Алергиите никога не спят! Ефикасен лек за всички видове алергии от само 2 съставки

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

pumpkin-allergiesАлергията е свръхчувствителност към някои субстанции, докато алергичната реакция е отговор на имунната система на тялото към алергични субстанции, с които то влиза в допир. Основните субстанции (алергени), които причиняват алергична реакция могат да включват: полени, храни, микроскопични акари, домашни любимци, насекоми и други.

Милиони хора по целия свят страдат от някакъв вид алергия и много от тях получават само частично облекчение от лекарствата, като много често изпитват неприятни странични ефекти от тях. Ако сте сред 50-те милиона души, които страдат от алергии, този натурален лек може да ви спаси много неприятности и няма да ви причини странични ефекти.

Взехме тази рецепта от д-р Михаил Богомолов, диетолог, която е решение за всички видове алергии, включително за кожните с обриви, а той казва, че тя е особено ефикасна и за малки деца.

Ефикасен лек срещу алергиите

Съставки:

2 чаени чаши козе прясно мляко

1 чаена чаша вода

¼ чаена чаша прясно изстискан сок от тиква

Метод на приготвяне:

Кипнете водата и я оставете да изстине на стайна температура. Когато водата се охлади, добавете козето мляко и сока от тиква и разбъркайте много добре съставките.

Начин на консумация:

Пийте по половин чаена чаша от лека по 3 до 4 пъти на ден половин час преди всяко хранене. Преди пиене непременно затопляйте лека до 35 градуса по Целзий. Изпълнявайте процедурата в продължение на цял месец.

Козето мляко се използва, защото съдържа протеини, които в други случаи причиняват алергии на много хора, особено на онези чувствителни към лактоза. То е полезно и за пречистването на черния дроб и жлъчката. Тиквата от друга страна лекува много заболявания.

Източници:

http://www.healthyfoodstar.com/natural-remedy-against-all-types-of-allergies-consisted-of-2-ingredients/

http://arhiva.cazin.net/vijesti/clanak/dr.-mihail-bogomolov-kozje-mlijeko-je-spas-za-alergije
Снимка: Gastro – Vijesti.me

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *