Магически лек кара кашлицата и бронхита да изчезват!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Можете да лекувате проблемите с бронхита и кашлицата с много ефикасен домашно приготвен лек, състоящ се от чист натурален мед, банани и вода.

banana-honey-bronchitis

Този лек ще зареди тялото ви с много хранителни вещества понеже бананите са богати на магнезий и калий, а чистият натурален мед съдържа антиоксиданти, които спомагат за побеждаването на свободните радикали, причиняващи редица заболявания като преждевременно стареене и дори рак.

Можете да давате този естествен лек и на детето си за да лекувате възпаленото му гърло или при кашлица, понеже той няма странични ефекти.

Лек за бронхит и кашлица

Ето как да го приготвите

Съставки

2 банана (не съвсем узрели)

2 супени лъжици чист натурален мед

400 мл вряла вода

Забележка: Добавете чистия натурален мед когато течността се охлади за да запазите  хранителните вещества в него.

mix-bananas-honey-water-cough-bronchitis-will-disappear-450x270

Приготвяне

Обелете бананите и след това с помощта на пластмасова или дървена лъжица или вилица ги направете на каша. Използвайте дървен или пластмасов прибор понеже когато използвате метален бананите потъмняват и бързо губят хранителните си вещества.

Кипнете водата.

Сложете кашата от банани в тенджера и ги залейте с кипнатата вода така че да ги покрие, захлупете съда и оставете лека да престои на стайна температура около 60 минути.

Преди да добавите чистия натурален мед се уверете, че течността се е охладила така че хранителните вещества в меда да се съхранят.

Начин на прием 

Пийте по около 100 мл от лека поне три пъти на ден.

Можете леко да го затопляте преди пиене.

Горните съставки трябва да ви стигат за един ден. Ако симптомите упорстват, можете да продължите да пиете лека като си приготвяте пресен лек за всеки следващ ден.

След само 5 дни проблемите с бронхита и кашлицата ще бъдат облекчени.

Опитайте този натурален лек, приготвяйте си го и го пийте и ще сте доволни, че сте го направили, защото симптомите на бронхит и кашлицата ще отшумят.

Още лекове за кашлица и бронхит:

Домашен лек за кашлица и възпаление на белите дробове със силно и бързо действие

Рецепта премахва секрета от белите дробове и незабавно лекува бронхит и кашлица

Невероятно ефикасен лек за настинки, грип, кашлица, болки в корема и при менструация…

 

Източник:

http://www.healthyfoodstar.com/mix-bananas-honey-and-water-cough-and-bronchitis-disappear-as-if-by-magic-recipe/

Снимки:bestscraft.blogspot.com; Healthy Food Solution

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *