тези причини естествените лекове често са за предпочитане и се препоръчват от натуропатите. Оксидантите са едни от водещите причини за проблеми с кожата като бръчки.

Ето защо антиоксидантите са полезни за кожата и пречат на оксидантите да всяват хаос в тялото.

Чесънът е една от най-силните на вкус и мирис подправки, той също така е ефикасно средство за намаляване на бръчките. Тази подправка може да се използва по много начини за премахването на бръчки и акне.

Чесънът също така може да намали тънките линии около очите и да подмлади кожата. Основната причина чесънът да е толкова ефикасен в премахването на бръчките се дължи на хранителната му стойност.

Витамин Е, витамин С, антиоксиданти и противодействащи на стареенето свойства –  всички те се съдържат в чесъна! По-долу даваме 3 възможни начина за употреба на чесъна за снижаване появата на бръчки по лицето.

Консумирането на чесън всеки ден предпазва от преждевременно стареене и ранна поява на бръчки. Ако не ви харесва вкуса на чесъна, можете ситно да нарежете 4 скилидки и да ги смесите с една супена лъжица мед и 2 ч.л. кисело мляко.

·        Нанесете пастата като маска върху цялото си лице и я оставете да действа 20 минути. Ако правите тази маска общо 7 дни, ще забележите намаляване на бръчките, както и че кожата ви е станала по-мека.

·         Ако миризмата на чесъна не ви е неприятна, можете да нанасяте чесъна направо върху кожата, тогава опитайте следното. Чесънът може да се нанася директно върху лицето; обаче трябва да проявите предпазливост. Започнете с натриване на засегнатото място с малко парченце счукан чесън.

·         Не забравяйте, че чесънът е много силен и лют, така че не търкайте твърде силно. Чесъна трябва да е съвсем леко счукан, за да не загуби силата си.

·         Нанасянето на смес от сок от чесън и ябълков оцет върху бръчките, оставянето й за 7 до 10 минути и изплакването й в седем поредни дни е ефикасен начин за поддържане на pH-то на кожата и за намаляването на бръчките.

·         За максимални резултати, изстискайте 2-3 скилидки и ги смесете с еднакво количество натурален ябълков оцет.

 

Източник:

http://www.boldsky.com/beauty/skin-care/2016/diy-one-secret-recipes-to-get-rid-of-wrinkles-in-seven-days-100691.html

Снимка: polls.oneindia.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *